Tietoja asunnosta

MUUTTOVALMIIT UUDET KODIT RANTA-TAMPELLASSA

Ranta-Tampellan As Oy Tampereen Fokka sijoittuu Aaltokorttelin parhaalle paikalle, aivan Näsijärven rantaan. Kyseessä on vaikuttavasti muotoiltu, 2–9-kerroksinen kerrostalo, johon tulee paljon tavanomaisista taloista poikkeavia ratkaisuja – esimerkkinä vaikkapa matalan osuuden viherkatto. Vaikka Fokka tulee pitämään sisällään modernia tekniikkaa, sen rakenteet edustavat kuitenkin monilta
osin vankkaa perinteistä rakentamista. Fokka paalutetaan kantavaan pohjaan asti ja välipohjat valetaan paikalla. Samoin julkisivutiilet muurataan ja ulkoseinien ohutrappaus tehdään paikan päällä. Autot sijoitetaan maanalaiseen pysäköintihalliin, josta pääsee etenemään säältä suojassa sisätiloihin.

Sisätilat suunniteltu maiseman ehdoilla

Ranta-Tampellan Fokkaan rakennetaan kaikkiaan 47 uutta kotia. Huoneistojakauma on monipuolinen, alkaen trendikkäistä yksiöistä ja ulottuen lähes 120 m2:n maisema-asuntoihin ylimmissä kerroksissa. Lähes jokaisesta kodista on näkymä Näsijärvelle. Valinnanvaraa riittää myös pohjaratkaisuissa – joissain asuntotyypeissä voit valita väljemmän tai tilatehokkaamman vaihtoehdon. Fokan kodeissa on tilavat parvekkeet, jotka on tarkoitettu olohuoneen jatkumoiksi. Parvekkeelle johtaa lasiliukuovi, jonka vieressä on kookas lattiaan asti ulottuva ikkuna. Ikkuna tuo lisää huoneistoon valoa ja siitä voi hienosti ihailla huikeita maisemia. Parvekkeiden betonipinnat verhoillaan puupaneeleilla ja -ritilöillä. Parvekkeet on luonnollisesti varustettu tyylikkäillä avattavilla lasituksilla.

Sisustussuunnittelija Manta Viitakoski on valinnut Fokan koteihin klassisen tyylikkäät sisämateriaalit. Mukana on paikkaan sopivia luonnonläheisiä sävyjä. Pintamateriaalit on valittu kulutusta ja aikaa kestäviksi, ja lämmin tammipuu ja eleettömän kauniit laatat jättävät tilaa yksilöllisille sisustusratkaisuille. Keittiöt on varustettu ajan hengen mukaisesti: Suuressa osassa huoneistoja on esimerkiksi erillisuuni monipuolisin toiminnoin.

Ranta-Tampellan Fokan lämmitys perustuu kaukolämpöön ja ihanaan vesikiertoiseen lattialämmitykseen. Kesän helteisimpinä päivinä helpotusta tuo kaukokylmään perustuva lattiaviilennysjärjestelmä. Huoneistokohtainen ilmanvaihto antaa mahdollisuuden säädellä itse ilmanvaihdon tehokkuutta.

Parveke
Kyllä
Sauna
Kyllä
Kaapeli-TV-/Laajakaistamaksu
8,90 €
Energialuokka
C
Tontin omistus
Valinnainen vuokratontti
Hoitovastike
190,55 €
Korkovastike
136,47 €
Rahoitusvastike (sis. korko)
938,85 €
Lyhennyksen arvioitu alkaminen
2022-06
Tontin vuokravastike
322,39 €
Ennakkovesimaksu hlö/kk
17,00 €

Kaikki kuvat

Ota yhteyttä!

Riitta Kraneis

Tampereen seutu

Puhelin: +358 40 159 1700
Sähköposti: riitta.kraneis@peab.fi

Katri Carstensen

Tampereen seutu

Puhelin: +358 40 025 4900
Sähköposti: katri.carstensen@peab.fi

Liitteet ja linkit

Muita kohteita

A43

Käytämme evästeitä. Jatkamalla sivustoon hyväksyt evästeiden käytön.