Myytävä asunnot ja uudiskohteet Jätkäsaaressa

Myynnissä ja ennakkomarkkinoinnissa Jätkäsaaressa

Asunto Oy Helsingin GoldenEye

GoldenEye on erilainen. Ja se näkyy. Rakennamme kullanhohtoisilla julkisivulevyillä kruunatun kerrostalon Jätkäsaaren läntisimpään osaan Karibiankadun ja Karibianrannan kulmaukseen omalle tontille. Saukonkanavan varrelle suuntautuvat ylimmän kerroksen terassihuoneistot avautuvat merenlahden ja ilta-auringon suuntaan.

Myytävät autopaikat Jätkäsaaressa

Asunto Oy Helsingin Goldfinger

Myytävänä vain muutama autopaikka / pysäköintioikeus. Jätkäsaaren uusi maamerkki valmistui alkuvuodesta 2020. Valoheijastumat ylimpien kerrosten metallipinnoitteesta saavat As Oy Helsingin Goldfingerin erottumaan ympäristöstään kullanhohtoisena tornitalona. Oivaltavan arkkitehtuurin ansiosta Goldfingerin profiili hahmottuu päälähestymissuunnasta...

Jätkäsaari - merellistä ja vehreää kantakaupunkia

Jätkäsaareen muuttamista harkitsevan kannattaa tutustua alueen peruspalveluihin ja liikenneyhteyksiin. Jätkäsaaren asukkaat saavat asua urbaanisti kantakaupungissa puistoalueiden ja merellisten maisemien ympäröimänä!

Helsingin lounaiskärkeen rakennettavalle Jätkäsaaren alueelle on syntymässä koti 18 000 asukkaalle ja työpaikkoja 6000 ihmiselle. Tälle sivulle olemme koonneet sinulle tietoa Jätkäsaaren peruspalveluista, liikenneyhteyksistä, puistoista, ja liikuntamahdollisuuksista. Lue lisää ja tutustu myös Peabin upeaan rakennusprojektiin, Jätkäsaaren Goldfingeriin ja GoldenEye:hin.

Palveluiden määrä kasvaa koko ajanJätkäsaari_päiväkoti

Jätkäsaaressa palvelut ovat kävelyetäisyydellä ja monipuolinen julkinen liikenne takaa vaivattoman liikkumisen. Jätkäsaaren julkiset ja yksityiset palvelut monipuolistuvat jatkuvasti rakentamisen edetessä. Nykyisten viiden päiväkodin lisäksi rakennetaan uusia asukasmäärän kasvaessa.

Jätkäsaaren peruskoulu aloitti toimintansa 2017.  Yhteisessä palvelurakennuksessa, Jätkäsaaren Lastentalossa, on päiväkoti ja opetusta 1-2 vuosiluokille. Jätkäsaaren varsinaisen peruskoulun rakennustyöt ovat vielä kesken. Suunnitelmien mukaan vuonna 2019 päästään opettamaan luokka-asteita 1-7, ja 2021 koulussa kaikkia peruskoulun vuosiluokkia ykkösestä yhdeksänteen. Koulussa tullaan tarjoamaan sekä suomen- että ruotsinkielistä opetusta. Jätkäsaaren alueella on yhteensä neljä päiväkotia: Jätkäsaaren Lastentalon lisäksi alueen lapsia palvelevat suomenkieliset päiväkoti Jaala ja päiväkoti Fregatti sekä ruotsinkielinen päiväkoti Pärlan.

Myös Helsingin maineikas kansainvälinen koulu, International School of Helsinki, sijaitsee lyhyen kävelymatkan päässä Ruoholahdessa.

Pienvenesatama tarjoaa tukikohdan veneilijöiden aluksille. Alueen suojaisista umpikortteleista löytyvät monipuoliset ravintola- ja kahvilapalvelut sekä kivijalkaliikkeet. Kaupalliset palvelut tulevat keskittymään pääkatujen varsille ja keskuskortteliin. Yrittäjille on tarjolla liike- ja toimistotilaa pääasiassa Tyynenmerenkadun, Välimerenkadun, Atlantinkadun ja Länsisatamankadun varsilla ratikkapysäkkien lähistöllä. Jätkäsaaren infokeskuksesta ja kirjastosta on saatavilla lisää tietoa alueen rakentumisesta. Voit tutustua alueen rakentamiseen ja suunnitelmiin pienoismallien, näyttelyn ja karttojen avulla.

