Myytävät asunnot ja uudiskohteet Takahuhti

Myynnissä ja ennakkomarkkinoinnissa Takahuhdissa

Asunto Oy Haukan Helmi, Tampere

Asunto Oy Haukan Helmi on komea kuusikerroksinen uudisrakennus, joka antaa pientalovaltaisille Takahuhdin ja Pappilan alueille uutta ilmettä. Haukan Helmi nousee Peabin aiemmin toteuttamien Hanhen Kodon ja Kurjen Kruunun naapuriksi. Kun Helmen asukkaat pääsevät muuttamaan, koko kortteli on valmis. Monipuolisesta huoneistovalikoimasta löytyy palj...

Asunto Oy Hanhen Koto, Tampere

Muuttovalmis Asunto Oy Hanhen Koto on komea kuusikerroksinen asunto-osakeyhtiö, joka on rakennettu keskeiseksi osaksi Hanhenmäenkadulle Takahuhtiin rakennettavaa uutta korttelia. Hanhen Kodon asunnot alkavat kompakteista yksiöistä ja ulottuvat yli 50 neliömetrin hyväpohjaisiin kaksioihin. Korttelin yhteistilat ovat tavanomaista runsaammat.

Tampereen Takahuhti – Idyllinen ja vehreä alue Tampereen itäosassa

Takahuhti on rauhallinen ja pientalovaltainen asuinalue Tampereen keskustan itäpuolella, noin viiden kilometrin päässä keskustasta. Alue on luonteeltaan vehreä ja puistomainen, ja se onkin lapsiperheiden ja ulkoilusta pitävien suosiossa. Peab on mukana rakentamassa Takahuhtiin uusia asuntoja – tutustu uudiskohteisiimme!

Takahuhti asuinalueena – Hyvät ulkoilumahdollisuudet puistomaisessa miljöössä

Takahuhdin ympäristö on luonnonläheinen ja puistomainen, ja mahdollisuudet ulkona liikkumiseen ovat erinomaiset. Alueelta on lyhyt kävelymatka Alasjärven uimarannalle, jolla on idyllisen hiekkarannan lisäksi hyppytorni ja laituri. Takahuhdin rakennukset ovat pääasiassa asuinrakennuksia, erityisesti pientaloja, mutta joukossa on myös kerrostaloasuntoja.

Takahuhdin palvelut

Takahuhdin rakennuskanta on asuinrakennusvoittoista, mutta joukossa on myös liiketiloja. Peruspalvelut ovatkin lähellä: lähikauppa, koulu ja päiväkoti ovat melkein vieressä. Lisää palveluita ja esimerkiksi suuret marketit löytyvät lyhyen matkan takaa Kalevan itäosasta.

Takahuhdin liikenneyhteydet – Nopea matka Tampereen keskustaan

Takahuhdista pääsee kätevästi Tampereen keskustaan paikallisliikenteen kyydissä reilussa 20 minuutissa. Keskustasta on helppo vaihtaa paikallisbussia ja jatkaa matkaa muualle Pirkanmaan alueelle. Lisäksi keskustasta avautuvat juna- ja bussiyhteydet ympäri Suomen. Takahuhti rajautuu pohjoisessa valtatiehen 12, jota pitkin pääsee helposti Kalevaan ja edelleen Tampereen keskustaan, tai vaihtoehtoisesti itään kohti Kangasalaa ja Lahtea.

Peab rakentaa Takahuhtiin viihtyisiä ja tilatehokkaita asuntoja. Tutustu uudiskohteisiimme ja löydä uusi koti!

Ota yhteyttä ja sovi yksityisesittely haluamaasi kohteeseen!
Peab Asuntomyynti p. 040 159 1700 tai s-posti: asuntomyynti.tampere@peab.fi

Tutustu myös muihin kaupunginosiin, joissa kohteemme sijaitsevat!

Ota yhteyttä!

Riitta Kraneis

Tampereen seutu, asuntomyynti

Puhelin: +358 40 159 1700
Sähköposti: riitta.kraneis@peab.fi

Katri Carstensen

Tampereen seutu, asuntomyynti

Puhelin: +358 40 025 4900
Sähköposti: katri.carstensen@peab.fi