Tietoja kohteesta

Tulossa!

Kurjenlinnan Piha rakennetaan yhtiön ja sen sisartalon Kurjenlinnan Portin kanssa yhteiselle omalle tontille, jolla on positiivinen vaikutus niin kotien arvoon kuin kuukausittaisiin asumiskustannuksiin. Puistomaisella seudulla on komeiden puiden ja nurmikenttien lisäksi historiallisia kivitaloja sekä uudempia tiilipintaisia palvelutaloja ja liikerakennuksia.

Ilmoittaudu ennakkorekisteriimme, niin saat tietoa projektin etenemisestä ja pääset varaamaan uuden kotisi ensimmäisten joukossa!

As Oy Turun Kurjenlinnan Pihan kodit ovat varattavissa keväällä 2019.

Tiedustelut: Peab Asuntomyynti Turku
p. 040 139 1800 tai s-posti: asuntomyynti.turku@peab.fi

Asuntoja
50
Talotyyppi
Kerrostalo
Hissi
Kyllä
Taloyhtiössä sauna
Ei
Tontin omistus
Oma

Asuinympäristö

Koti hyvällä sijainnilla helpottaa elämää paljon

Kurjenmäki on haluttu osoite, eikä mikään ihme. Kaupungin vilkkaaseen valtimoon, Aurajokirantaan, on matkaa 1,5 km. Turun keskusta-alue alkaa Kurjenmäen seudulta. Vuosisatoja turkulaisia rentouttanut ja viihdyttänyt Kupittaan puisto avautuu vain puolen kilometrin päässä. Eteläpuolelle sijoittuvat arvostetut Vasaramäen, Petreliuksen ja Kivikartion asuinalueet.

Melkein naapurissa sijaitseva Kupittaan Citymarketin ostos- ja palvelukeskus helpottaa Kurjenmäen Portissa asuvien arkipäivää monin tavoin. Moni pitää kyseistä yritystä maan parhaana päivittäistavarakauppana. Jos kuitenkin asioit mieluummin ydinkeskustassa tai vaikka kauppakeskus Skanssissa, kaupunkiliikenteen pysäkkejä on lähiseudulla useita.

Päiväkodit ja lähikoulut ovat luonnollisesti keskusta-alueella nopeasti saavutettavissa. Turun ammattikorkeakoulun ja yliopiston kampusalue alkaa Kupittaan puiston toiselta laidalta. Ulkoilu- ja liikuntamahdollisuudet ovat Kupittaan urheilukeskittymän myötä loistavat. Myös Turun pääterveysasema sijoittuu Kurjenlinnan Portin lähipiiriin. Kaiken kaikkiaan voidaan perustellusti todeta, että Kurjenmäki on monipuolisuutensa ansiosta loistava sijainti uudelle kodille.

Tiesitkö, että Kurjenlinnan Portin uudet kodit sijoittuvat historiallisesti arvokkaiden rakennusten pihapiiriin? Tutustu Kurjenmäen alueen historiaan!

Kaikki kuvat

Muita kiinnostavia kohteita

Käytämme evästeitä. Jatkamalla sivustoon hyväksyt evästeiden käytön.