Tietoja kohteesta

Tulossa!

Rakennamme ”Tampereentulliin” ihastuttavan monimuotoisen pienkerrostalon. Kolmen asuinkerroksen taloon tulee 32 kompaktia osakehuoneistoa kooltaan 21–51,5 m2. Viehättävissä pikkukodeissa on laadukkaat pintamateriaalit, ihana lattialämmitys ja ranskalaiset parvekkeet. Pihalta löytyvät polkupyörävarasto ja autopaikat, joista osa on katettuja.

Liity nyt ennakkorekisteriin, niin saat tietoa projektin etenemisestä ja pääset varaamaan asunnon ensimmäisten joukossa!

Tampereentien tilatehokkaat asunnot soveltuvat erinomaisesti myös sijoituskohteeksi – sijainti on oivallinen ja uudessa talossa asuminen on huoletonta. Liikenneyhteydet Tampereentieltä eri puolille Turkua, ympäristökuntia ja muuallekin Suomeen ovat loistavat. Myös lähipalvelut ovat kattavat. Kauppa löytyy naapurista, ja kulman takana Satakunnantiellä palvelee lukuisia pikaruokapaikkoja. Myös Kulttuurikeskus Logomo on lähietäisyydellä. Pohjolan ja Raunistulan tunnelmallisiin kaupunginosiin on kiva lähteä lenkille. Myös ydinkeskusta, yliopistot ja Aurajoen rannat sijoittuvat varsin lähelle.

Kysy lisää, palvelemme mielellämme: Peab Asuntomyynti, Turku
p. 040 139 1800 tai s-posti: asuntomyynti.turku@peab.fi

Asuntoja
32
Talotyyppi
Kerrostalo
Hissi
Kyllä
Taloyhtiössä sauna
Ei

Kaikki kuvat

Muita kiinnostavia kohteita

Käytämme evästeitä. Jatkamalla sivustoon hyväksyt evästeiden käytön.