Tietoja kohteesta

Laskeudu arjen kiireistä Kurjen Kruunun rauhaan

Kurjen Kruunun asunnot ovat nyt muuttovalmiita!

Kurjen Kruunuun on suunniteltu ammattimaisella arkkitehtisuunnittelulla hyväpohjaisia, tunnelmallisia kaupunkikoteja. Avokeittiöt avartavat pienimpienkin asuntojen tunnelmaa ja mahdollistavat erilaiset sisustusratkaisut. Huoneistojen tyylikkäät pintamateriaalit on valittu kestäviksi ja käytännöllisiksi. Kodinkoneet ovat lähtökohtaisesti Electroluxin ja hanat Grohen mallistoista.

Kurjen Kruunun jokaisen kodin tilan tuntua kasvattaa oma reilunkokoinen lasitettu parveke, joka yhdessä suurten ikkunapintojen kanssa lisää asuntojen valoisuutta. Suurimmista kodeista löytyy myös oma sauna. Kurjen Kruunun kaikki kodit ovat mukana keskitetyssä, lämmöntalteenotolla varustetussa tulo- ja poistoilmanvaihtojärjestelmässä.

Käytännölliset yhteiskäyttötilat ovat Kurjen Kruunussa tavanomaista runsaammat ja monipuolisemmat. Talosaunan yhteyteen on rakennettu laaja, modernisti varustettu pesutupa sekä oma viihtyisä ulkovilvoittelutila. Pihalla on myös erillinen lämmin monitila – kiva harrastepaikka ja tuunauspaja – jossa asukkaat voivat tehdä esimerkiksi pieniä teknisiä töitä tai järjestää yhteisöllisiä tapahtumia.

Piha-alue ja monitila ovat yhteisiä myöhemmin rakennettavan, viereisen Asunto Oy Haukan Helmen kanssa. Rakennukset muodostavat yhdessä myöhemmin rakennettavien talojen kanssa näyttävän korttelikokonaisuuden, jonka kattolinjan polveilu sopii hauskalla tavalla maaston nousevaan muotoon. Julkisivujen laadukas tiililaatta ja rappaus luovat tyylikkään ulkokuoren kokonaisuudelle.

Yhteiselle pihalle tulee mukavia oleskelupaikkoja. Piha-alueelle rakennetaan myös autokatoksia, autopistokepaikkoja sekä kahdeksan sähköauton latauspistettä, jotka myydään erillisinä osakkeina. Polkupyörille on erillinen katettu tila.

Asuntoja
75
Talotyyppi
Kerrostalo
Hissi
Kyllä
Taloyhtiössä sauna
Kyllä
Autopaikat
43
Energialuokka
B

Asunnot ja hinnat

Nro Huoneistotyyppi Tila Kerros Asuinpinta-ala Myyntihinta Velaton hinta
B70 2h+kt Myynnissä 6 / 6 40,50 m² 81 391,00 € 202 000,00 € Lue lisää
B75 3h+kt+s Myynnissä 6 / 6 58,50 m² 100 287,00 € 274 500,00 € Lue lisää
Lue lisää

Asuinympäristö

Kauppaan vaikka kävellen

Kurjen Kruunun sijainnissa on paljon positiivisia tekijöitä, esimerkiksi liikenneyhteydet ovat erinomaiset. Sammon Valtatietä kulkee kaupunkiliikenteen busseja tiheällä vuorovälillä. Monia nyt tai mahdollisesti tulevaisuudessa tarvittavia palveluita löytyy aivan lähimaastosta. Muutaman sadan metrin säteellä on useampia päiväkoteja, kouluja, bussipysäkkejä ja kirjasto. Näköpiirissä sijaitsevassa lähikaupassa voi hoitaa päivittäiset kauppa-asiat vaikka kävellen. Kalevan alue ja vajaan 5 km:n etäisyydelle sijoittuva keskusta täydentävät palvelutarjontaa.

Kurjen Kruunua ympäröivät monet rauhalliset ja tunnelmalliset pientaloalueet. Tämä avaa monia reittimahdollisuuksia ulkoiluun, lenkkeilyyn ja pyöräilyyn. Lukuisat Taysin, yliopiston sekä ammattikorkeakoulun kaltaiset isot työ- ja opiskelupaikat ovat saavutettavissa nopeasti pyöräillen. Legendaarinen Hakametsän jäähalli sijoittuu sekin Kurjen Kruunun lähialueille.

Tärkeintä on kuitenkin kunnon koti, joka sopii juuri sinun elämäntilanteeseesi. Kurjen Kruunu tarjoaa tämän maailman parhaan paikan löytämiseen kaiken kaikkiaan 75 upeaa vaihtoehtoa. Varaa oma uusi kotisi ajoissa, niin pääset vaikuttamaan esimerkiksi pintamateriaalivaihtoehtoihin!

Kaikki kuvat

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä!

Riitta Kraneis

Tampereen seutu, asuntomyynti

Puhelin: +358 40 159 1700
Sähköposti: riitta.kraneis@peab.fi

Katri Carstensen

Tampereen seutu, asuntomyynti

Puhelin: +358 40 025 4900
Sähköposti: katri.carstensen@peab.fi

Sari Potter

Tampereen seutu, muutostyöt

Puhelin: +358 40 517 1800
Sähköposti: sari.potter@peab.fi

Muita kiinnostavia kohteita

Käytämme evästeitä. Jatkamalla sivustoon hyväksyt evästeiden käytön.