Myytävät asunnot ja uudiskohteet Koivuhovissa

Myynnissä Koivuhovissa

Asunto Oy Kauniaisten Bredankallio

Tammikuussa 2020 Kauniaisten Koivuhoviin valmistuu valoisia ja viihtyisiä uusia koteja yksiöistä avariin saunallisiin neliöihin. Muuttamaan pääset helmikuun alussa!

Asunto Oy Kauniaisten Bredanlaakso

Kauniaisten Koivuhoviin valmistuu tammikuussa 2020 valoisia ja viihtyisiä uusia koteja yksiöistä neliöihin. Bredanlaakson kodit rakennetaan omalle tontille. Muuttamaan pääset helmikuun alussa. Vain muutamia kaksioita vapaana - toimi pian!

KAUNIAISTEN KOIVUHOVI: VEHREÄ YMPÄRISTÖ JA SUJUVA JULKINEN LIIKENNE

Rakennamme Kauniaisten Koivuhovin alueelle uusia ihastuttavia uudiskohteita. Bredanlaakson ja Bredankallion uudet asunnot rakentuvat Bredantien pientaloalueen ja Koivuhovin aseman välittömään läheisyyteen. Uuden taloyhtiön sijainti on erinomainen. Omalla autolla ajaa Helsingin keskustaan noin 20 minuutissa ja Koivuhovin asemalta pääsee junalla kätevästi suoraan Helsinkiin, Kirkkonummelle ja Kauklahteen.

SUOMEN- JA RUOTSINKIELISET KOULUT LÄHELLÄ

Koivuhovin vehreä ympäristö takaa viihtyvyyden ja monipuoliset palvelut sekä sujuva julkinen liikenne tekevät alueesta ihanteellisen paikan asua. Lapsiperheille löytyy lähistöltä useita päiväkoteja ja peruskouluja niin suomen- kuin ruotsinkielisinäkin. Myös Kauniaisten Lukio sekä ruotsinkielinen Gymnasiet Grankulla Samskola sijaitsevat lähellä uusia Bredanlaakson ja Bredankallion asuntoja.

GOLFIN HARRASTAJIEN UNELMA JA HELPOT OSTOSMAHDOLLISUUDET

Alueen harrastusmahdollisuudet ovat monipuoliset. Kauniaisista löytyy niin uimahalli, jäähalli kuin kirjastokin. Golfin harrastajille on tarjolla useampi golfkenttä, esimerkiksi Espoo Golf ja Tapiola Golf. Kesällä Bredantieltä on helppo lähteä uimaan Espoon monille uimarannoille, kuten Haukilahden rantaan tai Lippajärvelle.

Päivittäiset ostokset hoituvat kätevästi joko alueen lähikaupoissa tai suuremmissa ostoskeskuksissa. Shoppailumahdollisuudet Koivuhovista käsin ovat erinomaiset. Lähimpään kauppakeskukseen Graniin ajaa viidessä minuutissa, kauppakeskus Selloon sijaitsee kymmenen minuutin ajomatkan päässä. Molemmista kauppakeskuksista löytyy runsas valikoima liikkeitä ja palveluita.

Kiinnostuitko?

Peabin Kauniaisten Koivuhoviin rakenteilla olevat kodit ovat toimivia, avaria ja ihastuttavia yksiöitä, kaksioita ja kolmioita. Taloyhtiöön on tulossa myös oma parkkihalli sekä viihtyisä piha-alue asukkaiden käyttöön. Uuteen kotiin pääset muuttamaan alkuvuodesta 2020. Ota yhteyttä asuntomyyntiimme ja sovi esittely!

Katso myös muut lähiseudun uudiskohteemme Helsingissä ja uudiskohteemme Espoossa.

Ota yhteyttä!

Asuntomyynti Helsinki

Pääkaupunkiseutu

Puhelin: +358 40 801 9900
Käytämme evästeitä. Jatkamalla sivustoon hyväksyt evästeiden käytön.