Tietoja asunnosta

Asumaan Näsijärven ja Särkänniemen ainutlaatuisiin tunnelmiin

Aaltokorttelissa As Oy Tampereen Försti sijoittuu mainiosti aivan lähelle Näsijärven rantaa. Julkisivut avautuvat itä–länsi-suunnassa tarjoten pääosin piha- ja rantapuistikkonäkymiä. Osasta pohjoispään asuntoja näkyy myös järvelle.

Förstistä rakennetaan vaikuttavasti muotoiltu, moni-ilmeinen 2–8-kerroksinen talo, johon tulee paljon asumisviihtyisyyttä lisääviä ratkaisuja, kuten matalan osuuden viherkatto ja kaukokylmään liitetty lattiaviilennysjärjestelmä. Monet perusratkaisut edustavat hyväksi havaittua perinteistä rakentamista, esimerkkinä vaikkapa paikalla muuratut tiiliseinät. Autot sijoitetaan mukavasti maanalaiseen pysäköintihalliin, josta pääsee etenemään säältä suojassa sisätiloihin. Asunto Oy Tampereen Förstille on varattu yhteensä 22 autohallipaikkaa, jotka myydään osakkeina.

Hanki Förstistä elämäsi koti

Förstiin tulee monenlaisia koteja – pieniä, keskikokoisia ja isoja. Huoneistovalikoima alkaa tunnelmallisista kompakteista yksiöistä ja yltää hulppeisiin yli 120 m2:n huoneistoihin. Valinnanvaraa riittää myös pohjaratkaisuissa – joissain asuntotyypeissä voit valita väljemmän tai tilatehokkaamman vaihtoehdon. Kaikissa suuremmissa asunnoissa on oma sauna.

Förstin kodeissa on tilavat parvekkeet, jotka on tarkoitettu todellisiksi olohuoneen jatkumoiksi. Kaikissa huoneistoissa parvekkeelle johtaa lasiliukuovi, jonka vieressä on kookas lattiaan asti ulottuva ikkuna, mikä lisää luonnollisen valon määrää. Parvekkeiden betoniseinät ja -lattiat verhoillaan tyylikkäillä puupaneeleilla ja -ritilöillä. Parvekkeet on varustettu myös avattavilla lasituksilla.

Sisustusarkkitehti on valinnut Förstin kotien sisämateriaalit klassisen tyylikkäiksi. Mukana on paikkaan sopivia luonnonläheisiä sävyjä. Lähtökohtaisesti lattiat ovat parkettia ja kylpyhuoneet laatoitettuja. Keittiöt on varustettu modernisti, suuressa osassa huoneistoja on esimerkiksi erillisuuni kiertoilmatoiminnolla. Kun teet asuntovarauksen ajoissa, pääset vaikuttamaan uuden kotisi materiaaleihin.

Förstin lämmitys perustuu kaukolämpöön ja ihanaan vesikiertoiseen lattialämmitykseen. Kesän helteisimpinä päivinä helpotusta suo kaukokylmään perustuva lattiaviilennysjärjestelmä. Huoneistokohtainen ilmanvaihto antaa mahdollisuuden säädellä itse ilmanvaihdon tehokkuutta.

Parveke
Kyllä
Sauna
Kyllä
Kaapeli-TV-/Laajakaistamaksu
7,90 €
Tontin omistus
Valinnainen vuokratontti
Myyntihinta
174 592,00 €
Velaton hinta
485 000,00 €
Tontin lunastushinta
109 670,80 €
Hoitovastike
322,00 €
Korkovastike
196,42 €
Lyhennysvastike (sis.korko)
1 372,53 €
Lyhennysvastikkeen arvioitu alkaminen
2022-05
Tontin vuokravastike
455,63 €
Ennakkovesimaksu hlö/kk
17,00 €

Asuntoesittelyt

Seuraava esittely: 18 syyskuu

Osoite
Ranta-Tampellan katu 17 A 20 (3.krs), 33180 Tampere.
Kommentti
As Oy Tampereen Förstin mallihuoneisto A 20 esittelyssä. Tervetuloa tutustumaan muuttovalmiisiin huoneistoihin! Mahdollisuus nähdä myös Fokan tammikuussa valmistuneita, vapaita huoneistoja.
Milloin
14:00-16:00
Yhteyshenkilö
Tampereen asuntomyynti: Riitta Kraneis p. 040 1591 700.

Kaikki kuvat

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä!

Liisa Puranen

Tampereen seutu

Puhelin: +358 400 628 560
Sähköposti: liisa.puranen@peab.fi

Riitta Kraneis

Tampereen seutu

Puhelin: +358 40 159 1700
Sähköposti: riitta.kraneis@peab.fi

Katri Carstensen

Tampereen seutu

Puhelin: +358 40 025 4900
Sähköposti: katri.carstensen@peab.fi

Muita kohteita

Käytämme evästeitä. Jatkamalla sivustoon hyväksyt evästeiden käytön.