Tietoja asunnosta

Modernin ajatonta asumista

Arkkitehdin käytännönläheinen kädenjälki näkyy rakennuksen suunnittelussa. Asunnot ovat raikkaita, skandinaavisen moderneja ja valoisia. Lähtökohtina ovat olleet toimivat ja valoisat huonetilat sekä tehokkaat pohjaratkaisut. Osassa huoneistoja voit valita, haluatko uuteen kotiisi saunan, kodinhoitohuoneen vai vaatehuoneen. Asuntoja on tarjolla mukavan kokoisista yksiöistä kolmioihin.

Rakennuksen lasitetut parvekkeet on mukava sisustaa omiksi kesähuoneiksi, ja osassa asunnoista on tarjolla myös oma terassi. Pihapiiriin valmistuva autokatos sekä pyörävarasto pitävät kulkupelit suojassa ja lastenvaunutilassa voi säilyttää perheen pienimpien välineistöä.

Kartanonniitty on monen sukupolven koti. Lasten leikki- ja liikennepuisto sekä aikuisten kuntoilu- ja tasapainoalue houkuttelevat liikkumaan ulkoilmassa. Tilavaan hissiin mahtuu niin suuret vaunut kuin pyörätuolikin.

Peabilla on tyytyväisimmät asiakkaat*

Suuressa valtakunnallisessa tutkimuksessa, jossa oli mukana Suomen suurimpia rakennusliikkeitä, saimme korkeimmat pisteet asiakastyytyväisyydessä. Jo kolmannen kerran peräkkäin! *EPSI Rating, rakennusalan asiakastyytyväisyystutkimus 2018.

Parveke
Kyllä
Sauna
Ei
Kaapeli-TV-/Laajakaistamaksu
4,40 €
Energialuokka
B
Tontin omistus
Oma
Myyntihinta
67 846,00 €
Velaton hinta
217 750,00 €
Hoitovastike
227,80 €
Korkovastike
107,57 €
Rahoitusvastike (sis. korko)
676,65 €
Lyhennyksen arvioitu alkaminen
2022-09
Ennakkovesimaksu hlö/kk
20,00 €

Kaikki kuvat

Kiinnostuitko?

Muita kohteita

Käytämme evästeitä. Jatkamalla sivustoon hyväksyt evästeiden käytön.