KAUNIAISTEN KOIVUHOVI: VEHREÄ YMPÄRISTÖ JA SUJUVA JULKINEN LIIKENNE

Bredanlaaksossa myynnissä

Asunto Oy Kauniaisten Bredanlaakso

Rakennamme Kauniaisten Koivuhoviin valoisia ja viihtyisiä uusia koteja. Ensimmäiseen taloista As Oy Kauniaisten Bredanlaaksoon valmistuu kaikkiaan 53 asuntoa kompakteista yksiöistä avariin saunallisiin neliöihin. Bredanlaakson kodit rakennetaan omalle tontille.

Asunto Oy Kauniaisten Bredankallio

Rakennamme Kauniaisten Koivuhoviin valoisia ja viihtyisiä uusia koteja. As Oy Kauniaisten Bredankallioon valmistuu kompakteista yksiöistä avariin saunallisiin neliöihin.

Rakennamme Kauniaisten Koivuhovin alueelle uusia ihastuttavia uudiskohteita. Bredanlaakson ja Bredankallion uudet asunnot rakentuvat Bredantien pientaloalueen ja Koivuhovin aseman välittömään läheisyyteen. Uuden taloyhtiön sijainti on erinomainen. Omalla autolla ajaa Helsingin keskustaan noin 20 minuutissa ja Koivuhovin asemalta pääsee junalla kätevästi suoraan Helsinkiin, Kirkkonummelle ja Kauklahteen.

SUOMEN- JA RUOTSINKIELISET KOULUT LÄHELLÄ

Koivuhovin vehreä ympäristö takaa viihtyvyyden ja monipuoliset palvelut sekä sujuva julkinen liikenne tekevät alueesta ihanteellisen paikan asua. Lapsiperheille löytyy lähistöltä useita päiväkoteja ja peruskouluja niin suomen- kuin ruotsinkielisinäkin. Myös Kauniaisten Lukio sekä ruotsinkielinen Gymnasiet Grankulla Samskola sijaitsevat lähellä uusia Bredanlaakson ja Bredankallion asuntoja.

GOLFIN HARRASTAJIEN UNELMA JA HELPOT OSTOSMAHDOLLISUUDET

Alueen harrastusmahdollisuudet ovat monipuoliset. Kauniaisista löytyy niin uimahalli, jäähalli kuin kirjastokin. Golfin harrastajille on tarjolla useampi golfkenttä, esimerkiksi Espoo Golf ja Tapiola Golf. Kesällä Bredantieltä on helppo lähteä uimaan Espoon monille uimarannoille, kuten Haukilahden rantaan tai Lippajärvelle.

Päivittäiset ostokset hoituvat kätevästi joko alueen lähikaupoissa tai suuremmissa ostoskeskuksissa. Shoppailumahdollisuudet Koivuhovista käsin ovat erinomaiset. Lähimpään kauppakeskukseen Graniin ajaa viidessä minuutissa, kauppakeskus Selloon sijaitsee kymmenen minuutin ajomatkan päässä. Molemmista kauppakeskuksista löytyy runsas valikoima liikkeitä ja palveluita.

Kiinnostuitko?

Peabin Kauniaisten Koivuhoviin rakenteilla olevat kodit ovat toimivia, avaria ja ihastuttavia yksiöitä, kaksioita ja kolmioita. Taloyhtiöön on tulossa myös oma parkkihalli sekä viihtyisä piha-alue asukkaiden käyttöön. Ota yhteyttä asuntomyyntiimme ja saat tietoa tulevista asunnoista!

Katso kaikki Helsingin, Espoon ja Kauniaisten kohteet

Käytämme evästeitä. Jatkamalla sivustoon hyväksyt evästeiden käytön.