Myytävät asunnot, Puijonlaakso

Puijonlaakson myytävät asunnot sijaitsevat keskellä vehreää savolaismaisemaa. Kaupungin sydämeen kuuluisalle kauppatorille on Puijonlaaksosta vain noin parin kilometrin matka. Puijonlaakso tarjoaa kuitenkin jo itsessään kaikki peruspalvelut miellyttävään arkeen.

Puijonlaakson uudiskohteet ovat ihanteellinen valinta vehreitä ulkoilu- ja virkistysmahdollisuuksia arvostavalle! Katso myytävät asunnot ja ennakkomarkkinoinnissa olevat kohteet, ja ota yhteyttä.

Muuttovalmiit uudiskohteet Puijonlaaksossa

Asunto Oy Kuopion Ulkoilija

Ulkoilijan kodit ovat moderneja vaaleasävyisiä kaupunkikoteja. As Oy Kuopion Ulkoilija sijaitsee suositulla Puijonlaakson asuinalueella, lähellä keskustaa ja Puijon upeita ulkoilumaastoja.

Asunto Oy Kuopion Hiihtäjä

Nyt valmiina Kuopion Puijonlaaksossa omalla tontilla vankka viisikerroksinen asunto-osakeyhtiö. As Oy Kuopion Hiihtäjässä on kaikkiaan 51 modernisti varustettua huoneistoa. Kaikissa Hiihtäjän kodeissa lämpöä luo ihana lattialämmitys, joka tuntuu ylelliseltä etenkin talven kylmimpinä päivinä. Hiihtäjän kotien sijainti on erinomainen – etenkin jos...

Puijonlaakso asuinalueena

Puijonlaakso on asuinalueena yksi Kuopion helmistä. Se sijaitsee vain parin kilometrin päässä Kuopion ydinkeskustasta, joten matka keskustaan taittuu helposti pyörällä tai kävellen.

Puijonlaakson myytävät asunnot tarjoavat ostajalleen monta kärpästä yhdellä iskulla. Uusi Peab Koti Puijonlaaksosta tuo sopivasti rauhaa ydinkeskustan menosta, mutta kaikki palvelut ovat kuitenkin lähellä ja nopeasti saavutettavissa.

Pääset Puijonlaaksosta helposti keskustaan tai muualle kaupunkiin pyörällä, vilkkaasti liikennöivällä paikallisliikenteellä tai omalla autolla. Puijonlaaksossa asuu lähes 7000 asukasta ja alue tarjoaa itsessään kaikki päivittäispalvelut: kauppakeskus, apteekki, kirjasto, päiväkodit ja koulut sekä eläinlääkäri ja kuntosali ovat esimerkkejä alueen omasta palvelutarjoamasta.

Uudet asunnot Puijonlaaksossa valmistuvatkin kovasti kehittyvän asuinalueen parhaille paikoille. Näin ne tarjoavat mahdollisuudet viihtyä uudessa kodissa pitkään.

VIRKISTY JA LIIKU

Puijonlaakson asunnot tarjoavat hyvän tukikohdan luonnosta ja harrastusmahdollisuuksista nauttivalle. Puijonlaaksoon valmistuvien kotiemme läheltä löytyy paljon luontopolkuja, vaihtelevia lenkkimaisemia sekä laadukas latuverkosto talvisin. Kesäisin uimaranta ja lähikalastusalue ovat suosittuja.

Kuopio-halli, pesäpallostadion ja urheilukenttä ovat vain kivenheiton päässä. Näin ollen harrastusmahdollisuuksia löytyy keilailusta uintiin sekä voimaharjoittelusta nyrkkeilyyn.

Tunnetuin maamerkki on tietenkin Puijon torni, josta löytyy muun muassa uniikkeja ravintopalveluita sekä luontokeskuksen kotieläimiä. Näköalatornista saat huikean kuvan yläilmoista sekä Puijonlaakson asuinalueeseen että koko kaupunkiin ja kauemmas savolaismaisemiin. Puijonlaakson asuinalue sijaitseekin koko kaupungin symbolina toimivan 75 metriä korkean maamerkin kupeessa!

UUDISKOHTEET PUIJONLAAKSOSSA

Peabin uudiskohteet Kuopion Puijonlaaksossa on varustettu monilla asumismukavuutta nostavilla ominaisuuksilla. Asunnot ovat valoisia ja löydät niistä esimerkiksi seuraavia ominaisuuksia: lattialämmitys, huoneistokohtainen ilmanvaihto ja nopea internetyhteys.

Valittavana on muun muassa avaria kaksioita, kolmioita sekä neliöitä, joten uudet asunnot tarjoavat vaihtoehtoja niin pienemmille kuin suuremmille perheille. Katso tarkemmin Puijonlaakson myytävät asunnot ja ole rohkeasti yhteydessä, palvelemme mielellämme!

PUIJONLAAKSON ASUNNOT

Millaisia uusia asuntoja Puijonlaaksossa on tarjolla?

Rakennamme Puijonlaaksoon uusia kerrostalokohteita. Valittavana on erikokoisia koteja: kohteesta riippuen tilavista yksiöistä aina koko perheen koteihin.

Millainen Puijonlaakso on asuinalueena?

Puijonlaakson uudet asunnot tarjoavat ihanteellisen mahdollisuuden asua vain kivenheiton päässä keskustasta, mutta kuitenkin lähellä luontoa. Julkinen liikenne palvelee vilkkaasti Puijonlaakson ja keskustan sekä muiden kaupunginosien välillä.

Millaisia palveluita Puijonlaaksossa on?

Puijonlaakson asunnot ovat lähellä lukuisia paikallispalveluita. Arjen tarpeissa Puijonlaaksosta ei ole välttämätön liikkua kauas, sillä kaupunginosasta löytyy mm. oma kauppakeskus, apteekki, päiväkoteja ja kouluja sekä lukuisia harrastusmahdollisuuksia.

Paljonko Puijonlaaksossa on asukkaita?

Puijonlaakso on suosittu ja kehittyvä asuinalue, joka pitää sisällään lähes 7000 asukasta. Kaupunginosaa suosivat niin opiskelijat, lapsiperheet kuin seniorit.

Tutustu myös muihin kaupunginosiin, joissa kohteemme sijaitsevat!

Ota yhteyttä!

Siru Talvinen

Kuopio, asuntomyynti

Puhelin: +358 40 137 6900
Sähköposti: siru.talvinen@peab.fi