Myytävät asunnot ja uudiskohteet Kauniaisissa

Myynnissä Kauniaisissa

Asunto Oy Kauniaisten Bredankallio

Rakennamme Kauniaisten Koivuhoviin valoisia ja viihtyisiä uusia koteja. As Oy Kauniaisten Bredankallioon valmistuu kompakteista yksiöistä avariin saunallisiin neliöihin.

Asunto Oy Kauniaisten Bredanlaakso

Rakennamme Kauniaisten Koivuhoviin valoisia ja viihtyisiä uusia koteja. Ensimmäiseen taloista As Oy Kauniaisten Bredanlaaksoon valmistuu kaikkiaan 53 asuntoa kompakteista yksiöistä avariin saunallisiin neliöihin. Bredanlaakson kodit rakennetaan omalle tontille.

Kauniainen asuinalueena

Kauniainen on pääkaupunkiseudun kaupungeista pienin, mutta tällä Espoon sisällä sijaitsevalla kunnalla on aivan erityinen maine ja asema kaupunkien joukossa. Kauniaisissa pääset nauttimaan hyvistä palveluista lähellä ja helpoista liikenneyhteyksistä muualle pääkaupunkiseudulle. Esimerkiksi Helsingin keskustaan pääset junalla alle 20 minuutissa. Liikuntamahdollisuudet ovat loistavat: Kauniaisista löydät esimerkiksi uimahallin, jäähallin, pallokenttiä sekä kauniita luontoreittejä, ja myös Espoon liikuntamahdollisuudet ovat kätevän matkan päässä.

Rakennamme uusia koteja Koivuhovin juna-aseman viereen As Oy Kauniaisten Bredankallioon ja As Oy Kauniaisten Bredanlaaksoon. Tutustu Koivuhoviin!

Peabin uudiskohteet Kauniaisten lähellä

Tutustu myös Kauniaisten lähialueiden uusiin asuntoihin. Peab rakentaa uudiskohteita Espooseen ja Helsinkiin. Tutustu myös Riihimäen uudiskohteisiimme

Ota yhteyttä!

Heidi Ekman

Pääkaupunkiseutu

Puhelin: +358 50 395 0648
Sähköposti: heidi.ekman@peab.fi

Outi Laitila

Pääkaupunkiseutu

Puhelin: +358 40 8340 500
Sähköposti: outi.laitila@peab.fi

Ari Hanhike

Pääkaupunkiseutu

Puhelin: +358 40 154 9800
Sähköposti: ari.hanhike@peab.fi
Käytämme evästeitä. Jatkamalla sivustoon hyväksyt evästeiden käytön.