Myytävät asunnot ja uudiskohteet Ranta-Tampella

Myynnissä ja ennakkomarkkinoinnissa Ranta-Tampellassa

Asunto Oy Tampereen Fenderi

Ranta-Tampellan Aaltokorttelissa sijaitseva As Oy Tampereen Fenderi käsittää 74 asuntoa kahdeksassa kerroksessa. Asuntojen koot vaihtelevat yksiöstä viiden huoneen huoneistoon, ja ovat neliömäärältään 25-118,5 m2.

Tampereen Ranta-Tampella – Nostalgista teollisuusmaisemaa ja järviluontoa

Ranta-Tampella on historiallinen teollisuusalue Tampereen keskustan kupeessa. Nimi kertoo Tampellan taustasta: Tampella oli vuonna 1991 lakkautetun teollisuusyhtiön nimi. Vanhoja Tampellan teollisuusrakennuksia onkin edelleen alueella käytössä. Niiden pohjoispuolelle rakennetaan nyt uutta asuinaluetta, jonka rakennuksista avautuu upeita maisemia Näsijärven avaralle selälle. Peab on mukana toteuttamassa Ranta-Tampellan uudiskohteita. Tutustu ennakkomarkkinoinnissa ja myynnissä oleviin asuntoihin ja löydä uusi koti!

Ranta-Tampella asuinalueena – Järvinäköala ja keskustan palvelut vieri vieressä

Ranta-Tampellalle leimallinen piirre on veden läheisyys. Alue nousee Näsijärven rantaan osittain täyttömaalle, ja sen lisäksi alueen läpi virtaa ihastuttava kanava, jonka yli kulkee useita siltoja. Monista alueelle rakennettavista asunnoista avautuu näköala suoraan järvelle. Ranta-Tampellaa leimaa siis järviluonnon läsnäolo, mutta se ei silti ole kaukana Tampereen ytimestä: alueelta on Tampereen keskustorille vain varttitunnin kävelymatka Tammerkosken rantaa pitkin.

Ranta-Tampellan palvelut

Koska Ranta-Tampella sijaitsee aivan keskustan kyljessä, ovat tärkeät palvelut aivan lähellä. Erityisesti niille, jotka haluavat virkistäytyä kaupunkiluonnossa, Ranta-Tampella on oiva asuinpaikka: kanavan varsi, Näsijärven ranta ja alueen puistot sopivat erinomaisesti ulkoiluun ja alueen tunnelmasta nautiskeluun. Ranta-Tampellan oma palveluvalikoima kehittyy ja monipuolistuu sitä mukaa, kun alueelle valmistuu uusia rakennuksia.

Ranta-Tampellan liikenneyhteydet kuljettavat ympäri Tamperetta ja muualle Suomeen

Ranta-Tampellasta on vain kivenheitto Tampereen keskustaan. Rautatieasema ja linja-autoasema ovat kävelymatkan päässä. Keskustorilta pääsee paikallisliikenteen kyydissä liikkumaan nopeasti ympäri Tamperetta ja Pirkanmaata. Ranta-Tampellasta on myös helppo lähteä omalla autolla valtatielle 12 ja edelleen koko Suomen valtatieverkostoon.

Peab rakentaa Ranta-Tampellaan viihtyisiä ja nykyaikaisia uudiskohteita, joissa on koteja kaikenkokoisille perheille. Löytyykö näistä asunnoista uusi koti myös sinulle? Tutustu ennakkomarkkinoinnissa ja myynnissä oleviin asuntoihin!

Ota yhteyttä ja sovi yksityisesittely!
Peab Asuntomyynti p. 040 159 1700 tai s-posti: asuntomyynti.tampere@peab.fi

Tutustu myös muihin kaupunginosiin, joissa kohteemme sijaitsevat!

Ota yhteyttä!

Riitta Kraneis

Tampereen seutu, asuntomyynti

Puhelin: +358 40 159 1700
Sähköposti: riitta.kraneis@peab.fi

Katri Carstensen

Tampereen seutu, asuntomyynti

Puhelin: +358 40 025 4900
Sähköposti: katri.carstensen@peab.fi