Tietoja kohteesta

Modernin ajatonta asumista

Arkkitehdin käytännönläheinen kädenjälki näkyy rakennuksen suunnittelussa. Asunnot ovat raikkaita, skandinaavisen moderneja ja valoisia. Jokainen neliö on hyödynnetty asuinmukavuus silmällä pitäen. Lähtökohtina ovat olleet toimivat ja valoisat huonetilat sekä tehokkaat pohjaratkaisut. Pohjaratkaisultaan Kartanonniitty sisältää sekä perinteisempiä asuntopohjia että asuntoja, joiden säilytys- ja kodinhoitotiloihin on kiinnitetty erityistä huomiota. Osassa huoneistoja onkin mahdollista valita, haluaako uuteen kotiinsa saunan, kodinhoitohuoneen vai vaatehuoneen. Näin pyritään tarjoamaan kaikille sopivia vaihtoehtoja. Asuntoja on tarjolla mukavan kokoisista yksiöistä kolmioihin.

Rakennuksen lasitetut parvekkeet on mukava sisustaa omiksi kesähuoneiksi, ja osassa asunnoista on tarjolla myös oma terassi. Pihapiiriin valmistuva autokatos sekä pyörävarasto pitävät kulkupelit suojassa ja lastenvaunutilassa voi säilyttää perheen pienimpien välineistöä.

Kartanonniitty on monen sukupolven koti. Lasten leikki- ja liikennepuisto sekä aikuisten kuntoilu- ja tasapainoalue houkuttelevat liikkumaan ulkoilmassa. Tilavaan hissiin mahtuu niin suuret vaunut kuin pyörätuolikin.

Asuntoja
31
Talotyyppi
Kerrostalo
Hissi
Kyllä
Taloyhtiössä sauna
Ei
Autopaikat
32
Tontin omistus
Oma

Asunnot ja hinnat

Nro Huoneistotyyppi Tila Kerros Asuinpinta-ala Myyntihinta Velaton hinta
A13 3h+kt Varauksia 3 / 6 67,00 m² 71 742,00 € 231 150,00 € Lue lisää
A31 2h+kt+s Myynnissä 6 / 6 55,00 m² 71 592,00 € 231 000,00 € Lue lisää
A7 3h+kt Myynnissä 2 / 6 67,00 m² 67 846,00 € 217 750,00 € Lue lisää
A8 2h+kt+s Myynnissä 2 / 6 55,00 m² 57 242,00 € 184 250,00 € Lue lisää
Lue lisää

Asuinympäristö

Kartanonniitty nousee yhdelle Kaarinan parhaista merellisistä asuinpaikoista

Mistään ei tarvitse tinkiä Kaarinassa, sillä kävelyetäisyydellä ovat niin luonto kuin palvelutkin. Ulkoilureitit,uimaranta, uimahalli ja kuntosali tarjoavat liikkujalle hyvän kirjon. Kaarinan ydinkeskustaan on vain kivenheiton verran matkaa ja sieltä löytyvät monipuoliset palvelut kaiken ikäisille. Päiväkodit, koulut ja senioripalvelut löytyvät läheltä. Vierestä kulkevaa Paraistentietä pääsee saaristoon tai Turkuun vievälle ajoväylälle, jonne matkaa kertyy vain runsaan 8 kilometrin verran. Merellisyys on aistittavissa, sillä Kartanonniitty sijaitsee venesataman, uimarannan ja avantosaunan läheisyydessä. Asuinalue on rauhallinen ja turvallinen. Kartanonniityssä luonto alkaa lähes ovelta kutsuen asukkaat viihtymään ja nauttimaan. Sisäpihalla sijaitsee viihtyisä leikki- ja oleskelualue sekä erillinen piharakennus polkupyörä- ja ulkoiluvälinesäilytystä varten. Tutustu Kaarinaan!

Kaikki kuvat

Kiinnostuitko?

Muita kiinnostavia kohteita

Käytämme evästeitä. Jatkamalla sivustoon hyväksyt evästeiden käytön.