Ajankohtaista

5 syytä, miksi uudiskohde on ihanteellinen ensiasunnoksi

Ensiasunto, joka on energiatehokas, varmasti kunnolla rakennettu, omaan makuusi viimeistelty ja helppo asuttava vuosiksi eteenpäin ilman remontteja! Kuulostaa kriteereihisi sopivalta? Entä jos ensiasunto olisi vielä keskeisellä sijainnilla lähellä liikenneyhteyksiä ja voisiko se myös säilyttää arvonsa hyvin, niin että se on myöhemmin mukava myy...

Peabin omat asuntokohteet jatkossa tehokkaimpaan A-energialuokkaan

Rakennusyhtiö Peabin tavoite on olla hiilineutraali rakentaja vuoteen 2035 mennessä. ”Otamme merkittävän askeleen kohti tätä tavoitetta, kun jatkossa kaikki uudet asuntomme täyttävät nykyisen A-energialuokan vaatimukset”, kertoo Peab Kiinteistökehitys Oy:n toimitusjohtaja Juha-Pekka Eskola.

Peabille valtakunnallinen yhteistyökumppani valvomaan rakentamisen laatua ja kosteudenhallintaa

Kestävä ympäristö syntyy kehittämällä kokonaisvaltaisesti rakentamisen laatua ja erityisesti kosteudenhallintaa. Peab Oy:n uusin avaus on valtakunnallinen kumppanuussopimus Suomen suurimman kuntotarkastus- ja sisäilmayhtiön Raksystemsin kanssa.

Asumista kaiken ikäisille uudiskohteessa Vantaalla

Vantaan Tikkurilaan rakentuvaan uudiskohteeseen Asunto Oy Floriiniin on suunniteltu nykyajan asumisen fiksuja ratkaisuja, jotka palvelevat ihmisiä kaikissa eri elämän vaiheissa.

Tiedätkö sinä kotisi hiilijalanjäljen?

Rakennusyhtiö Peab laskee hiilijalanjäljen kaikista oman tuotannon kerrostaloista. Tulevaisuudessa ihmiset asuvat entistä ympäristöystävällisemmissä ja energiatehokkaammissa kodeissa.

Viimeinen mahdollisuus unelma-asuntoon Peabin Ranta-Tampellan Aalto-korttelissa

Asunto Oy Tampereen Fenderi on viides ja samalla viimeinen kerrostalo Näsijärven rannalle rakennettavaan Aaltokortteliin. Peabin rakentama Aaltokortteli koostuu viidestä kerrostalosta, joista kolme on jo valmiina, yksi on rakenteilla ja viimeinen on lähdössä kevään aikana rakentumaan.

Asunnonostajan kannattaa selvittää, miten oma koti rakennetaan ja miten sitä pitää tulevaisuudessa huoltaa

Peabin periaatteena on rakentaa luotettavasti, aikataulutetusti ja hallitusti niin, että tuloksena on terveitä ja turvallisia rakennuksia. Rakentajat kertovat mielellään asunnonostajille yksityiskohtia rakentamisesta, materiaaleista ja kosteudenhallinnasta. Nämä kahdeksan kysymystä kannattaa kysyä, kun harkitsee asunnon ostamista.

Arkkitehtipalvelun kilpailuehdotus ”Lohkare” voitti Kuopion Savilahden suunnittelu – ja tontinluovutuskilpailun!

Peabin & Arkkitehtipalvelun laatima kilpailuehdotus valittiin voittajaksi Savilahden vanhan varikkoalueen suunnittelukilpailussa. Kilpailuehdotuksen arkkitehtonista ilmettä pidettiin monimuotoisena kokonaisuutena, joka muodostaa kiinnostavan ja vetovoimaisen urbaanin ympäristön. Ehdotus sisältää kalliotasanteelle sijoittuvat lohkaremaiset rakenn...

Peabin Jyväsjärven Helmessä panostetaan veden ja energian resurssitehokkuuteen

Jyväskylän Suuruspäähän Jyväsjärven rantaan vuonna 2021 rakentuvan Jyväsjärven Helmen tulevat asukkaat ovat etujoukossa asumisen resurssitehokkuutta parantavan teknologian hyödyntämisessä. Kohteen rakentaja Peab ja vesi- ja energiayhtiö Alva ovat sopineet yhteistyöstä, jossa taloyhtiöön toteutetaan huoneistokohtainen veden etämittaus ja kaukoläm...

Jyväsjärven Helmi alkaa loistaa Jyväskylän Suuruspäässä

Suuruspään Peltoniemen rakentaminen Jyväsjärven rannassa pääsee vihdoin alkuun. Asunto Oy Jyväsjärven Helmi on uuden korttelin ensimmäinen talo sitä seuraa lähivuosina kolme muuta pistetaloa, Jyväsjärven Kimallus, Jyväsjärven Kajo ja Jyväsjärven Loiste sekä lamellikerrostalot Jyväsjärven Hohde ja Jyväsjärven Sarastus. – Kun mietimme nimiä ker...

Ostimme Rengastalon Kuopion Tulliportinkadulta

Peab on ostanut Kuopion Tulliportinkadulla sijaitsevan Rengastalon. Tarkoituksenamme on rakentaa tontille kerrostalo, kertoo Peabin Kuopion yksikönjohtaja Juha Kuparinen.

Peab mukana asuinalueiden suunnittelussa

Hankekehitys ja maanhankinta ovat asuntorakentamisen ensimmäisiä vaiheita. Kun rakennusyhtiö on mukana asuinalueiden suunnittelussa alusta asti, hyötyvät maanomistajat, tulevat asukkaat ja sijoittajat. Koko projektin ajan tähdätään viihtyisään ja toimivaan kokonaisuuteen.

Ainutlaatuista asumista Pikku Pietarin torikujan naapurissa

Kuopion sydämeen tunnelmallisen Pikku Pietarin torikujan välittömään läheisyyteen valmistuu loppukesästä asuntoja, joissa historia ja nykyaika kohtaavat ainutlaatuisella tavalla. Uudisrakennus Aapelin Tupaan rakennetaan ja perinteikkääseen Voiporttiin saneerataan uusia koteja, joiden parhaisiin puoliin lukeutuu keskeinen sijainti aidosti kävelye...

Peab jo neljännen kerran ykkönen uudisasunto-rakentamisen asiakastyytyväisyydessä

EPSI-Ratingin neljättä kertaa toteuttaman uudisasuntorakentamisen toimialatutkimuksen mukaan Peabilla on edelleen toimialan tyytyväisimmät asiakkaat. Tasaisen hyvä suoritus kaikilla osa-alueilla tuotti ykkösaseman tälläkin kertaa.

Peabilla asuntokaupan teko onnistuu digitaalisesti, vaikka kotisohvalta

Meillä asuntokauppa onnistuu hyvin, myös vallitsevien poikkeusolojen aikana. Asuntomyyjämme ja asiakaspalvelijamme palvelevat sinua mielellään puhelimella, sähköpostilla tai etäkokouksien muodossa, joten asunnon ostajana sinun ei tarvitse lähteä pois kotoasi.

template
template
template

template

template

template

template

Laajuus
template
Aika
template
Asiakas
template
Urakkasumma
template
Arkkitehti
template
Urakoitsija
template
Tila
template
Tila
template
Valmistuminen
template
Asuntoja
template
Huoneita
template
Asuinpinta-ala
template
Tontin pinta-ala
template
Myyntihinta
template
Velaton hinta
template
Yhtiövastike
template
Myynnin aloitus
template
Myynnin aloitus
template
Käytämme evästeitä. Jatkamalla sivustoon hyväksyt evästeiden käytön.