Myytävät asunnot ja uudiskohteet Vaasa Klemettilä

Muuttovalmiit asunnot Klemettilässä

Asunto Oy Vaasan Klemettilän puisto IV

Klemettilän puisto IV viimeistelee sympaattisen meijerikorttelin. Kasvava kaupunginosa Vaasan ydinkeskustan nurkilla tarjoaa asukkailleen rajattomasti ulkoilu- ja harrastusmahdollisuuksia sekä päivittäispalveluja alle kilometrin säteellä. Vesikiertoinen lattialämmitys tuo pientä arjen luksusta monipuolisiin ja tilatehokkaisiin kotivaihtoehtoihin...

Vaasan Klemettilä – Uusi asuinalue Vaasan keskustan kyljessä

Vaasan keskustan laidalla sijaitseva Klemettilä on kovaa vauhtia kasvava asuinalue hyvien liikenneyhteyksien äärellä, kävelymatkan päässä kaupungin ytimestä. Klemettilä rajautuu länsipuoleltaan junarataan, jonka toisella puolella on Vaasan keskusta. Pohjoispuolella sijaitsee tunnettu Vöyrinkaupungin eli ”Vörkkärin” idyllinen pientaloalue.

Klemettilä on pääosin vanhaa teollisuusaluetta, jota muutetaan nyt nykyaikaiseksi ja vehreäksi monien mahdollisuuksien asuinalueeksi. Peab on mukana rakentamassa uudiskohteita Klemettilään – ehkä rakentamastamme talosta löytyy asunto myös sinun perheellesi!

Tammikaivon suosittu viheralue ulkoiluun ja virkistäytymiseen

Klemettilän helmi on Tammikaivon kulttuurihistoriallisesti arvokas viheralue, jolla on monipuolinen ja rikas historia ja jossa Klemettilän asukkaat käyvät mielellään virkistäytymässä. 1600-luvulla Tammikaivon alueelle rakennettiin Klemettilän kartano ja 1800-luvulla vaivaistalo. Alueella on edelleen vanhoja rakennuksia ja niiden kivijalkoja sekä vanhasta asutuksesta muistuttavaa kulttuurikasvillisuutta.

Klemettilän palvelut

Tammikaivon viheraluetta ympäröi kattava palveluiden keskittymä: päiväkoti, kaupunginsairaala, urheiluhalli, museoalue… Vaikka Vaasan keskusta on lähellä, ei asukkaiden tarvitse lähteä Klemettilästä minnekään päästäkseen peruspalveluiden äärelle.

Uusi koti Klemettilästä?

Klemettilässä on perinteisesti ollut paljon teollisuus- ja liikerakennuksia, mutta viime vuosina alueelle on alkanut nousta yhä enemmän asuintaloja. Klemettilästä onkin kovaa vauhtia kuoriutumassa nykyaikainen ja viihtyisä asuinalue. Myös Peab rakentaa uusia asuntoja Klemettilään – tutustu asuntoihin ja löydä omasi!

Tutustu myös muihin kaupunginosiin, joissa kohteemme sijaitsevat!

Ota yhteyttä!

Sofia Österåker

Vaasa, asuntomyynti

Puhelin: +358 40 048 7500
Sähköposti: sofia.osteraker@peab.fi
Käytämme evästeitä. Jatkamalla sivustoon hyväksyt evästeiden käytön.