Tietoja kohteesta

Asunto Oy Kaarinan Kartanonmetsä

Uusi kohde Kaarinassa! Asunto Oy Kaarinan Kartanonmetsään rakentuu 30 asuntoa. Huoneistokoot vaihtelevat 27 m2 ja 74,5 m2 välillä yksiöistä kolmioihin. Talossa on hissi. Autotalleja, autokatospaikkoja ja pihapaikkoja valmistuu yhteensä 33 kappaletta. Rakentaminen aloitetaan kesällä 2021 ja arvioitu valmistuminen on syksyllä 2022. Taloyhtiön energialuokka on B. Sen kodit on suunniteltu tilatehokkaiksi kaupunkikodeiksi, joissa asuminen on vaivatonta ja turvallista.

Uuden yhtiön sijainti on kerrassaan oivallinen. Yhteydet moottoritielle, saaristoon, rantaan ja ulkoilureiteille ovat nopeat. Keskustan palvelut on helppo saavuttaa vaikka kävellen.

Asuntoja
30
Hissi
Kyllä
Taloyhtiössä sauna
Ei

Asuinympäristö

LUONNON LÄHEISYYDESSÄ, SILTI KAUPUNGIN SYKKEESSÄ

Kartanonmetsä nousee yhdelle Kaarinan parhaista merellisistä asuinpaikoista. Mistään ei tarvitse tinkiä, sillä kävelyetäisyydellä ovat niin luonto kuin palvelutkin. Ulkoilureitit, uimaranta, uimahalli ja kuntosali tarjoavat liikkujalle hyvän kirjon. Kaarinan ydinkeskusta on vain kivenheiton päässä.

Kartanonmetsä kuuluu keskusta-alueeseen, joten läheltä löytyvät monipuoliset palvelut kaikenikäisille. Päiväkodit, koulut ja senioripalvelut ovat aivan pienen matkan päässä.

Merellisyys on aistittavissa, sillä Kartanonmetsä sijaitsee venesataman, uimarannan ja avantosaunan läheisyydessä. Asuinalue on rauhallinen ja turvallinen. Kartanonmetsässä luonto alkaa lähes ovelta.

Vierestä kulkevaa Paraistentietä pääsee saaristoon tai Turkuun vievälle ajoväylälle. Matkaa Turkuun on vain runsaan 8 kilometrin verran. Tutustu Kaarinaan!

Kaikki kuvat

Kiinnostuitko?

Muita kiinnostavia kohteita

Asunto Oy Raunistulankaari Turku

Turun Tampereentulliin on tulossa viehättävän erilaisia pikkukoteja. Osoitteeseen Tampereentie 4 nousee Peabin rakentamana ihastuttavan monimuotoinen pienkerrostalo. Kauniisti kaareutuva Asunto Oy Raunistulankaari rakennetaan yhtiön omalle tontille. Kolmen asuinkerroksen taloon tulee 32 kompaktia osakehuoneistoa, joita kannattaa harkita myös sij...

Asunto Oy Turun Kakolankaari I

Rakennamme arkkitehtuuriltaan arvokkaan asuinkerrostalon Kakolan komeiden kallioiden keskustan puoleiselle huipputontille. Asunto Oy Turun Kakolankaari I:n kolmen asuinkerroksen uudisrakennus pitää sisällään 37 kotia pinta-aloiltaan 27–126,5 m2. Kiinteistö toteutetaan rakenteiltaan ja varusteiltaan laadukkaasti, mistä kertovat paikalla muuratut...

Käytämme evästeitä. Jatkamalla sivustoon hyväksyt evästeiden käytön.