Myytävät asunnot ja uudiskohteet Tampereen Messukylä

Muuttovalmiit asunnot Messukylässä

Asunto Oy Tampereen Messukylän Lissu

Tampereen itäosassa sijaitseva Messukylän asuinalue on vetovoimainen paikka luontoa ja rauhallisuutta arvostavalle, unohtamatta alueen mahdollisuuksia aktiiviseen elämään. Tähän ainutlaatuiseen miljööseen on valmistunut kahden kerrostalon As Oy Messukylän Lissu omalle tontille.

Tampereen Messukylä tarjoaa loistavat asumispuitteet kaiken ikäisille. Messukylän vanha kulttuurimiljöö on kaunis ja ihanteellinen paikka asua. Ympäristö on vehreä sekä viihtyisä ja bussiyhteydet Tampereen keskustaan ovat erittäin hyvät. Lue lisää Messukylän historiasta, palveluista ja harrastusmahdollisuusksista!

Messukylä on vehreä kulttuurimiljöö

Messukylä on viihtyisä kaupunginosa Tampereen itäisellä puolella noin viiden kilometrin päässä Tampereen keskustasta. Se rajoittuu idässä osittain Tampereen kehätiehen, lännessä Vuohenojan kaupunginosaan ja pohjoisessa Tampere–Haapamäki-rautatiehen.

Messukylä on entinen Suomen kunta, joka liitettiin osaksi Tamperetta vuonna 1947. Messukylän historia ulottuu kauas, sillä vanhimmat asutukseen viittaavat löydöt alueella ovat peräisin rautakaudelta. Koko Tampere on oikeastaan alun perin syntynyt Messukylään, mutta kasvoi myöhemmin sen ohi. 1500-luvulla rakennettu Messukylän vanha kivikirkko on Tampereen vanhin rakennus.

Messukylästä löytyy omakoti-, rivi- ja kerrostaloasutusta. Alueen painotus on kuitenkin omakotitaloissa ja Messukylään rakennetaan harvemmin enää uusia asuintaloja. Peabin rakentamat kaksi 5-kerroksista kerrostaloa ovatkin ainutlaatuinen mahdollisuus päästä asumaan viihtyisiin ja toimiviin uudiskohteisiin keskelle historiallisesti merkittävää aluetta.

Messukylässä on oma koulu ja päiväkoti

Messukylässä toimii turvallisen koulumatkan päässä oma alakoulu ja päiväkoti. Messukylän koulu aloitti toimintansa jo vuonna 1886, kun Kirkonkylän Kansakoulu vihittiin käyttöön. Tällä hetkellä koulussa on noin 300 oppilasta ja 12 opetusryhmää. Alueella on myös kaksi kirkkoa: Vanha, keskiaikainen kivikirkko on suosittu vihkikirkko kesäisin ja Messukylän uusi kirkko on ahkerassa käytössä ympäri vuoden.

Kaupat lähellä ja hyvät liikenneyhteydet

Kävelyetäisyydeltä Messukylästä löytyvät muun muassa Turtolan kauppakeskus ja Citymarket. Myös läheisen Kalevan Prisman yhteydessä on kattavat kauppapalvelut. Loistavien liikenneyhteyksien ansiosta alueelta on helppo lähteä shoppailemaan Tampereen ydinkeskustaan – Messukylästä kulkee useita bussilinjoja keskustaan ja lisäksi Kangasalle, Kaukajärvelle, Annalaan, Hermiaan ja Hervantaan.

Liikunta- ja harrastusmahdollisuudet

Monenlaista liikuntaa ja harrastuksia kaikille

Ulkoilu- ja harrastusmahdollisuudet ovat Messukylässä hyvät. Messukylän Golkenttä palvelee kesäisin golfin pelaajia ja talvisin alueella voi hiihtää koko perheen voimin 2,1 km latua. Messukylässä toimii jopa oma pihakrokettiklubinsa!

Hämeen Naisvoimistelijat ja Tampereen Jumppatiimi järjestävät ryhmäliikuntatunteja Messukylän koululla niin aikuisille kuin lapsille. Messukylän tekonurmikenttä on suosittu jalkapallokenttä. Alueella on myös kaksi kuntosalia.

Pojille Messukylässä on oma partiolippukuntansa Messukylän Metsäpojat, ja Messukylän kirjasto tarjoaa säännöllisesti ilmaisia elokuvailtoja lapsille.

Voisiko sinun uusi kotisi olla Messukylässä?

Messukylään on valmistunut kaksi upeaa viisikerroksista asuintaloa. Tutustu nyt muuttovalmiisiin Messukylän uudiskohteisiin!

Ota yhteyttä ja sovi yksityisesittely!
Peab Asuntomyynti p. 040 159 1700 tai s-posti: asuntomyynti.tampere@peab.fi

Tutustu myös muihin kaupunginosiin, joissa kohteemme sijaitsevat!

Ota yhteyttä!

Riitta Kraneis

Tampereen seutu, asuntomyynti

Puhelin: +358 40 159 1700
Sähköposti: riitta.kraneis@peab.fi

Katri Carstensen

Tampereen seutu, asuntomyynti

Puhelin: +358 40 025 4900
Sähköposti: katri.carstensen@peab.fi

Sari Potter

Tampereen seutu, muutostyöt

Puhelin: +358 40 517 1800
Sähköposti: sari.potter@peab.fi
Käytämme evästeitä. Jatkamalla sivustoon hyväksyt evästeiden käytön.