Jätkäsaaren asunnot ovat laadukkaita ja oivaltavia

Jätkäsaaren asuntovalikoima on monipuolinen. Helsingin asumisen ja maankäytön toteutumisohjelman mukaisesti Jätkäsaareen rakennetaan omistusasuntoja, vapaarahoitteisia ja valtion tukemia vuokraasuntoja, asumisoikeusasuntoja ja hintasäädeltyjä Hitas-asuntoja sekä asuntoja opiskelijoille ja senioreille. Lisäksi Jätkäsaaressa on useita ryhmärakentamishankkeita, joissa on erilaisia asumismalleja ja -konsepteja. Tutustu Jätkäsaareen arkkitehtuuriin!

Jätkäsaaren arkkitehtuuri
as_oy_helsingin_goldfinger_jätkäsaariHavainnekuva Goldfingerista, Peabin Jätkäsaareen suunnittelemasta 12-kerroksisesta asuintalosta.

Peab rakentaa Jätkäsaaren lounaisosaan 12-kerroksisen asuintalon , jonka ylimpien kerrosten julkisivu tulee kimmeltämään hillitysti kullansävyisenä valonsäteiden osuessa siihen. Myös tornitalon muoto tulee olemaan omaleimaisesti kolmiomainen.
Jätkäsaaren alueen arkkitehtuurissa näkyy yleisestikin moderni ja kokeileva ote: värejä on käytetty runsaasti, ja kattomaailma on hengeltään pariisilainen.

Moderni putkikuljetusjärjestelmä ja maanalaiset pysäköintitilat
jätkäsaari_jätehuoltoJätkäsaaressa myös kierrätyspisteitä on tiheässä.

Avomeren äärellä sijaitsevassa Jätkäsaaressa asutaan kantakaupungissa, monipuolisten palveluiden ja toimivien liikenneyhteyksien varrella. Asumismukavuutta lisäävät runsaiden palveluiden ja harrastusmahdollisuuksien lisäksi suuret, vehreät puistoalueet. Myös katuverkostossa kiertävä jätteiden putkikuljetusjärjestelmä Rööri sekä maan alla sijaitsevat parkkipaikat lisäävät alueen viihtyisyyttä. Pysäköintipaikkoja löytyy myös alueelle rakennettavista pysäköintitaloista. Röörin ansiosta huoltoliikenne vähenee ja siten päästöt pienenevät ja turvallisuus lisääntyy. Myös hajuhaitat vähenevät, kun perinteisiä jätesäiliöitä ei tarvita.

Käytämme evästeitä. Jatkamalla sivustoon hyväksyt evästeiden käytön.