Myytävät asunnot ja uudiskohteet Hervantajärvi

Tulossa uudiskohde Hervantajärvelle

Asunto Oy Tampereen Hervantajärven Sara

Hervantajärven Sara on moderni asunto-osakeyhtiö, joka lämpiää ekologisella maalämmöllä. Saraan rakennetaan huolella suunniteltuja omistuskoteja erikokoisiin tilatarpeisiin. Sara sijaitsee aivan Tampereen ratikan pysäkin vieressä. Hervannan monipuolisiin palveluihin kiitää kiskoja pitkin muutamassa minuutissa. Lähipalvelut alkavat vieläkin lähem...

Tampereen Hervantajärvi – Uusi asuinalue ratikkamatkan päässä Tampereen keskustasta

Hervantajärvi on Tampereen eteläisin kaupunginosa, joka on saanut nimensä alueella sijaitsevasta järvestä. Alueella on yksi Tampereen raitiolinjan päätepysäkeistä, joka takaa sujuvat liikenneyhteydet Tampereen keskustaan. Hervantajärveen rakennetaan hyvää vauhtia nykyaikaisia ja viihtyisiä koteja. Alueelle nousee sekä kerrostaloja, rivitaloja että omakotitaloja, mikä antaa hyvän lähtökohdan monipuolisen ja viihtyisän alueen syntyyn.

Peab on mukana rakentamassa Hervantajärvelle uudiskohteita – tutustu tulevaan uudiskohteeseemme!

Hervantajärvi asuinalueena

Hervantajärvi on erinomainen asuinalue erityisesti niille, jotka opiskelevat tai työskentelevät läheisellä Hervannan alueella. Hervanta on tunnettu Tampereen teknillisen yliopiston kampuksesta ja teknologiakeskus Hermiasta, jossa toimii runsaasti erilaisia teknologiayrityksiä.

Sitä mukaa kun Hervantajärveä rakennetaan, jätetään luonnonoloiltaan arvokkaat alueet edelleen rakentamatta. Näin varmistetaan, että Hervantajärvi säilyy vehreänä, viihtyisänä ja sopivan väljänä alueena.

Hervantajärven palvelut

Vaikka Hervantajärvi on asuinalueena vasta muotoutumassa, ovat tärkeimmät palvelut jo olemassa aivan vieressä Hervannan alueella. Tekniikan alaan liittyvien opiskelu- ja työpaikkojen ympärille on syntynyt Hervantaan vahva palvelujen ja työpaikkojen keskittymä. Hervantajärven omat lähipalvelut kehittyvät sitä mukaa, kun alueelle nousee uusia asuinrakennuksia.

Hervantajärven liikenneyhteydet

Hervantajärvellä sijaitsee Tampereen raitiolinjan pysäkki numero 1 eli eteläinen päätepysäkki. Ratikalla pääsee kätevästi reilussa 20 minuutissa Hallilan ja Kalevan kautta Tampereen keskustaan, josta avautuvat kulkuyhteydet muualle Tampereelle, Pirkanmaalle ja koko Suomeen.

Rakennamme Hervantajärveen uudiskohteen, johon syntyy viihtyisiä asuntoja eri kokoisille perheille. Tutustu nyt Hervantajärven uudiskohteeseemme!

Tutustu myös muihin kaupunginosiin, joissa kohteemme sijaitsevat!

Ota yhteyttä!

Riitta Kraneis

Tampereen seutu, asuntomyynti

Puhelin: +358 40 159 1700
Sähköposti: riitta.kraneis@peab.fi

Katri Carstensen

Tampereen seutu, asuntomyynti

Puhelin: +358 40 025 4900
Sähköposti: katri.carstensen@peab.fi