Uudet asunnot Tampereella ja Ylöjärvellä

Myynnissä ja ennakkomarkkinoinnissa Tampereella

Asunto Oy Tampereen Fokka

Upea Ranta-Tampella Näsijärven rannalla on yksi uusista kohteistamme, jonne rakennamme yhteensä viiden kerrostalon muodostaman Aaltokorttelin. Korttelin ensimmäinen talo on nimeltään Fokka, ja suurimmasta osasta sen koteja on ihana, jopa täysin esteetön näkymä Näsijärvelle. Fokka on vaikuttavasti muotoiltu, 2–9-kerroksinen kerrostalo, johon tule...

Asunto Oy Tampereen Försti

Rakennamme uudelle Ranta-Tampellan alueelle Näsijärven rantaan upean viiden kerrostalon muodostaman Aaltokorttelin. Arkkitehtikilpailun voittaneen Aaltokorttelin komeat talot sijoittuvat kävelyetäisyydelle sekä Särkänniemen huvipuistosta että Tampereen ydinkeskustasta. Aaltokorttelin toinen talo on nimeltään Försti – tilavilla lasitetuilla parve...

Asunto Oy Kurjen Kruunu, Tampere

Rakennamme Sammon Valtatien varrelle kokonaisen korttelin verran uusia kerrostaloja. Ensimmäisenä yhtiönä hyvän sijainnin omaavalle tontille nousee Asunto Oy Kurjen Kruunu. Se koostuu kahdesta kuusikerroksisesta asuintalosta, joihin tulee hyväpohjaisia, moderneja omistuskoteja kompakteista yksiöistä aina kolmen huoneen perheasuntoihin. Valtaosa...

Asunto Oy Tampereen Messukylän Lissu

Tampereen itäosassa sijaitseva Messukylän asuinalue on vetovoimainen paikka luontoa ja rauhallisuutta arvostavalle, unohtamatta alueen mahdollisuuksia aktiiviseen elämään. Tähän ainutlaatuiseen miljööseen rakennetaan kahdesta kerrostalosta muodostuva As Oy Messukylän Lissu omalle tontilleen. Viisikerroksiseen kahden talon kokonaisuuteen tulee yh...

Asunto Oy Tampereen Styyri

Aaltokorttelin kolmas kerrostalo, Tampereen Styyri, nousee Ranta-Tampellan kadun varteen, Näsijärven ja kanavan väliin. Styyri tarjoaa viihtyisiä moderneja koteja. Tampereen Styyrin uutuutta hohtavat asunnot ovat täydellisellä paikalla vain kävelymatkan päässä ydinkeskustasta sekä Särkänniemen huvituksista. Uniikin korttelin parhaita puolia kuit...

Tulossa Tampereen alueelle

Kauppakatu 4

Aivan Tampereen keskustassa vertaansa vailla oleva paikka!

As oy Pirkkalan Verde

Pirkkalan kunnan Niemenmaan alueelle, Pyhäjärven rantamaisemiin nousee koteja noin 1500 asukkaalle lähelle Pirkkalan keskustaa. Monimuotoinen ja värikäs asuinalue on hyvien kulkuyhteyksien varrella ja lähellä Pirkkalan monipuolisia palveluita.

Myynnissä Ylöjärvellä

Asunto Oy Vivace, Ylöjärvi

Ensimmäinen Peabin rakentama kerrostalokohde Räikän alueelle nousee Ylöjärven keskustan palveluiden lähipiiriin. Kaunis Keijärvi on aivan lähellä. Elegantisti muotoiltu, neljä–viisikerroksinen Vivace-talo rakennetaan L-kirjaimen muotoon. Pääosa uusista vaaleasävyisistä kodeista tulee olemaan reilunkokoisia kaksioita ja kolmioita.

Liikehuoneisto myytävänä

Asunto Oy Villilän Wilhelmiina

Wilhelmiinassa vapaana yksi liike-/toimistotila. Liiketila sijaitsee kätevästi katutasossa ja suunta on sopivasti Nokiantielle päin.

Tampere asuinalueena

Tutustu nyt uudiskohteisiimme Tampereen alueella. Tampere on Suomen vetovoimaisin kaupunki: tutkimuksen mukaan jopa kolmannes suomalaisista voisi harkita muuttavansa Tampereelle. Tampereen suosittu asema ei ole ihme, sillä hyvä työllisyysaste, monipuoliset opiskelumahdollisuudet, tiivis ja elinvoimainen keskusta-alue, suhteellisen korkea asumisen taso ja sujuva joukkoliikenne houkuttelevat Tampereelle ja lähiseudulle tuhansia uusia asukkaita joka vuosi.

Tampereen alueen uudet asunnot ovat viihtyisiä ja moderneja koteja. Lähellä on sekä luontoa ja järvinäkymiä, mutta myös Suomen kolmanneksi suurimman kaupungin palvelut. Tampereelle rakentamamme uudiskohteet on esitelty tarkemmin kunkin asunto-osakeyhtiön omalla sivulla. Näet tietoja talotyypistä, talon yhteisistä tiloista sekä huoneistotyypeistä.

