Peab mukana asuinalueiden suunnittelussa

Hankekehitys ja maanhankinta ovat asuntorakentamisen ensimmäisiä vaiheita. Kun rakennusyhtiö on mukana asuinalueiden suunnittelussa alusta asti, hyötyvät maanomistajat, tulevat asukkaat ja sijoittajat. Koko projektin ajan tähdätään viihtyisään ja toimivaan kokonaisuuteen.

Alue on kaunis ja viihtyisä. Timanttiset liikenneyhteydet tekevät elämisen helpoksi. Kodit ovat toimivia ja palvelut helposti saavutettavissa. Asuntojen ja alueen arvo nousee koko ajan.

Utopiaa? Ei, vaan tulevaisuuden suomalaista asumista.

Siksi me Peabilla haluamme panostaa hankekehitykseen.

Olemalla mukana hankkeiden ideoimisessa, alueiden suunnittelussa ja kaavoituksessa jo alusta asti rakennusyhtiö voi vaikuttaa tulevien asunnonomistajien viihtyvyyteen ja asumisen helppouteen.

Osallistumalla kokonaisvaltaiseen suunnitteluun, voimme vaikuttaa alueen arvoon – ja sen myötä alueella olemassa olevien asuntojenkin arvon nousuun.

Olemme Peabilta aktiivisesti yhteydessä kaupunkialueiden kuntiin ja maanomistajiin. Seuraamme ja tutkimme kasvukeskusten aluestrategioita ja tunnistamme vetovoimaiset asuinalueet. Kun tiedämme, mihin kaupunkiseudun toimijat tähtäävät, osaamme lähteä mukaan oikeisiin projekteihin.

Hankekehitykseen panostamalla varmistamme, että meihin luotetaan ja meitä pyydetään mukaan alkuvaiheen hankkeisiin jatkossakin.

Kasvukeskusten asuntorakentamisessa on tällä hetkellä selkeä trendi. Ratojen ja muiden hyvien liikenneyhteyksien varrelle keskittyvät alueet kasvavat – sinne luodaan uutta, toimivaa ja viihtyisää kaupunkiasumista.

Iso osa kasvusta tulee täydennysrakentamisesta. Isojen remonttien tarpeessa olevat taloyhtiöt saavat lisätuloja rakennuttamalla omille tonteilleen lisää. Samalla muokataan vanhoja alueita nykyisten vaatimusten mukaisiksi: esimerkiksi pysäköintikenttiä korvataan moderneilla pysäköintilaitoksilla, jossa auton saa säältä suojaan ja itse laitos on maisemoitu ympäristöön sulautuvaksi.

Täydennysrakentamisessa satsataan aina alueen aiempaa parempaan toimivuuteen ja viihtyvyyteen.

Kiinnostuitko Peabista hankekumppanina? Ota yhteyttä!

Heidi Kanner, hankekehityspäällikkö, p. 050 3400 041 tai s-posti: heidi.kanner@peab.fi

Onko täydennysrakentaminen ajankohtaista taloyhtiössäsi tai alueellasi? Tutkimme hankemahdollisuuden ja teemme mielellämme tarjouksen teille! Ota yhteyttä:

Heidi Kanner, hankekehityspäällikkö, p. 050 3400 041 tai s-posti: heidi.kanner@peab.fi