Tervetuloa tulevaisuuden Itikanmäelle!

Vain muutama muuttovalmiskoti jäljellä, toimi pian!

Asunto Oy Itikanmäen Leinikki

Olemme rakentaneet Seinäjoen Itikanmäelle upean seitsemän kerrostalon kokonaisuuden. Nyt historiallisesti tärkeä Itikanmäen alue on kasvanut vielä yhdellä upealla kerrostalolla, As Oy Itikanmäen Leinikillä. Leinikki on kauniin punatiilinen ja sijaitsee Kalevan navetan vireässä pihapiirissä omalla tontilla. Sijainti aivan keskustan ja hyvien liik...

Asunto Oy Itikanmäen Lemmikki, Seinäjoki

Itikanmäen Lemmikki tarjoaa uniikin uusvanhan asumismiljöön Seinäjoen keskustan kupeessa, jossa eteläpohjalainen historia ja nykyaikainen arkkitehtuuri kohtaavat. Kahdeksankerroksinen Lemmikki on rakennettu omalle tontille.

Seinäjoen pohjoisen kaupunginosan tunnusmerkkiä Itikanmäkeä on ryhdytty uudistamaan edustavaksi ja viihtyisäksi asuin- ja työssäkäyntialueeksi. Tavoitteena on koko perinteisen Itikanmäen alueen muuttaminen eläväksi ja kaupunkimaiseksi asumisen, työpaikkojen ja kulttuurin kaupunginosaksi.

Missä, mitä, milloin

Historiallinen Itikanmäen alue sijaitsee loistavalla paikalla aivan kaupunkikeskuksen äärellä Vaasantien 19 ja kantatie 67:n risteyksessä. Yhteydet keskikaupungille ja ulosajoteille ovat sujuvat. Alue on historiallisesti Itikan ja Atrian elintarviketeollisuusaluetta. Tarkoituksena on uudistaa koko alue ja liittää se kiinni kaupunkikeskustaan.

Alueeseen kuuluu myös ns. Kalevan navetan kiinteistö ja Upseeritalo. Alueen uudisrakennukset tulevat pääosin asuinkäyttöön. Itikanmäelle voidaan rakentaa jopa yli 300 asuntoa.

Asumaan tulevaisuuden Itikanmäelle

Laaja Itikanmäki on näyttävä ja viihtyisä kokonaisuus. Peab Oy on rakentanut Itikanmäelle aivan uudenlaisen asumisalueen. Näyttävät perinteisen punatiiliset rakennukset ja niiden välissä oleva laaja puistomainen piha-alue tarjoavat viihtyisän ympäristön kaikenikäisille asukkaille.

Töissä Itikanmäellä

Tulevaisuudessa ja itse asiassa jo ihan lähivuosina Itikanmäki tulee olemaan lähes tuhannen uuden työpaikan sija.

Ota yhteyttä!

Birgit Teivaanmäki

Seinäjoki

Puhelin: +358 40 159 4900
Käytämme evästeitä. Jatkamalla sivustoon hyväksyt evästeiden käytön.