Tietoja kohteesta

Tulossa!

Rakennamme Kaarinaan kahden talon kokonaisuuden, joista toisena nousee  Kartanonpiha. Tuleva moderni asuintalo on sijainniltaan ihanteellinen – läheltä löytyy sekä kaunista merellistä luontoa että kaupungin keskustan monipuolisia palveluita. Alue on osa nopeasti kehittyvää Kaarinaa, joka tarjoaa juuri sopivassa suhteessa aktiivista elämää ja omaa rauhaa.

Ilmoittaudu ennakkorekisteriimme, niin saat tietoa projektin etenemisestä ja pääset varaamaan uuden kotisi ensimmäisten joukossa!

As Oy Kaarinan Kartanonpihan kodit ovat varattavissa keväällä 2019.

Tiedustelut: Peab Asuntomyynti Turku
p. 040 139 1800 tai s-posti: asuntomyynti.turku@peab.fi

Asuntoja
36
Talotyyppi
Kerrostalo
Hissi
Kyllä
Taloyhtiössä sauna
Ei
Tontin omistus
Oma

Asuinympäristö

Kartanonpiha nousee yhdelle Kaarinan parhaista merellisistä asuinpaikoista

Mistään ei tarvitse tinkiä Kaarinassa, sillä kävelyetäisyydellä ovat niin luonto kuin palvelutkin. Ulkoilureitit,uimaranta, uimahalli ja kuntosali tarjoavat liikkujalle hyvän kirjon. Kaarinan ydinkeskustaan on vain kivenheiton verran matkaa ja sieltä löytyvät monipuoliset palvelut kaiken ikäisille. Päiväkodit, koulut ja senioripalvelut löytyvät läheltä. Vierestä kulkevaa Paraistentietä pääsee saaristoon tai Turkuun vievälle ajoväylälle, jonne matkaa kertyy vain runsaan 8 kilometrin verran. Merellisyys on aistittavissa, sillä Kartanonniitty sijaitsee venesataman, uimarannan ja avantosaunan läheisyydessä. Asuinalue on rauhallinen ja turvallinen. Kartanonniityssä luonto alkaa lähes ovelta kutsuen asukkaat viihtymään ja nauttimaan. Sisäpihalla sijaitsee viihtyisä leikki- ja oleskelualue sekä erillinen piharakennus polkupyörä- ja ulkoiluvälinesäilytystä varten. Tutustu Kaarinaan!

Kaikki kuvat

Muita kiinnostavia kohteita

Käytämme evästeitä. Jatkamalla sivustoon hyväksyt evästeiden käytön.