Uudiskohteet ja uudet asunnot Lamminrahka

Lamminrahka on uusi asuinalue aivan Tampereen rajalla Kangasalla. Lamminrahkasta tulee kaupunkikylä, joka henkii vanhan kaupungin tunnelmaa, mutta nykyaikaisen arkkitehtuurin keinoin. Alueen ydin on tori, jonka ympärille levittyy kompakti keskusta palveluineen.

Lamminrahkassa asut upean luonnon läheisyydessä, mutta kuitenkin sujuvien yhteyksien varrella. Läheiset metsät ja hulppea liikuntatarjonta hemmottelevat aktiivista liikkujaa. Metsään pääset kotiovelta sadan metrin päästä. Alueen suunnittelun keskiössä onkin ollut metsä- ja viheralueiden säilyttäminen – asutus ja keskustakorttelit on suunniteltu niiden ehdoilla.

Nopea julkinen liikenne, uusi koulukeskus, oma tori ja vehreä ympäristö varmistavat viihtyvyytesi. Kaikki peruspalvelut ovat kävely- tai pyöräilymatkan päässä kotoa. Lamminrahkan yritysalueelle rakentuu noin tuhat työpaikkaa.

Lamminrahka asuinalueena

Lamminrahkasta löydät kaikki tarvittavat päivittäiset palvelut. Torin ja kävelyraitin ympärille rakennetaan päivittäistavarakaupat, ravintoloita, kahviloita, koulutuskeskus sekä päiväkoti. Iltaisin ja viikonloppuisin koulukeskus on asukkaiden harrastuspaikka. Torin yhteydessä on myös Liikuntapuiston leikki- ja harrastuspaikat. Liikuntapuistoon tulee tekonurmikenttä, peliareena, padel-kenttä, fitness-puisto, juoksusuora ja hyppypaikka. Talvisin tekonurmikentällä on kaukalo ja erillinen luistelukenttä. Tori on Lamminrahkan ydin ja sinne rakentuu muun muassa esiintymislava penkkeineen ja paikat myyntikojuille.

Lamminrahkassa lapsi voi käydä koulutiensä päiväkodista aluksi yläkoulun loppuun asti. Alkuopetus on päiväkodin yhteydessä ja opinnot jatkuvat samassa koulussa kolmannesta luokasta kuudenteen.

Luonnossa liikkuvalle Lamminrahka on unelmien asuinalue. Alueelta löydät kuntoiluun esimerkiksi ulkokuntoilulaitteita ja portaat porrastreenejä varten. Lenkkeilijällä on lukuisia ulkoilu- ja retkeilyreittejä valittavana, kuten esimerkiksi Kaarinanpolun vaellusreitti. Kodin nurkilta pääset myös Kangasalan ja Tampereen laduille talvisin. Näsijärven rantaan esimerkiksi uimarannalle tai venesatamaan on vain muutama kilometri. Lähialueilta löytyy myös usea talli hevosharrastajille. Läheltä löytyy myös muun muassa Suomen suurin koiraurheilukeskus Niihamassa, Sorolan ulkoilu- ja virkistysalue, Pitkäjärven skeittipuisto ja Kyötikkälän urheilukeskus. Lisäksi lähistöltä löytyy useita uimarantoja ja satoja kilometrejä ulkoilureittejä.

Lamminrahkan asunnot sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien varrella

Lamminrahkan uudiskohteet sijaitsevat erinomaisten yhteyksien varrella. Valtatie 12:n eli Lahdentien varrelta on muutaman minuutin yhteys Tampereen kehätielle ja valtatielle 9 eli Jyväskyläntielle. Uusi eritasoliittymä varmistaa liikenteen sujuvuuden. Pääset kulkemaan myös joukkoliikenteen avulla. Kangasalan keskustaan pääset bussilla alle vartissa ja Tampereen ratikan pysäkit ovat kymmenen minuutin päässä bussilla. Yhteyksiä Lamminrahkasta täydentävät jatkossa kaksi muuta bussilinjaa. Tulevaisuuden suunnitelmissa on ratikkareitin ulottaminen Lamminrahkaan saakka.

Myytävät rakenteilla olevat asunnot Lamminrahka

Asunto Oy Haltijanmäen Keiju, Kangasala

Nyt ennakkomarkkinoinnissa uudella Lamminrahkan alueella Kangasalla Peabin uudiskohde Asunto Oy Haltijanmäen Keiju. Tutustu nyt kohteeseen ja asuntoihin!

Ota yhteyttä!

Asuntomyynti Tampere

Åkerlundinkatu 11 A 2, 33100 Tampere

Puhelin: +358 40 1591 700

Riitta Kraneis

Tampereen seutu, asuntomyynti

Puhelin: +358 40 159 1700
Sähköposti: riitta.kraneis@peab.fi

Katri Carstensen

Tampereen seutu, asuntomyynti

Puhelin: +358 40 025 4900
Sähköposti: katri.carstensen@peab.fi