Ajankohtaista

Olemme mukana Seinäjoen Senior-messuilla

Tervetuloa Senior-messuille Seinäjoki Areenalle la-su 12.-13.10.2019 klo 10-16. Olemme mukana messuilla osastolla 4.1.

Kuopion Hiihtäjän ennakkomarkkinointitilaisuus 10.10.2019

Asunto Oy Kuopion Hiihtäjän ennakkomarkkinointitilaisuus järjestetään Kuopion Scandic Atlaksessa torstaina 10.10. klo 13.00-18.00.

Peab panostaa ilmastotekoihin mittaamalla hiilijalanjälkensä

Rakennusyhtiö Peab mittaa syksystä 2019 alkaen hiilijalanjäljen kaikista omaperustaisista vuoden aikana aloitettavista uusista asuinkerrostaloistaan. Panostus on huomattava, se tarkoittaa noin 10–20 rakennettavan kerrostalon hiilijalanjäljen laskemista.

Peab rakentaa parasta Jyväskylää

Seuraava uusi asuinkerrostalo nousee perinteitä huokuvaan Nisulan kaupunginosaan, Viitaniemen portiksi. Asunto Oy Sepänkatu 7 rakennetaan luonnonläheiselle ja halutulle paikalle, lähelle keskustaa, oppilaitoksia sekä hyviä palveluja. Kahdeksankerroksiseen taloon valmistuu yhteensä 64 uutta, huolella suunniteltua Peab-kotia: yksiöiden ja kaksioid...

Vaasan Aarian hulppea parveke sisustettiin viherkasvein

Vaasan asuntomyynti teki toukokuussa yhteistyötä Kukkatori-Blomtorgetin kanssa. Hortonomi-opiskelija sai vapaat kädet sisustaa As Oy Vaasan Aarian mahtavan 22,5 neliöisen puolilämpimän parvekkeen viherkasveilla. Asuntoesittely pidettiin toukokuun 21. päivä, ja jokaiselle kävijälle jaettiin oranssi samettikukka. Tiedustelut: Asuntomyynti, Vaasa...

Uusi koti upealta paikalta Jyväskylän keskustasta!

Jyväskylään vanhan liikekiinteistön tilalle rakennetaan uusia koteja kahdeksaan kerrokseen omalle tontille. Keskusta ja esimerkiksi Tuomiojärven ranta on vain pienen kävelymatkan päässä Sepänkadusta.

Peab mukana Pytinkimessuilla Seinäjoella

Olemme mukana Seinäjoen Pytinkimessuilla la-su 30.-31.3. osastolla 3A.

Peab jo kolmatta kertaa ykkönen uudisasuntorakentamisen asiakastyytyväisyydessä

EPSI-Ratingin kolmatta kertaa toteuttaman uudisasuntorakentamisen toimialatutkimuksen mukaan Peabilla on toimialan tyytyväisimmät asiakkaat – nyt jo kolmatta kertaa peräkkäin. Myös asiakasuskollisuudessa Peab sai korkeimmat arviot. Eri osa-alueista ykkössija tuli imagotekijöissä (helppo olla asiakkaana, yhteiskuntavastuu, luotettava toimija), pa...

Peab-koti Päijänteellä – lähellä ja silti kaukana kiireestä

Tällaista kotia, tällä sijainnilla ei ole muilla! Muuramen Lundintie 9 on uniikki asuinympäristö, jossa kuvauksellisen kaunis luonto yhdistyy nykyaikaiseen rakennustapaan.

Messuhuumaa Tampereella!

Peab Tampereen Asuntomyynnin plikat aloittavat helmikuun rytinällä

Uusi koti Jerikon korttelista Seinäjoelta!

Tiklaksen historiallisen paitatehtaan välittömään läheisyyteen nousee useita uusia kerrostaloja. Toisena vuorossa on Asunto Oy Jerikon Seppä, joka rakennetaan omalle tontille.

GoldenEye nyt ennakkomarkkinoinnissa

Rakennamme upean kullanhohtoisen As Oy Helsingin GoldenEye:n Jätkäsaareen Karibiankadun ja Karibianrannan kulmaukseen.

Turvallinen sijoitus tähtää pitkälle tulevaisuuteen

Korot ovat alhaalla ja osakekurssien pelätään sukeltavan. Haastavassa markkinassa asuntosijoittamisesta on tullut jopa entistä houkuttelevampi vaihtoehto. Luotettavalta rakennuttajalta hankittu asunto on kelpo sijoitus.

Peabilla uudisasuntorakentamisen tyytyväisimmät asiakkaat

Peab on huomattavasti paremmalla tasolla asiakastyytyväisyydessä kuin valtaosa kilpailijoista EPSI Ratingin toista kertaa toteuttaman toimialatutkimuksen mukaan. Peabilla on myös eniten suosittelijoita. Kaikilla mitatuilla osa-alueilla Peabin tulokset ovat yli toimialan keskiarvon.

