Tietoja asunnosta

Messukylä – onnellisten ihmisten valinta

Rinnetontille rakennettavan As Oy Messukylän Lissun jokaiselta parvekkeelta ja terassilta on näkymä etelään, Turtolan vehreälle puistoalueelle. Lasitetut parvekkeet ovat toimivia lisähuoneita kesä- ja syysiltoihin.

Katujulkisivuiltaan rappauspintainen taloyhtiö on värikkään ilmeikäs ja sisäpihan puolelta raikkaan vaalea. Taloyhtiö istuu rauhalliseen omakotitalomiljööseen hyvin. Omalle tontille rakennettavan kokonaisuuden ympäristö pysyy seesteisenä valmistuttuaankin, sillä ympärillä on valmis asuntokanta.

Useissa asunnoissa on oma sauna ja sen lisäksi jokainen asukas pääsee nauttimaan löylyistä myös taloyhtiöön rakennettavaan yhteiseen saunaosastoon.

Skandinaavista arkkitehtuuria mukailevat kodit ovat ajattomia ja raikkaita. Kodit ovat etelään suunnattuine suurine ikkunoineen kauniin valoisia. Taloyhtiö liitetään kaukolämpöverkostoon. Huoneistojen pesutilojen lämmitys toteutetaan sähköisenä lattialämmityksenä, jonka kustannus sisältyy hoitovastikkeeseen.

Asukas voi ostaa suojaisasta pihapiiristä autolleen joko piha- tai katospaikan. Pyörille ja lastenvaunuille tehdään omat toimivat varastonsa.

Parveke
Kyllä
Sauna
Kyllä
Kaapeli-TV-/Laajakaistamaksu
8,90 €
Energialuokka
B
Tontin omistus
Oma
Myyntihinta
80 294,00 €
Velaton hinta
266 000,00 €
Hoitovastike
162,25 €
Korkovastike
117,99 €
Lyhennysvastike (sis.korko)
836,19 €
Lyhennysvastikkeen arvioitu alkaminen
2023-07
Ennakkovesimaksu hlö/kk
17,00 €

Kaikki kuvat

Kiinnostuitko?

Käytämme evästeitä. Jatkamalla sivustoon hyväksyt evästeiden käytön.