Myytävät asunnot Puijonlaakso

Myynnissä ja ennakkomarkkinoinnissa Puijonlaaksossa

Asunto Oy Kuopion Hiihtäjä

Rakennamme Kuopion Puijonlaaksoon omalle tontille vankan viisikerroksisen asunto-osakeyhtiön. As Oy Puijonlaakson Hiihtäjään tulee kaikkiaan 51 modernisti varustettua huoneistoa. Kaikissa Hiihtäjän kodeissa lämpöä luo ihana lattialämmitys, joka tuntuu ylelliseltä etenkin talven kylmimpinä päivinä. Hiihtäjän kotien sijainti on erinomainen – etenk...

Asunto Oy Kuopion Ulkoilija

Ulkoilijan kodit ovat moderneja vaaleasävyisiä kaupunkikoteja. As Oy Kuopion Ulkoilija sijaitsee suositulla Puijonlaakson asuinalueella, lähellä keskustaa ja Puijon upeita ulkoilumaastoja.

Puijonlaakso on asuinalueena yksi Kuopion helmistä. Se sijaitsee vain parin kilometrin päässä Kuopion ydinkeskustasta, joten matka keskustaan taittuu helposti pyörällä tai kävellen.

Puijonlaaksossa on myös hyvät julkiset kulkuyhteydet, joten pääset kätevästi niin keskustaan kuin muihin Kuopion kaupunginosiin. Asuinalueelta löydät monipuolisen kauppakeskuksen, lääkäripalvelut, päiväkodit, apteekin, kouluja, kirjaston, ravintoloita ja monia eri kauppoja.

Peabin uudiskohteet Kuopion Puijonlaaksossa on varustettu monilla asumismukavuutta nostavilla ominaisuuksilla. Asunnot ovat valoisia ja löydät niistä esimerkiksi seuraavia ominaisuuksia: lattialämmitys, huoneistokohtainen ilmanvaihto ja nopea internetyhteys. Tutustu tarkemmin asuinalueen asuntoihin ja ole rohkeasti yhteydessä, palvelemme mielellämme!

Tutustu myös muihin kaupunginosiin, joissa kohteemme sijaitsevat!

Ota yhteyttä!

Siru Talvinen

Kuopio, asuntomyynti

Puhelin: +358 40 137 6900
Sähköposti: siru.talvinen@peab.fi
Käytämme evästeitä. Jatkamalla sivustoon hyväksyt evästeiden käytön.