Tietoja asunnosta

Jo hieman kookkaampi koti, jonka tilankäyttöä parantaa merkittävästi alkovimainen tila sängylle. Rajatusta neliömäärästä huolimatta säilytystiloja on saatu mahdutettua mukaan mukiinmenevästi. Kesätuuli pääsee raikastamaan sisätilat ihanan ranskalaisen parvekkeen kautta. Ensimmäinen oma koti vai eläkepäivien turvasatama?

Jerikon Trahtariin rakennetaan nykyaikaisia, fiksun pohjaratkaisun omaavia kaupunkikoteja. Yhteistä kaikille kodeille on huolellinen suunnittelu, jonka avulla kompaktiinkin asuntoon on pyritty järjestämään mukavat säilytystilat. Keittiö on varustettu modernisti ja huoneistojen pintamateriaalit sekä kiintokalusteet ovat tyylikkäitä ja helppohoitoisia.

Kuumimpien kesähelteiden varalta keskitetyssä ilmanvaihtojärjestelmässä on viilennysominaisuus. Miellyttävän tasaisesta lämmönjaosta huolehtii kaukolämpöön liitetty energiatehokas lattialämmitys. Huoltoyhtiö tekee lumityöt ja autopaikan voi hankkia pihakannen alta puolilämpimästä pysäköintihallista. Lähimpiin palveluihin kävelee parissa minuutissa.

Parveke
Ei
Sauna
Ei
Kaapeli-TV-/Laajakaistamaksu
4,30 €
Energialuokka
B
Tontin omistus
Oma
Hoitovastike
91,50 €
Pääomavastike (korko)
90,47 €
Pääomavastike (sis. Korko & lyhennys)
425,10 €
Lyhennyksen arvioitu alkaminen
2025-10
Vastikkeet ovat taloussuunnitelman mukaisia arvioita

Kaikki kuvat

Ota yhteyttä!

Sofia Österåker

Seinäjoki, Asuntomyynti

Puhelin: +358 40 048 7500

Muita kohteita

Käytämme evästeitä. Jatkamalla sivustoon hyväksyt evästeiden käytön.