Tietoja asunnosta

Muuta jalojen lehtipuiden katveeseen

Puistomaisella seudulla on komeiden puiden ja nurmikenttien lisäksi historiallisia kivitaloja sekä uudempia tiilipintaisia palvelutaloja ja liikerakennuksia. Turkulaisten suosiman Kupittaan Citymarketin läheisyyteen sijoittuvalle alueelle ei ole rakennettu uusia koteja vuosikausiin.

Skandinavisen vaaleaan Kurjenlinnan Porttiin rakennetaan 5 asuinkerrosta ja yhteensä 55 asuntoa. Portin koteja tilatehokkaimmasta yksiöstä tilavimpiin perheasuntoihin yhdistää yksi asia: arkkitehti on suunnitellut pohjaratkaisut tavoitteenaan mahdollisimman sujuva arki. Yhteistä ovat myös kaikkien asuntojen kookkaat ikkunapinnat, jotka tekevät kotien sisätiloista valoisia. Myös kohteen lasitetut parvekkeet toteutetaan reilunkokoisina.

Uusien kotien pintamateriaalit on valittu tyylikkäiksi ja kestäviksi. Keittiöissä on integroidut kodinkoneet ja modernit kalusteuunit, kylpyhuoneet on laatoitettu ja asuinhuoneiden lattiat vaaleasävyistä parkettia.

Etenkin vuoden kylmimpinä päivinä ilahduttaa vesikiertoinen lattialämmitys, jonka ansiosta kotona voi tepastella avojaloin, vaikka vuoden ympäri. Lämmön talteenotolla varustettu huoneistokohtainen tulo- ja poistoilmajärjestelmä pitää sisäilman raikkaana.

Kurjenlinnan Portti rakennetaan yhtiön ja sen sisartalon kanssa yhteiselle omalle tontille, jolla on positiivinen vaikutus niin kotien arvoon kuin kuukausittaisiin asumiskustannuksiin. Autopaikat sijaitsevat maantasokerrokseen rakennettavassa puolilämpimässä pysäköintihallissa ja erillisinä talleina, joiden molempien hallinta myydään osakkeina. Pysäköintihallin katto toteutetaan asuinympäristön vehreyttä lisäävänä viherkattona.

Meillä on tyytyväisimmät asiakkaat

Saimme korkeimmat pisteet suuressa valtakunnallisessa rakennusalan asiakastyytyväisyystutkimuksessa.* 

* Suomen paras asiakastyytyväisyys, *EPSI Rating, rakennusalan asiakastyytyväisyystutkimus 2017, mukana Suomen 8 suurinta asuntorakentajaa.

Parveke
Kyllä
Sauna
Kyllä
Kaapeli-TV-/Laajakaistamaksu
10,00 €
Energialuokka
B
Tontin omistus
Oma
Hoitovastike
246,50 €
Korkovastike
179,95 €
Lyhennysvastike (sis.korko)
1 125,45 €
Lyhennysvastikkeen arvioitu alkaminen
2023-04
Ennakkovesimaksu hlö/kk
20,00 €

Kaikki kuvat

Muita kohteita

Käytämme evästeitä. Jatkamalla sivustoon hyväksyt evästeiden käytön.