Myytävät asunnot ja uudiskohteet Naantalissa

Asunto Oy Naantalin Pressa

Viisikerroksinen Asunto Oy Naantalin Pressa on valmistunut loistosijainnille Suomen ykköskesäkaupunkiin Naantaliin omalle tontille. Kohde on ydinkeskustassa, josta on helppo lähteä kävelylle vilkkaan pikkukaupungin pienvenesatamaan, tunnelmalliseen vanhaankaupunkiin ja kesätapahtumiin. Kaikissa kodeissa on tilava lasitettu parveke, joka tuo Naa...

Etsimässä asuntoa Naantalista? Tältä sivulta löydät kaikki Peab Kodin myytävät asunnot Naantalissa. Tunnelmallisessa Naantalissa kaikki on lähellä. Vanhasta kaupungista löydät kulttuurielämyksiä, Muumimaailman, päiväkodit ja eri koulut. Naantalista löydät myös upeat luontoreitit, joissa pääset harrastamaan ulkoilua, pyöräilyä tai talvella hiihtoa. Naantalista sinulla on myös loistavat liikenneyhteydet Turkuun, joten ison kaupungin shoppailumahdollisuudet ja kulttuurielämykset ovat lähellä!

Nämä uudet asunnot Naantalissa menevät hetkessä, joten varaathan ajoissa! Sinulla on myös mahdollisuus vaikuttaa tulevan kotisi pintamateriaaleihin ja muutoinkin suunnitella kotisi niin, että se palvelee arkeasi parhaalla mahdollisella tavalla.

Tutustu myös Peab Kodin Turun asuntokohteisiin ja Kaarinan asuntokohteisiin!

Ota yhteyttä!

Birgitta Suovanen

Turun seutu

Puhelin: +358 40 181 6520
Käytämme evästeitä. Jatkamalla sivustoon hyväksyt evästeiden käytön.