Myytävät asunnot ja uudiskohteet Koivuhovissa

Myytävät autopaikat Koivuhovissa

Asunto Oy Kauniaisten Bredankallio

Vain autopaikkoja vapaana. Kaikki jäljellä olevat autopaikat nyt -50 %!

Asunto Oy Kauniaisten Bredanlaakso

Myytävänä vain muutamia autopaikkoja. Kaikki jäljellä olevat autopaikat nyt -50 %!

KAUNIAISTEN KOIVUHOVI: VEHREÄ YMPÄRISTÖ JA SUJUVA JULKINEN LIIKENNE

Kauniaisten Koivuhoviin on valmistunut uusia ihastuttavia asuntoja. Bredanlaakson ja Bredankallion uudet asunnot sijaitsevat Bredantien pientaloalueen ja Koivuhovin aseman välittömässä läheisyydessä. Uuden taloyhtiön sijainti on erinomainen. Omalla autolla ajat Helsingin keskustaan noin 20 minuutissa ja Koivuhovin asemalta pääset junalla kätevästi suoraan Helsinkiin, Kirkkonummelle ja Kauklahteen.

Suomen- ja ruotsinkieliset koulut Koivuhovissa

Koivuhovin vehreä ympäristö takaa viihtyvyyden ja monipuoliset palvelut sekä sujuva julkinen liikenne tekevät alueesta ihanteellisen paikan asua. Lapsiperheille löytyy lähistöltä useita päiväkoteja ja peruskouluja niin suomen- kuin ruotsinkielisinäkin. Myös Kauniaisten Lukio sekä ruotsinkielinen Gymnasiet Grankulla Samskola sijaitsevat lähellä uusia Bredanlaakson ja Bredankallion asuntoja.

Golfin harrastajien unelma ja helpot ostosmahdollisuudet lähellä Koivuhovia

Alueen harrastusmahdollisuudet ovat monipuoliset. Kauniaisista löytyy niin uimahalli, jäähalli kuin kirjastokin. Golfin harrastajille on tarjolla useampi golfkenttä, esimerkiksi Espoo Golf ja Tapiola Golf. Kesällä Bredantieltä on helppo lähteä uimaan Espoon monille uimarannoille, kuten Haukilahden rantaan tai Lippajärvelle.

Päivittäiset ostokset hoituvat kätevästi joko alueen lähikaupoissa tai suuremmissa ostoskeskuksissa. Shoppailumahdollisuudet Koivuhovista käsin ovat erinomaiset. Lähimpään kauppakeskukseen Graniin ajaa viidessä minuutissa, kauppakeskus Selloon sijaitsee kymmenen minuutin ajomatkan päässä. Molemmista kauppakeskuksista löytyy runsas valikoima liikkeitä ja palveluita.

Kiinnostuitko Koivuhovista?

Peabin Kauniaisten Koivuhoviin valmistuneet uudiskohteet ovat toimivia, avaria ja ihastuttavia yksiöitä, kaksioita ja kolmioita. Taloyhtiössä on myös oma parkkihalli sekä viihtyisä piha-alue asukkaiden käyttöön. Kohteissa vain autopaikkoja vapaana! Hanki nyt omasi hyvien kulkuyhteyksin varrelta. Ota yhteyttä asuntomyyntiimme!

Katso myös muut lähiseudun uudiskohteemme Espoossa ja uudiskohteemme Helsingissä.

Ota yhteyttä!

Asuntomyynti Helsinki

Pääkaupunkiseutu

Puhelin: +358 40 801 9900
Käytämme evästeitä. Jatkamalla sivustoon hyväksyt evästeiden käytön.