Kaarina

Kaarinan kauniit merimaisemat, luonto ja 15 minuutin automatka Turkuun tarjoavat rauhalliset asumispuitteet lähellä tärkeitä palveluita. Peabin Asunto Oy Kartanonniitty nousee kaupungin paraatipaikalle lähelle merellistä luontoa ja sijainti on vain kivenheiton päässä keskustan kattavista palveluista. Lähellä ovat niin koulut, liikuntapuistot kuin kaupatkin. Maalaispitäjämaisemaa havittelevalle on tarjolla muuttovalmiita uudiskohteita Piikkiön Pappilanahossa, jossa kaikki tarvittavat palvelut löytyvät vierestä. Lue lisää Kaarinan mahdollisuuksista!

Kaunista luontoa ja hyvät liikenneyhteydet

Kaarina on Varsinais-Suomessa sijaitseva, reilu 32 000 asukkaan kaunis kaupunki meren läheisyydessä. Sen alueella on useita kunta- ja kyläkeskuksia, joista osa on mantereella ja osa saarilla.  Kauniin luonnon ja 140 kilometrin merenrannan lisäksi Kaarina tarjoaa asukkailleen paljon palveluita, tekemistä ja nähtävyyksiä. Kaupunki sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella ja on alle 10 kilometrin päässä Turusta, Suomen saaristopääkaupungista. Kaarina on erinomainen asuinympäristö niin lapsiperheille kuin muillekin rauhallisuutta, luontoa ja hyviä palveluita arvostaville asukkaille.

Koulut ja päiväkodit

Kaupunki tarjoaa paljon kouluja ja päiväkoteja eri naapurustojen lapsille. Kaarinan lukiossa on koko maassa mainetta saavuttanut musiikkiteatterilinja, jossa on mahdollista opiskella ilmaisutaidon lisäksi myös muun muassa puvustusta. Myös alempien kouluasteiden musiikkiluokat tarjoavat kulttuuriin painottunutta opetusta lapsille ja nuorille. Koulujen lisäksi Kaarinassa on runsaasti kuoroja ja orkestereita sekä harrastajateatterimahdollisuuksia. Vanhemmille opiskelijoille Kaarinan kansalaisopisto ja lukion aikuislinja tarjoavat monenlaisia opiskelumahdollisuuksia.

Harrastaminen Kaarinassa

Kaarinan kaupunki on tietoisesti halunnut panostaa asukkaiden liikuntamahdollisuuksiin viime vuosien aikana ja tarjoaakin nykyisin erinomaiset puitteet kaikenikäisille liikkujille. Suuri keskusliikuntapuisto, frisbeegolfrata, ulkoilureitit, monitoimihallit, urheilukentät ja jäähalli takaavat harrastusmahdollisuudet monenlaisille lajeille ja kaikenikäisille liikkujille. Myös meren läheisyys avaa mahdollisuudet monenlaiselle veneharrastamiselle sekä vesiurheilulle.

Työskentely Kaarinassa

Työmahdollisuuksia Kaarina tarjoaa runsaasti, sillä se toimii monen suuren kansainvälisestikin tunnetun yrityksen tukikohtana. Esimerkiksi laajakaista- ja verkkoyritys Teleste Oyj, rahtilaivavarustamo Langh Ship Oy ja elintarvikevalmistaja Bioferme Oy toimivat kaikki Kaarinan alueella. Suurten yritysten lisäksi Kaarinassa toimii paljon pienyrittäjiä ja kaupunki on palkittu muun muassa Maakunnan paras yrittäjyysilmapiiri -palkinnolla vuonna 2011.

Tekemistä Kaarinassa

Koska meri on lähellä, Kaarina on oiva asuinpaikka veneilijöille ja purjehtijoille. Venesatamissa on hyvin tilaa pitää venettä ja merenrantahuvilat tarjoavat kauniita näkymiä. Myös kauniit saaristomaisemat ovat totta kai Kaarinalle ominaisia.

Kaarina on siitä perinteinen suomalainen kaupunki, että sitä ympäröi runsas ja kaunis luonto. Kaarinassa on kuitenkin monia alueita, joita ei muualla ole. Esimerkiksi Kuusiston Kartano ja linnanrauniot sekä Piikkiön Linnavuoren ulkoilualue tarjoavat tuulahduksen historiaa asukkaille ja ovat mukavia kesäpäivän retkikohteita koko perheelle.

Erikoisuutena Kaarinassa on  Saariston Rengastie, joka kulkee Kaarinan kautta muun muassa Turun, Naantalin ja Taivassalon lävitse. Rengastie tarjoaa monenlaista nähtävää, kuten erilaisia historiallisia rakennuksia ja näköalatorneja lähialueen kaupungeissa ja kunnissa. Reitti on mahdollista kulkea joko autolla tai pyörällä.

Voisiko Kaarinassa olla uusi kotisi?

Peab koti rakentaa Kaarinaan kahta taloa, joista kuusikerroksinen Kartanonniitty valmistuu ensimmäisenä. Muuttovalmiita asuntoja on myös jo tarjolla Piikkiön Pappilanahossa ja seuraavat esittelyt löydät helposti Pappilanahon sivulta.  Asuntoja on molemmissa kohteissa eri kokoisia yksiöistä kolmioihin. Tutustu siis rauhassa eri asuinalueisiin ja löydä uusi kotisi!

Ota yhteyttä!

Birgitta Suovanen

Turun seutu

Puhelin: +358 40 181 6520

Asunto Oy Kaarinan Kartanonniitty

Rakennamme Kaarinaan kahden talon kokonaisuuden, joista ensimmäiseksi nousee kuusikerroksinen Kartanonniitty omalle tontille. Tuleva moderni asuintalo on sijainniltaan ihanteellinen – läheltä löytyy sekä kaunista merellistä luontoa että kaupungin keskustan monipuolisia palveluita. Alue on osa nopeasti kehittyvää Kaarinaa, joka tarjoaa juuri sopi...

Asunto Oy Piikkiön Pappilanaho

Uusia avaria koteja Piikkiön keskustassa omalla tontilla. Pappilanahon 16:sta uudesta kodista on vielä muutama valoisa kaksio ja autopaikka vapaana. Pappilanahon kotien suunnitteluvaiheessa panostettiin erityisesti asumisen ergonomiaan, hyvinvointiin ja viihtyisyyteen.

Käytämme evästeitä. Jatkamalla sivustoon hyväksyt evästeiden käytön.