Tietoja kohteesta

Tulossa uusi upea uudiskohde uudelle asuinalueelle Lamminrahkaan Kangasalla. Kohteeseen on valmistumassa monipuolisesti erilaisia asuntoja. Yhteensä 49 erikokoista asuntoa yksiköistä neljän huoneen asuntoihin (1h+kt 29m2 – 3-4h+kt 91m2). Tulevan kohteen osoitetta Taikakieppi 5 ei löydy vielä kaikista karttapalveluista, mutta voit sijainnin tarkastaa yllä olevasta kartasta. 

Asunnot sijaitsevat luonnon läheisyydessä hyvien ulkoilumaastojen lähellä, mutta kuitenkin sujuvien yhteyksien varrella. Lamminrahka on uusi asuinalue aivan Tampereen rajalla Kangasalla. Nopea julkinen liikenne, uusi koulukeskus, oma tori ja vehreä ympäristö varmistavat viihtyvyytesi. Kaikki peruspalvelut ovat kävely- tai pyöräilymatkan päässä kotoa. Lamminrahkasta löydät kaikki tarvittavat päivittäiset palvelut. Torin ja kävelyraitin ympärille rakennetaan päivittäistavarakaupat, ravintoloita, kahviloita, koulutuskeskus sekä päiväkoti. 

As Oy Haltijamäen Keijun asuntojen takapihalta pääset suoraan metsään upeiden ulkoilumaastojen äärelle. Alueella on myös kattavasti erilasia liikuntapaikkoja. Kodin nurkilta pääset myös Kangasalan ja Tampereen laduille talvisin. Näsijärven rantaan esimerkiksi uimarannalle tai venesatamaan on vain muutama kilometri. 

LIITY ALTA ENNAKKOREKISTERIIN "KIINNOSTUITKO" -KOHDASTA!

Kohde on tulossa ennakkomarkkinointiin alkuvuodesta 2022. Liity nyt ennakkorekisteriin ja saat tietoa projektin etenemisestä ja pääset varaamaan uuden kotisi ensimmäisten joukossa! 

Asuntoja
49
Talotyyppi
Kerrostalo
Hissi
Kyllä
Taloyhtiössä sauna
Kyllä

Asuinympäristö

Uusi asuinalue Kangasalla Tampereen rajalla

Lamminrahkasta tulee kaupunkikylä, joka henkii vanhan kaupungin tunnelmaa, mutta nykyaikaisen arkkitehtuurin keinoin. Alueen ydin on tori, jonka ympärille levittyy kompakti keskusta palveluineen.

Lamminrahkan uudiskohteet sijaitsevat erinomaisten yhteyksien varrella. Valtatie 12:n eli Lahdentien varrelta on muutaman minuutin yhteys Tampereen kehätielle ja valtatielle 9 eli Jyväskyläntielle. Uusi eritasoliittymä varmistaa liikenteen sujuvuuden. Pääset kulkemaan myös joukkoliikenteen avulla. Kangasalan keskustaan pääset bussilla alle vartissa ja Tampereen ratikan pysäkit ovat kymmenen minuutin päässä bussilla. Yhteyksiä Lamminrahkasta täydentävät jatkossa kaksi muuta bussilinjaa. Tulevaisuudessa liikkuminen helpottuu entisestään, kun ratikkareitti ulottuu Lamminrahkaan asti. 

Kaikki kuvat

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä!

Asuntomyynti Tampere

Puhelin: +358 40 1591 700

Riitta Kraneis

Tampereen seutu, asuntomyynti

Puhelin: +358 40 159 1700
Sähköposti: riitta.kraneis@peab.fi

Katri Carstensen

Tampereen seutu, asuntomyynti

Puhelin: +358 40 025 4900
Sähköposti: katri.carstensen@peab.fi

Muita kiinnostavia kohteita

Käytämme evästeitä. Jatkamalla sivustoon hyväksyt evästeiden käytön.