Tietoja kohteesta

Tulossa uusia asuntoja Takahuhtiin!

Asunnoissa on pääosin joko ranskalainen parveke aamuaurinkoon tai parveke länteen. Hanhen Koto sijaitsee rauhallisella asuinalueella, hyvien bussireittien ja monipuolisten kauppapalveluiden läheisyydessä. Ratikkareittikään ei ole mahdottoman matkan päässä!

Liity nyt ennakkorekisteriin, niin saat tietoa projektin etenemisestä ja pääset varaamaan uuden kotisi ensimmäisten joukossa!

Hanhen Kodon asunnot ovat varattavissa kesällä 2020.
Arvioitu valmistuminen loppuvuodesta 2021.

*Ensiasunnon ostajan etu

Ensiasunnon ostajana saat 3 000 euron edun tästä kohteestamme, kun teet kaupat vuoden 2020 aikana. Edun voit käyttää joko uuden asunnon muutostöihin tai osana kauppahinnan maksua. Tutustu tarkemmin ensiasunnon ostajan etuun ja ehtoihin »

Tiedustelut: Peab Asuntomyynti Tampere
p. 040 159 1700 tai s-posti: asuntomyynti.tampere@peab.fi

Asuntoja
48
Talotyyppi
Kerrostalo
Hissi
Kyllä
Taloyhtiössä sauna
Kyllä

Asuinympäristö

Kauppaan vaikka kävellen

Kurjen Kruunun korttelin sijainnissa on paljon positiivisia tekijöitä, esimerkiksi liikenneyhteydet ovat erinomaiset. Sammon Valtatietä kulkee kaupunkiliikenteen busseja tiheällä vuorovälillä. Monia nyt tai mahdollisesti tulevaisuudessa tarvittavia palveluita löytyy aivan lähimaastosta. Muutaman sadan metrin säteellä on useampia päiväkoteja, kouluja, bussipysäkkejä ja kirjasto. Näköpiirissä sijaitsevassa lähikaupassa voi hoitaa päivittäiset kauppa-asiat vaikka kävellen. Kalevan alue ja vajaan 5 km:n etäisyydelle sijoittuva keskusta täydentävät palvelutarjontaa.

Hanhen Kotoa ympäröivät monet rauhalliset ja tunnelmalliset pientaloalueet. Tämä avaa monia reittimahdollisuuksia ulkoiluun, lenkkeilyyn ja pyöräilyyn. Lukuisat Taysin, yliopiston sekä ammattikorkeakoulun kaltaiset isot työ- ja opiskelupaikat ovat saavutettavissa nopeasti pyöräillen. Legendaarinen Hakametsän jäähalli sijoittuu sekin Hanhen Kodon lähialueille.

Kaikki kuvat

Muita kiinnostavia kohteita

Käytämme evästeitä. Jatkamalla sivustoon hyväksyt evästeiden käytön.