Tietoja asunnosta

Asumaan Näsijärven ja Särkänniemen ainutlaatuisiin maisemiin

Aaltokorttelissa As Oy Tampereen Försti sijoittuu mainiosti aivan lähelle Näsijärven rantaa. Julkisivut avautuvat itä–länsi-suunnassa tarjoten pääosin piha- ja rantapuistikkonäkymiä. Osasta pohjoispään asuntoja näkyy myös järvelle.

Förstistä on rakennettu vaikuttavasti muotoiltu, moni-ilmeinen 2–8-kerroksinen talo, jossa on huomioitu paljon asumisviihtyisyyttä lisääviä ratkaisuja, kuten matalan osuuden viherkatto ja kaukokylmään liitetty lattiaviilennysjärjestelmä. Monet perusratkaisut edustavat hyväksi havaittua perinteistä rakentamista, esimerkkinä vaikkapa paikalla muuratut tiiliseinät.

Autot sijoitetaan mukavasti maanalaiseen pysäköintihalliin, josta pääsee etenemään säältä suojassa sisätiloihin. Asunto Oy Tampereen Förstille on varattu yhteensä 22 autohallipaikkaa, jotka myydään osakkeina.

Hanki Förstistä elämäsi koti

Förstiin tulee monenlaisia koteja – pieniä, keskikokoisia ja isoja. Huoneistovalikoima alkaa tunnelmallisista kompakteista yksiöistä ja yltää hulppeisiin yli 120 m2:n huoneistoihin. Valinnanvaraa riittää myös pohjaratkaisuissa – joissain asuntotyypeissä voit valita väljemmän tai tilatehokkaamman vaihtoehdon. Kaikissa suuremmissa asunnoissa on oma sauna.

Förstin kodeissa on tilavat parvekkeet, jotka on tarkoitettu todellisiksi olohuoneen jatkumoiksi. Kaikissa huoneistoissa parvekkeelle johtaa lasiliukuovi, jonka vieressä on kookas lattiaan asti ulottuva ikkuna, mikä lisää luonnollisen valon määrää. Parvekkeiden betoniseinät ja -lattiat verhoillaan tyylikkäillä puupaneeleilla ja -ritilöillä. Parvekkeet on varustettu myös avattavilla lasituksilla.

Sisustusarkkitehti on valinnut Förstin kotien sisämateriaalit klassisen tyylikkäiksi. Mukana on paikkaan sopivia luonnonläheisiä sävyjä. Lähtökohtaisesti lattiat ovat parkettia ja kylpyhuoneet laatoitettuja. Keittiöt on varustettu modernisti, suuressa osassa huoneistoja on esimerkiksi erillisuuni kiertoilmatoiminnolla.

Förstin lämmitys perustuu kaukolämpöön ja ihanaan vesikiertoiseen lattialämmitykseen. Kesän helteisimpinä päivinä helpotusta suo kaukokylmään perustuva lattiaviilennysjärjestelmä. Huoneistokohtainen ilmanvaihto antaa mahdollisuuden säädellä itse ilmanvaihdon tehokkuutta.

Parveke
Ei
Sauna
Kyllä
Kaapeli-TV-/Laajakaistamaksu
7,90 €
Energialuokka
C
Tontin omistus
Valinnainen vuokratontti
Hoitovastike
264,00 €
Korkovastike
161,04 €
Lyhennysvastike (sis.korko)
1 125,30 €
Lyhennysvastikkeen arvioitu alkaminen
2022-05
Tontin vuokravastike
373,56 €
Ennakkovesimaksu hlö/kk
17,00 €

Asuntoesittelyt

Seuraava esittely: 22 lokakuu

Osoite
Ranta-Tampellan katu 17 A 20 (3.krs), 33180 Tampere.
Kommentti
As Oy Tampereen Förstin mallihuoneisto A 20 esittelyssä. Tervetuloa tutustumaan muuttovalmiisiin huoneistoihin! Mahdollisuus nähdä myös Fokan tammikuussa valmistuneita, vapaita huoneistoja sekä Styyrin marraskuun lopussa valmistuvia huoneistoja.
Milloin
15:00-16:00
Yhteyshenkilö
Tampereen asuntomyynti: Katri Carstensen p. 0400 254 900.

Kaikki kuvat

Ota yhteyttä!

Riitta Kraneis

Tampereen seutu

Puhelin: +358 40 159 1700
Sähköposti: riitta.kraneis@peab.fi

Katri Carstensen

Tampereen seutu

Puhelin: +358 40 025 4900
Sähköposti: katri.carstensen@peab.fi

Muita kohteita

Käytämme evästeitä. Jatkamalla sivustoon hyväksyt evästeiden käytön.