Myytävät ja tulossa olevat asunnot Puijonlaaksossa

Tulossa Puijonlaaksoon

As Oy Kuopion Hiihtäjä

Tulossa Puijonlaaksoon uusia koteja yksiöistä kolmen huoneen saunallisiin koteihin. Puijonlaaksossa on erinomaiset liikuntamahdollisuudet ja monipuoliset palvelut. Lisäksi asut vain muutaman kilometrin päässä Kuopion torilta.

Tältä sivulta löydät myytävät ja tulossa olevat asunnot Kuopion Puijonlaaksosta. Puijonlaakso on asuinalueena yksi Kuopion helmistä. Se sijaitsee vain parin kilometrin päässä Kuopion ydinkeskustasta, joten matka keskustaan taittuu helposti pyörällä tai kävellen. Puijonlaaksossa on myös hyvät julkiset kulkuyhteydet, joten pääset kätevästi niin keskustaan kuin muihin Kuopion kaupunginosiin. Asuinalueelta löydät monipuolisen kauppakeskuksen, lääkäripalvelut, päiväkodit, apteekin, kouluja, kirjaston, ravintoloita ja monia eri kauppoja.

Peab Kodin uudiskohteet Kuopion Puijonlaaksossa on varustettu monilla asumismukavuutta nostavilla ominaisuuksilla. Asunnot ovat valoisia ja löydät esimerkiksi seuraavia ominaisuuksia: lattialämmitys, huoneistokohtainen ilmanvaihto ja nopea internetyhteys.

Tutustu tarkemmin asuinalueen asuntoihin ja ole rohkeasti yhteydessä!

Ota yhteyttä!

Käytämme evästeitä. Jatkamalla sivustoon hyväksyt evästeiden käytön.