Tampereen keskusta-alue kehittyy tulevina vuosina useiden suurten rakennushankkeiden myötä entistä vetovoimaisemmaksi. Tampereen kaupunki on panostanut erityisen paljon kevyen liikenteen sujuvuuteen ja tämän työn tuloksena kaupunki palkittiin vuonna 2013 Vuoden pyöräilykuntana. Tampereelle muuttoa suunnitteleva saa hyvän ensikosketuksen Tampereeseen tekemällä retken esimerkiksi Näsinneulan näkötorniin tai viehättävään Pyynikin näkötorniin, joista molemmista saa hyvän käsityksen Tampereen keskusta-alueesta ja tietenkin Tampereen maisemaan olennaisesti kuuluvista vesistöistä: Näsijärvestä, Pyhäjärvestä ja nämä kaksi yhdistävästä Tammerkoskesta.

Tutustu Tampereen asuinalueisiin

Tutustu Peabin uudiskohteisiin Messukylässä! Peab rakentaa myös Tampereen Kauppakadulle upean asuinkohteen. Lue lisää tietoa Tampereen Kauppakadun historiasta. Tutustu nyt myös tulevaan kohteeseemme Pirkkalassa!

Ylöjärvi asuinalueena

Tampereelta luoteeseen Näsijärven rannalla sijaitseva Ylöjärvi on vetovoimainen ja kehittyvä kunta, jonka väkiluku on ollut voimakkaassa kasvussa viime vuosina. Ylöjärven imua selittää Tampereen läheisyyden lisäksi monipuolisuus. 33 000 asukkaan kunta tarjoaa jokaiselle jotakin. Kunnasta löytyy niin tiivistä taajama-asumista kuin kaunista ja perinteikästä maalaismaisemaa, hyvät ja monipuoliset palvelut, puhdasta luontoa ja reilusti harrastusmahdollisuuksia. Lapsiystävällinen kunta on erityisesti perheiden suosiossa, ja kuntalaisten keski-ikä onkin melko nuori.

Vain 20 minuutin ajomatkan päässä Tampereelta sijaitseva Ylöjärvi tarjoaa hyvät liikenneyhteydet joka suuntaan, liikuitpa sitten omalla autolla tai joukkoliikennettä käyttäen. Keskeinen sijainti Suomen kartalla suhteessa muihin suurimpiin keskuksiin onkin yksi Pirkanmaan alueen valttikorteista. Helsinkiin on Ylöjärveltä matkaa 189 kilometriä ja Turkuun 164 kilometriä.

Ylöjärven alue tarjoaa hyvät palvelut ja ostosmahdollisuudet. Keskustan alueen kaupat ja palvelut ovat pääasiassa keskittyneet Elovainion, Soppeenmäen ja Kirkonseudun alueille. Elovainion kaupunginosassa sijaitseva Kauppakeskus Elo on Lempäälän Ideaparkin ja Tampereen Koskikeskuksen jälkeen koko Pirkanmaan alueen kolmanneksi suurin kauppakeskus ja tarjoaa monipuoliset ostosmahdollisuudet niin muodin kuin kauneuden, vapaa-ajan tai päivittäistavaroiden saralla. Ylöjärven palveluihin kuuluu myös useita kouluja ja hyvin toimiva terveyskeskus.

Ylöjärvi tunnetaan tietysti Eppu Normaalista, mutta myös Seitsemisen kansallispuistosta ja Teivon raviradasta. Lukuisat järvet ovat Ylöjärven luonnolle tunnusomaisia ja antavat leimansa myös ylöjärveläisten vapaa-ajan vietolle. Näsijärvi, Kyrösjärvi ja pohjoisessa Aurejärvi sekä kymmenet pienemmät järvet tarjoavat hienot harrastusmahdollisuudet niin kalastajille, veneilijöille kuin uimareillekin. Vuonna 1999 valmistunut Ylöjärven jäähalli tarjoaa loistavat puitteet jäälajien ystäville. Ylöjärven Liikuntakeskus tarjoaa koko Pirkanmaan alueen monipuolisimmat harjoitusmahdollisuudet kunto- ja kilpaurheilijoille.

Ylöjärvi on myös aktiivinen kulttuurikaupunki, jossa riittää tarjontaa kaiken ikäisille läpi vuoden. Varsinkin musiikin ystäviä hellitään lukuisilla erilaisilla persoonallisilla tapahtumilla, kuten Kaupunkijazz tai kamarimusiikkifestivaali KuruFest. Ja Pirkanmaan musiikkiopisto huolehtii siitä, että musiikinharrastajille on tarjolla myös laadukasta koulutusta.

Ota yhteyttä!

Riitta Kraneis

Tampereen seutu

Puhelin: +358 40 159 1700
Sähköposti: riitta.kraneis@peab.fi

Miinu Oinonen

Tampereen seutu

Puhelin: +358 40 1591 802
Sähköposti: miinu.oinonen@peab.fi

Liisa Puranen

Tampereen seutu

Puhelin: +358 400 628 560
Sähköposti: liisa.puranen@peab.fi
Käytämme evästeitä. Jatkamalla sivustoon hyväksyt evästeiden käytön.