Tietoja asunnosta

Turun Korkeavuoressa riittää valoa auringon laskuun asti

Viisikerroksinen As Oy Turun Korkeavuori kohoaa As Oy Turun Mathildan puiston naapuriin,  kulttuurihistoriallisesti merkittävän Kakolanmäen länsirinteelle. Korkeavuoren 56 asunnon skaala on laaja, asuntoja on tilatehokkaista 30 neliön yksiöistä aina ylimmän kerroksen 129 neliöiseen huoneistoon. Myös tilavia kaksioita ja kolmioita löytyy useampia.

Korkeavuoren tilaratkaisuissa on tähdätty käytännöllisyyteen. Modernit huoneistot ovat kompakteja paketteja ilman turhia hukkaneliöitä, mutta silti valoa ja avaruuttakin riittää. Persoonalliset ja laadukkaat huoneistot on suunniteltu myös kestämään aikaa. Olohuoneiden, keittiöiden, makuuhuoneiden ja eteisten lattiat ovat tyylikästä tammilautaparkettia. Lämmitys on toteutettu energiatehokkaalla ja tasaisesti lämpöä antavalla vesikiertoisella lattialämmityksellä.

Alle 44,5 neliöisten asuntojen keittiöissä ruoanlaitto hoituu keraamisella lattialiedellä, kun taas isompien huoneistojen keittiövarusteluun kuuluvat keraaminen keittotaso ja kalusteuuni. Jokaiseen keittiöön kuuluu vakiovarusteena astianpesukone. Kolmioissa ja neliössä on omat huoneistokohtaiset saunat, ja asuntojen tilavat lasitetut parvekkeet jatkavat asuntoja kohti ulkoelämää. Osa parvekkeista on ns. monimuotoparvekkeita eli toinen puoli tilasta on avointa ja toinen lasitettua. Korkeavuori sijaitsee Kakolanmäen länsirinteellä, jonne auringonsäteet valaisevat pihaa ja asuntoja iltaan asti.

Vehreä ja viihtyisä pihapiiri pitää sisällään muun muassa leikkikentän ja parkkipaikka-alueen. Autopaikoitus on suunniteltu pihakannen alle rakennettavaan avoimeen autohalliin, mutta myös pihalla on muutama osakkeina myytävä autokatospaikka.

Korkeavuori kohoaa jo kovaa vauhtia Kakolan kalliolle! Arvioitu valmistuminen kevät 2018.

Parveke
Kyllä
Sauna
Kyllä
Kaapeli-TV-/Laajakaistamaksu
6,50 €
Tontin omistus
Oma
Hoitovastike
241,50 €
Korkovastike
253,00 €
Lyhennysvastike (sis.korko)
974,05 €
Lyhennysvastikkeen arvioitu alkaminen
2019-08
Ennakkovesimaksu hlö/kk
20,00 €

Kaikki kuvat

Ota yhteyttä!

Birgitta Suovanen

Turun seutu

Puhelin: +358 40 181 6520
Käytämme evästeitä. Jatkamalla sivustoon hyväksyt evästeiden käytön.