Tietoja kohteesta

Näsijärven maisemiin!

Fenderi rakennetaan Kiiskisaaren puistoalueen reunalle Näsijärven rantamaisemiin. Se täydentää jo aikaisemmin rakennettujen yhtiöiden Aaltokorttelia. Sijainti on erinomainen: ydinkeskustaan pääsee kävellen tai pyöräillen vartissa viihtyisää Tammerkosken rantareittiä pitkin.

Asunnoissa on varustuksena mm. lattialämmitykseen liitetty viilennysominaisuus. Kohteessa on valinnainen vuokratontti, joka antaa sinulle joustavuutta valita maksatko mieluummin kuukausittain vuokratonttivastiketta vai haluatko lunastaa oman osuutesi vuokratontista. Kysy lisää asuntomyynnistämme - palvelemme mielellämme!

Liity nyt ennakkorekisteriin, niin saat tietoa projektin etenemisestä ja pääset varaamaan uuden kotisi ensimmäisten joukossa!

Tiedustelut: Peab Asuntomyynti
p. 040 159 1700 tai s-posti: asuntomyynti.tampere@peab.fi

Asuntoja
74
Hissi
Kyllä
Taloyhtiössä sauna
Kyllä

Asuinympäristö

Näsijärvi naapurissa ja ydinkeskusta vartin kävelymatkan päässä

Uusi rakennettava kanava rajaa Aaltokorttelille kuin oman pienen saaren aivan Tampereen keskustan kupeeseen. Yhtä uniikkia paikkaa omalle kodille on vaikea löytää. Kaupungin rikas kulttuuri ja olennaiset päivittäispalvelut kaupoista kouluihin sijaitsevat vain vartin kävelymatkan päässä korttelista. Myös Särkänniemen huvipuistoalue on niin lähellä, että jännityksen sekaisen innostuksen voi jopa kuulla ja melkein tuntea ilmassa!

Näsijärvi kodin edustalla tarjoaa ainutlaatuiset puitteet virkistäytymiseen ja vesiurheiluun, kuten kalastukseen, veneilyyn ja uimiseen. Valmistuessaan Aaltokorttelin sisäpiha ja ympärille rakennettavat puistot tarjoavat myös vihreää viihtyisyyttä sitä kaipaaville. Spinnussa asuminen on täydellinen yhdistelmä järviluonnon rauhaa ja vilkasta kaupunkielämää. Tutustu Ranta-Tampellan asuinalueeseen »

Kaikki kuvat

Muita kiinnostavia kohteita

Käytämme evästeitä. Jatkamalla sivustoon hyväksyt evästeiden käytön.