Tervetuloa tulevaisuuden Itikanmäelle!

Seinäjoen pohjoisen kaupunginosan tunnusmerkkiä Itikanmäkeä on ryhdytty uudistamaan edustavaksi ja viihtyisäksi asuin- ja työssäkäyntialueeksi. Tavoitteena on koko perinteisen Itikanmäen alueen muuttaminen eläväksi ja kaupunkimaiseksi asumisen, työpaikkojen ja kulttuurin kaupunginosaksi.

Missä, mitä, milloin

Historiallinen Itikanmäen alue sijaitsee loistavalla paikalla aivan kaupunkikeskuksen äärellä Vaasantien 19 ja kantatie 67:n risteyksessä. Yhteydet keskikaupungille ja ulosajoteille ovat sujuvat. Alue on historiallisesti Itikan ja Atrian elintarviketeollisuusaluetta. Tarkoituksena on uudistaa koko alue ja liittää se kiinni kaupunkikeskustaan.
Alueeseen kuuluu myös ns. Kalevan navetan kiinteistö ja Upseeritalo. Alueen uudisrakennukset tulevat pääosin asuinkäyttöön. Itikanmäelle voidaan rakentaa jopa yli 300 asuntoa.

Asumaan tulevaisuuden Itikanmäelle

Asumaan tulevaisuuden Itikanmäelle Laaja Itikanmäki on näyttävä ja viihtyisä kokonaisuus. Peab Oy rakentaa Itikanmäelle aivan uudenlaisen asumisalueen. Näyttävät perinteisen punatiiliset rakennukset ja niiden välissä oleva laaja puistomainen piha-alue tarjoavat viihtyisän ympäristön kaikenikäisille asukkaille.

Töissä Itikanmäellä

Töissä Itikanmäellä Tulevaisuudessa ja itse asiassa jo ihan lähi vuosina Itikanmäki tulee olemaan lähes tuhannen uuden työpaikan sija.

Käytämme evästeitä. Jatkamalla sivustoon hyväksyt evästeiden käytön.