Myytävät asunnot ja uudiskohteet Puijonlaaksossa

Myynnissä ja ennakkomarkkinoinnissa Puijonlaaksossa

Asunto Oy Kuopion Hiihtäjä

Rakennamme Kuopion Puijonlaaksoon omalle tontille vankan viisikerroksisen asunto-osakeyhtiön. As Oy Puijonlaakson Hiihtäjään tulee kaikkiaan 51 modernisti varustettua huoneistoa. Kaikissa Hiihtäjän kodeissa lämpöä luo ihana lattialämmitys, joka tuntuu ylelliseltä etenkin talven kylmimpinä päivinä. Hiihtäjän kotien sijainti on erinomainen – etenk...

Tältä sivulta löydät myytävät ja tulossa olevat asunnot Kuopion Puijonlaaksosta. Puijonlaakso on asuinalueena yksi Kuopion helmistä. Se sijaitsee vain parin kilometrin päässä Kuopion ydinkeskustasta, joten matka keskustaan taittuu helposti pyörällä tai kävellen. Puijonlaaksossa on myös hyvät julkiset kulkuyhteydet, joten pääset kätevästi niin keskustaan kuin muihin Kuopion kaupunginosiin. Asuinalueelta löydät monipuolisen kauppakeskuksen, lääkäripalvelut, päiväkodit, apteekin, kouluja, kirjaston, ravintoloita ja monia eri kauppoja.

Peab Kodin uudiskohteet Kuopion Puijonlaaksossa on varustettu monilla asumismukavuutta nostavilla ominaisuuksilla. Asunnot ovat valoisia ja löydät esimerkiksi seuraavia ominaisuuksia: lattialämmitys, huoneistokohtainen ilmanvaihto ja nopea internetyhteys.

Tutustu tarkemmin asuinalueen asuntoihin ja ole rohkeasti yhteydessä!

Tutustu myös Kuopion keskustan uudiskohteeseemme!

Ota yhteyttä!

Siru Talvinen

Kuopio, asuntomyynti

Puhelin: +358 40 137 6900
Sähköposti: siru.talvinen@peab.fi
Käytämme evästeitä. Jatkamalla sivustoon hyväksyt evästeiden käytön.