Tietoja asunnosta

Kartanonpihan kodeissa arki puhkeaa kukkaan

Kartanonpihan kodit on suunniteltu arjen sujuvuutta ja asumisen miellyttävyyttä lisääviksi, mistä esimerkeiksi käyvät huoneistokohtainen ilmanvaihto ja ihana vesikiertoinen lattialämmitys. Voit helposti käyttää jokaisen sentin huoneistoalasta kalusteiden sijoitteluun!

Sama käytännöllinen ja korkeatasoinen linja jatkuu kotien pintamateriaaleissa ja varustelussa. Isot ikkunapinnat lisäävät luonnonvalon määrää. Lattiat ovat parkettia, kylpyhuoneet laatoitettuja, keittiöt koneistettu ajanmukaisesti ja eteisen peililiukuovikaapisto toivottaa sisääntulijat tervetulleeksi. Lisäksi kodeissa on modernit tietoliikenneyhteydet.

Joka kodissa parveke tai terassi

Uusi yhtiö rakennetaan jo aiemmin valmistuvan As oy Kaarinan Kartanonniityn kanssa yhteiselle omalle tontille. Talon paikallamuurattu tiilijulkisivu ottaa tyynesti vastaan haastavimmatkin sääolosuhteet. Eniten Kartanonpihan ulkonäköä määrittävät kuitenkin erilaiset parvekkeet ja terassit. Ensimmäisen kerroksen asuntoihin kuuluu oma tyylikäs pergola-terassi kivimuurilla. Osassa ylimmän kerroksen huoneistoja on puolestaan jopa kaksi parveketta ja yhdessä kodissa parvekkeiden lisäksi ylellinen kattoterassi.

Mikä Kartanonpiha?

Kaarinan kylien historia ulottuu 1200-luvun lopulle, jolloin Huovarinnan kylä oli jo olemassa. Kylän nimi muutettiin Hovirinnaksi 1600-luvulla, jolloin paikalla oli ratsumiestila. Varsinainen kartano perustettiin 1800-luvun alussa.

Aikoinaan kartanoon kuului 3 huvilapalstaa, 100 hehtaaria peltoa, 500 hedelmäpuuta ja 20 hehtaaria metsää. Tilan maisemassa laidunsivat lehmät ja hevoset. Nyt kartanon mailla on koteja. Hovirinnan asutushistoriaa jatkaa omalta osaltaan Kaarinan Kartanonpiha, joka kunnioittaa nimellään alueen historiaa. Tervetuloa jättämään jälkesi Hovirinnan maisemaan!

Peabilla on tyytyväisimmät asiakkaat*

Suuressa valtakunnallisessa tutkimuksessa, jossa oli mukana Suomen suurimpia rakennusliikkeitä, saimme korkeimmat pisteet asiakastyytyväisyydessä. Jo kolmannen kerran peräkkäin! *EPSI Rating, rakennusalan asiakastyytyväisyystutkimus 2018.

 

Parveke
Kyllä
Sauna
Kyllä
Kaapeli-TV-/Laajakaistamaksu
10,00 €
Energialuokka
B
Tontin omistus
Oma
Myyntihinta
69 938,00 €
Velaton hinta
232 925,00 €
Hoitovastike
199,65 €
Korkovastike
116,16 €
Lyhennysvastike (sis.korko)
762,30 €
Lyhennysvastikkeen arvioitu alkaminen
2023-07
Ennakkovesimaksu hlö/kk
20,00 €

Kaikki kuvat

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä!

Birgitta Suovanen

Turun seutu

Puhelin: +358 40 181 6520

Muita kohteita

Käytämme evästeitä. Jatkamalla sivustoon hyväksyt evästeiden käytön.