Tietoja kohteesta

Omassa rauhassa lähellä keskustan palveluja

Kurjenlinnan Piha on nyt muuttovalmis ja jäljellä on vielä muutama koti.

Rakensimme arvostettuun Kurjenmäkeen kaksi pääosin rapatun julkisivun omaavaa kerrostaloa yhtiöiden yhdessä omistamalle tontille. Ensimmäisenä valmistui As Oy Turun Kurjenlinnan Portti ja toisessa vaiheessa As Oy Turun Kurjenlinnan Piha.

Kurjenlinnan Pihan asuntojakauma painottuu tilatehokkaisiin yksiöihin ja kaksioihin. Lisäksi valikoimaan kuuluu kolmioita. Yhteistä kaikille uusille kodeille ovat kookkaat ikkunapinnat, jotka tekevät kodeista valoisia. Jokainen asunto on varustettu joko ranskalaisella tai lasitetulla parvekkeella.

Kylpyhuoneet on laatoitettu, asuinhuoneiden lattiat parkettia ja keittiöt koneistettu modernisti. Ilmanvaihto tapahtuu huoneistokohtaisesti. Vesikiertoinen lattialämmitys.

Kurjenlinnan Pihan ja Portin yhteiseen käyttöön rakennetaan viherkatolla varustettu pysäköintihalli, johon tulee myös erillisiä autotalleja. Kaikkiin autopaikkoihin tulee myös sähköauton latausvaraus, jolloin latauslaite on helppo myöhemmin toteuttaa.

Asuntoja
51
Talotyyppi
Kerrostalo
Hissi
Kyllä
Taloyhtiössä sauna
Ei
Autopaikat
24
Energialuokka
B

Asunnot ja hinnat

Nro Huoneistotyyppi Tila Kerros Asuinpinta-ala Myyntihinta Velaton hinta
B74 3h+kt+s+vh Myynnissä 3 / 6 60,00 m² 96 200,00 € 320 400,00 € Lue lisää
B94 3h+kt+s+vh Myynnissä 5 / 6 60,00 m² 101 560,00 € 340 200,00 € Lue lisää
Lue lisää

Autopaikat ja hinnat

Nro Autopaikan tyyppi Tila Autopaikan vastike Velaton myyntihinta
AH26 autohallipaikka Myynnissä 20,40 € 19 000,00 € Lue lisää
AH30 autohallipaikka Myyty 20,40 €
AT6 autotallipaikka Myynnissä 34,00 € 25 000,00 € Lue lisää
AT7 autotallipaikka Myyty 34,00 €
Lue lisää

Asuinympäristö

Hyvä sijainti on asia, joka ilahduttaa joka päivä

Kurjenmäen Pihan kotien ikkunoista avautuvat maisemat ovat vehreitä, jaloine lehtipuineen jopa puistomaisia. Ympäristössä on tiilipintaisia liikerakennuksia sekä historiallisia kivitaloja. Lähipiirin palvelut ovat erinomaiset, esimerkiksi CM-Kupittaa palvelee vuorokauden ympäri vain 5 minuutin kävelymatkan etäisyydellä. Jos kuitenkin asioit mieluummin ydinkeskustassa tai vaikka kauppakeskus Skanssissa, kaupunkiliikenteen pysäkkejä on lähiseudulla useita.

Turun keskusta-alue alkaa Kurjenmäen seudulta. Kaupungin vilkkaaseen valtimoon, Aurajokirantaan, on matkaa 1,5 km. Vuosisatoja turkulaisia rentouttanut ja viihdyttänyt Kupittaanpuisto avautuu vain puolen kilometrin päässä. Eteläpuolelle sijoittuvat arvostetut Vasaramäen, Petreliuksen ja Kivikartion asuinalueet.

Päiväkodit ja lähikoulut ovat luonnollisesti keskusta-alueella nopeasti saavutettavissa. Turun ammattikorkeakoulun ja yliopiston kampusalue alkaa Kupittaanpuiston toiselta laidalta. Ulkoilu- ja liikuntamahdollisuudet ovat Kupittaan urheilukeskittymän myötä loistavat. Myös Turun pääterveysasema sijoittuu Kurjenlinnan Pihan lähipiiriin. Kaiken kaikkiaan voidaan perustellusti todeta, että Kurjenmäki on monipuolisuutensa ansiosta loistava sijainti uudelle kodille. Tutustu Kurjenmäen historiaan!

Kaikki kuvat

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä!

Birgitta Suovanen

Turun seutu, asuntomyynti

Puhelin: +358 40 181 6520

Muita kiinnostavia kohteita

Käytämme evästeitä. Jatkamalla sivustoon hyväksyt evästeiden käytön.