Myytävät asunnot ja uudiskohteet Kauniaisissa

Myynnissä Kauniaisissa

Asunto Oy Kauniaisten Bredankallio

Kauniaisten Koivuhoviin valmistuu tammikuussa 2020 valoisia ja viihtyisiä uusia koteja. Rakennamme As Oy Kauniaisten Bredankallioon uusia koteja yksiöistä avariin saunallisiin neliöihin.

Asunto Oy Kauniaisten Bredanlaakso

Kauniaisten Koivuhoviin valmistuu tammikuussa 2020 valoisia ja viihtyisiä uusia koteja. Ensimmäiseen taloista As Oy Kauniaisten Bredanlaaksoon valmistuu kaikkiaan 53 asuntoa yksiöistä neliöihin. Bredanlaakson kodit rakennetaan omalle tontille. Vain muutamia kaksioita vapaana - toimi pian!

Kauniainen asuinalueena

Kauniainen on pääkaupunkiseudun kaupungeista pienin, mutta tällä Espoon sisällä sijaitsevalla kunnalla on aivan erityinen maine ja asema kaupunkien joukossa. Kauniaisissa pääset nauttimaan hyvistä palveluista lähellä ja helpoista liikenneyhteyksistä muualle pääkaupunkiseudulle. Esimerkiksi Helsingin keskustaan pääset junalla alle 20 minuutissa. Liikuntamahdollisuudet ovat loistavat: Kauniaisista löydät esimerkiksi uimahallin, jäähallin, pallokenttiä sekä kauniita luontoreittejä, ja myös Espoon liikuntamahdollisuudet ovat kätevän matkan päässä.

Rakennamme uusia koteja Koivuhovin juna-aseman viereen As Oy Kauniaisten Bredankallioon ja As Oy Kauniaisten Bredanlaaksoon. Uuteen kotiin pääset muuttamaan alkuvuodesta 2020. Tutustu nyt Koivuhoviin!

Peabin uudiskohteet Kauniaisten lähellä

Tutustu myös Kauniaisten lähialueiden uusiin asuntoihin. Peab rakentaa uudiskohteita Espooseen ja Helsinkiin.

Ota yhteyttä!

Heidi Ekman

Pääkaupunkiseutu

Puhelin: +358 50 395 0648
Sähköposti: heidi.ekman@peab.fi

Ari Hanhike

Pääkaupunkiseutu

Puhelin: +358 40 154 9800
Sähköposti: ari.hanhike@peab.fi
Käytämme evästeitä. Jatkamalla sivustoon hyväksyt evästeiden käytön.