Jerikon kortteli herää eloon – tulikaviokräätärin asuinsijoille nousee uusi laadukas asuinkortteli

Seinäjoen paraatipaikalle Jerikon kortteliin valmistuu yhteensä viisi kerrostaloa. Ensi vuonna valmistuvaan Kräätäriin ja vuonna 2020 valmistuvaan Seppään tulee yhteensä yli sata laadukkaasti varusteltua kotia. Jerikon alueen sijainti on loistava. Hyvät palvelut ja keskusta ovat kävelymatkan päässä. Rautatieasemalle on matkaa 800 metriä, myös...

Tervetuloa Ranta-Tampellan upeiden uudiskohteiden As Oy Tampereen Fokan, Förstin ja Styyrin esittelytilaisuuteen!

Huoneistostudiolla järjestetään Ranta-Tampellan Aaltokorttelin rakenteilla olevien kohteiden esittelytilaisuus yhteistyössä Pirkan OP-Kiinteistökeskuksen kanssa 7.11. klo 16.30-19.00.

Pikku Pietarin piha herää henkiin – nämä 5 faktaa kannattaa tietää

Kuopion sydämeen syntyy aivan uutta elämää, kun käytöstä poistuneen kylmäaseman tilalle kohoaa komea kuusikerroksinen kerrostalo ja historiallinen Voiportti saneerataan moderneiksi asunnoiksi.

Kuopion Julkulan Rysän asunnot ovat muuttovalmiita!

Kesällä Kallaveden rantaan valmistuneessa Julkulan Rysässä omistajaansa odottaa vielä muutama kaksio ja kolmio.

Ranta-Tampellan upeat järvimaisemat nähtävillä nyt kauniiksi stailatusta mallihuoneistosta!

Fokan mallihuoneisto on valmistunut syyskuun lopussa ja huoneistoa esitellään syksyllä viikoittain sekä yleisesittelyissä että yksityisnäytöillä.

Miten Peab näkee taloyhtiölainat ja vuokra-asuntomarkkinat asuntosijoittamisen näkökulmasta?

Uusien asuntojen markkinat ovat käyneet vahvana muutaman vuoden ajan ja asuntoaloituksien määrät ovat olleet suuria viime vuodet valtakunnallisesti. Kaupungistuminen jatkuu edelleen vahvana ja Suomi jakaantuu entisestään muuttovoitto- ja muuttotappioalueisiin. Omistusasuminen on edelleenkin suosittua, mutta monen ihmisen maailmankuvassa omistami...

Peab rakentaa Tikkurilaan

Peabin kilpailutyö ”Lyhty” on voittanut Senaatti-kiinteistöjen yhteistyössä Vantaan kaupungin ja A-Kruunu Oy:n kanssa järjestämän suunnittelu- ja tontinluovutuskilpailun. Kilpailutyön toteutti arkkitehtitoimisto Helamaa & Heiskanen Oy. Pääsuunnittelijana toimi Matti Mastosalo (Arkkitehti SAFA).

Meillä on kohta tuparit!

Julkulan Rysä valmistuu heinäkuun lopussa uniikille paikalle Puijon rinteiden ja kimaltelevan Kallaveden syleilyyn.​

Klemettilän puisto IV nyt ennakkomarkkinoissa!

Peab täydentää meijerikorttelin rakentamalla As Oy Vaasan Klemettilän puisto IV:n. Nu färdigställs Klemettiläområdet med sitt sista hus, Bostads Ab Vaasan Klemettilän puisto IV!

Tampereella uuden kohteen ennakkomarkkinoinnissa vauhdikas alku!

Peab rakentaa Tampereen Messukylän idylliseen ympäristöön kaksi viisikerroksista kerrostaloa. Kohde tuli julkiseen ennakkomarkkinaan 10.3. ja asunnoista puolet varattiin ensimmäisen viikon aikana.

As. Oy Kuopion Tuulikello on valmistunut

Komea ja tyylikäs As. Oy Kuopion Tuulikello on valmistunut tammikuun lopussa upean Puijon, keskustan ja yliopiston läheisyteen.

template
template
template

template

template

template

template

Laajuus
template
Aika
template
Asiakas
template
Urakkasumma
template
Arkkitehti
template
Urakoitsija
template
Tila
template
Tila
template
Valmistuminen
template
Asuntoja
template
Huoneita
template
Asuinpinta-ala
template
Tontin pinta-ala
template
Myyntihinta
template
Velaton hinta
template
Yhtiövastike
template
Myynnin aloitus
template
Myynnin aloitus
template
Käytämme evästeitä. Jatkamalla sivustoon hyväksyt evästeiden käytön.