Tietoja kohteesta

Muuta jalojen lehtipuiden katveeseen

Vain yksi autotalli vapaana!

Tutustu myös loppuvuodesta valmistuviin As Oy Kurjenlinnan Pihan asuntoihin »

Asuntoja
55
Talotyyppi
Kerrostalo
Hissi
Kyllä
Taloyhtiössä sauna
Ei
Autopaikat
26
Energialuokka
B

Autopaikat ja hinnat

Nro Autopaikan tyyppi Tila Autopaikan vastike Velaton myyntihinta
AH11 Autohalli Myyty 20,40 €
AT3 Autotalli Myynnissä 34,00 € 25 000,00 € Lue lisää
Lue lisää

Asuinympäristö

Koti hyvällä sijainnilla helpottaa elämää paljon

Kurjenmäki on haluttu osoite, eikä mikään ihme. Kaupungin vilkkaaseen valtimoon, Aurajokirantaan, on matkaa 1,5 km. Turun keskusta-alue alkaa Kurjenmäen seudulta. Vuosisatoja turkulaisia rentouttanut ja viihdyttänyt Kupittaan puisto avautuu vain puolen kilometrin päässä. Eteläpuolelle sijoittuvat arvostetut Vasaramäen, Petreliuksen ja Kivikartion asuinalueet.

Melkein naapurissa sijaitseva Kupittaan Citymarketin ostos- ja palvelukeskus helpottaa Kurjenmäen Portissa asuvien arkipäivää monin tavoin. Moni pitää kyseistä yritystä maan parhaana päivittäistavarakauppana. Jos kuitenkin asioit mieluummin ydinkeskustassa tai vaikka kauppakeskus Skanssissa, kaupunkiliikenteen pysäkkejä on lähiseudulla useita.

Päiväkodit ja lähikoulut ovat luonnollisesti keskusta-alueella nopeasti saavutettavissa. Turun ammattikorkeakoulun ja yliopiston kampusalue alkaa Kupittaan puiston toiselta laidalta. Ulkoilu- ja liikuntamahdollisuudet ovat Kupittaan urheilukeskittymän myötä loistavat. Myös Turun pääterveysasema sijoittuu Kurjenlinnan Portin lähipiiriin. Kaiken kaikkiaan voidaan perustellusti todeta, että Kurjenmäki on monipuolisuutensa ansiosta loistava sijainti uudelle kodille. Tiesitkö, että Kurjenlinnan Portin uudet kodit sijoittuvat historiallisesti arvokkaiden rakennusten pihapiiriin? Tutustu Kurjenmäen alueen historiaan!

Kaikki kuvat

Kiinnostuitko?

Muita kiinnostavia kohteita

Käytämme evästeitä. Jatkamalla sivustoon hyväksyt evästeiden käytön.