Caruselli-Helsinki-Jatkasaari_960x480.jpg

Lue lisää Jätkäsaaren palveluista Helsingin kaupungin sivuilta.

Liikenneyhteydet
jätkäsaari_liikenne

Jätkäsaaresta liikkuu kätevästi ratikoilla 6T, 7, 8 ja 9 esimerkiksi keskustaan, Sörnäisiin, Arabiaan, Töölöön, Hakaniemeen ja Pasilaan. Ruoholahden metroasemalta pääsee kätevästi Itä-Helsinkiin ja Espooseen. Myös kattavan ja turvallisen pyöräily- sekä jalankulkuverkoston luomiseen on panostettu Jätkäsaaressa.

Lue lisää Jätkäsaaren liikenneyhteyksistä Helsingin kaupungin sivuilta.

Pyörätiet, puistot ja satamat
jätkäsaari_satama

Jätkäsaaresta viidesosa eli noin 20 hehtaaria tulee olemaan puistoja. Suurin ja näyttävin näistä on rakenteilla oleva Hyväntoivonpuisto, joka on noin kilometrin mittainen keidas keskellä Jätkäsaarta. Hyväntoivonpuistoon on kaavailtu niin lasten leikkipuistoja, liikuntakenttää kuin tilaa loikoiluunkin. Puiston keskellä kulkevat kevyen liikenteen väylät. Muita alueelle rakentuvia puistoja ovat Saukonpaadenpuisto, Poseidoninpuisto ja Tritoninpuisto. Jätkäsaaren rannat ovat kaupunkilaisten käytössä. Saukonpaaden pohjoisrannassa on venesatama ja alueelle suunnitellaan myös purjevenesatamaa ja paikkoja moottoriveneille.

Lue lisää Jätkäsaareen rakennettavasta Hyväntoivon puistosta Helsingin kaupungin
sivuilta

Liikuntamahdollisuudet

Jätkäsaari_liikunta

Jätkäsaaressa on jo nyt monipuolisia liikuntamahdollisuuksia, ja palvelut lisääntyvät kovaa vauhtia. Esimerkiksi Selkämerenpuiston jalkapallokenttä on suosittu ja avoin kaikille. Alueella on myös useita kuntosaleja. Kätevän matkan päässä ovat myös esimerkiksi Ruoholahden palloiluhalli ja Salmisaaren liikuntakeskus.

Jätkäsaaren suurimmat liikuntaan liittyvät hankkeet ovat Bunkkeri ja liikuntapuisto. Vuonna 1972 valmistunut Bunkkeri toimi pitkään Jätkäsaaren sataman varastotiloina, mutta tulevina vuosina erityislaatuinen rakennus saa uuden elämän, sillä sinne rakennetaan 300 asuntoa sekä liikunta- ja uimahallitiloja. Bunkkerin liikuntatilahankkeen on sanottu olevan Helsingin kaupungin suurin investointi harrastusliikuntaan 2010-luvulla.

Monipuolisiin Bunkkerin liikuntatiloihin suunnitellaan ainakin kahden kerroksen korkuista liikunta- ja palloiluhallia, kiipeilyseinää, kuntosalia sekä tanssi- ja voimistelusaleja. Lisäksi Bunkkeriin tulee noin 200 metrin mittainen juoksurata. Liikuntatilojen kokonaispinta-ala on 13 000 m2, joista uimahallin osuus 5 000 m2.

Bunkkerin eteläpuolelle on puolestaan suunnitteilla suuri liikuntapuisto, joka soveltuu monipuoliseen liikuntaan niin harrastelijoille kuin aktiiviurheilijoillekin. Liikuntapuistoon tulee esimerkiksi kaksi täysmittaista jalkapallokenttää, joista toinen jäädytetään talvisin. Lisäksi alueelle tulee pienempiä pelikenttiä ja vapaata pallottelunurmea. (Kuvat Helsingin kaupunki)

Lähteet: uuttahelsinkia.fi; Ruoholahden Sanomat.

Tutustu GoldenEye:n asuntoihin!

Tutustu myös uudiskohteisiimme Sompasaaressa ja uudiskohteisiimme Kruunuvuorenrannassa!

Ota yhteyttä!

Asuntomyynti Helsinki

Pääkaupunkiseutu

Puhelin: +358 40 801 9900
Käytämme evästeitä. Jatkamalla sivustoon hyväksyt evästeiden käytön.