Tietoja asunnosta

Asumaan Näsijärven ja Särkänniemen ainutlaatuisiin tunnelmiin

Aaltokorttelissa As Oy Tampereen Försti sijoittuu mainiosti aivan lähelle Näsijärven rantaa. Julkisivut avautuvat itä–länsi-suunnassa tarjoten pääosin piha- ja rantapuistikkonäkymiä. Osasta pohjoispään asuntoja näkyy myös järvelle.

Förstistä rakennetaan vaikuttavasti muotoiltu, moni-ilmeinen 2–8-kerroksinen talo, johon tulee paljon asumisviihtyisyyttä lisääviä ratkaisuja, kuten matalan osuuden viherkatto ja kaukokylmään liitetty lattiaviilennysjärjestelmä. Monet perusratkaisut edustavat hyväksi havaittua perinteistä rakentamista, esimerkkinä vaikkapa paikalla muuratut tiiliseinät. Autot sijoitetaan mukavasti maanalaiseen pysäköintihalliin, josta pääsee etenemään säältä suojassa sisätiloihin. Asunto Oy Tampereen Förstille on varattu yhteensä 22 autohallipaikkaa, jotka myydään osakkeina.

Hanki Förstistä elämäsi koti

Förstiin tulee monenlaisia koteja – pieniä, keskikokoisia ja isoja. Huoneistovalikoima alkaa tunnelmallisista kompakteista yksiöistä ja yltää hulppeisiin yli 120 m2:n huoneistoihin. Valinnanvaraa riittää myös pohjaratkaisuissa – joissain asuntotyypeissä voit valita väljemmän tai tilatehokkaamman vaihtoehdon. Kaikissa suuremmissa asunnoissa on oma sauna.

Förstin kodeissa on tilavat parvekkeet, jotka on tarkoitettu todellisiksi olohuoneen jatkumoiksi. Kaikissa huoneistoissa parvekkeelle johtaa lasiliukuovi, jonka vieressä on kookas lattiaan asti ulottuva ikkuna, mikä lisää luonnollisen valon määrää. Parvekkeiden betoniseinät ja -lattiat verhoillaan tyylikkäillä puupaneeleilla ja -ritilöillä. Parvekkeet on varustettu myös avattavilla lasituksilla.

Sisustusarkkitehti on valinnut Förstin kotien sisämateriaalit klassisen tyylikkäiksi. Mukana on paikkaan sopivia luonnonläheisiä sävyjä. Lähtökohtaisesti lattiat ovat parkettia ja kylpyhuoneet laatoitettuja. Keittiöt on varustettu modernisti, suuressa osassa huoneistoja on esimerkiksi erillisuuni kiertoilmatoiminnolla. Kun teet asuntovarauksen ajoissa, pääset vaikuttamaan uuden kotisi materiaaleihin.

Förstin lämmitys perustuu kaukolämpöön ja ihanaan vesikiertoiseen lattialämmitykseen. Kesän helteisimpinä päivinä helpotusta suo kaukokylmään perustuva lattiaviilennysjärjestelmä. Huoneistokohtainen ilmanvaihto antaa mahdollisuuden säädellä itse ilmanvaihdon tehokkuutta.

Parveke
Kyllä
Sauna
Ei
Kaapeli-TV-/Laajakaistamaksu
7,90 €
Tontin omistus
Valinnainen vuokratontti
Myyntihinta
54 032,00 €
Velaton hinta
162 000,00 €
Tontin lunastushinta
38 082,65 €
Hoitovastike
112,00 €
Korkovastike
68,32 €
Lyhennysvastike (sis.korko)
477,40 €
Lyhennysvastikkeen arvioitu alkaminen
2022-05
Tontin vuokravastike
158,48 €
Ennakkovesimaksu hlö/kk
17,00 €

Asuntoesittelyt

Seuraava esittely: 17 helmikuu

Osoite
Ranta-Tampellankatu 17 A1, 33180 Tampere
Kommentti
As Oy Tampereen Förstin mallihuoneistoa A1 esitellään sunnuntaina, tervetuloa tutustumaan kesällä valmistuviin huoneistoihin!
Milloin
13:45-14:15
Yhteyshenkilö
Tampereen asuntomyynti: Riitta Kraneis p. 040 159 1700 ja Miinu Oinonen p. 040 159 1802

Kaikki kuvat

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä!

Liisa Puranen

Tampereen seutu

Puhelin: +358 400 628 560
Sähköposti: liisa.puranen@peab.fi

Miinu Oinonen

Tampereen seutu

Puhelin: +358 40 1591 802
Sähköposti: miinu.oinonen@peab.fi

Riitta Kraneis

Tampereen seutu

Puhelin: +358 40 159 1700
Sähköposti: riitta.kraneis@peab.fi

Muita kohteita

Käytämme evästeitä. Jatkamalla sivustoon hyväksyt evästeiden käytön.