Uudiskohteet ja uudet asunnot Tampere

Myytävät kerrostaloasunnot – Tampere

Asunto Oy Tampereen Hervantajärven Sara

Hervantajärven Sara on moderni asunto-osakeyhtiö, joka lämpiää ekologisella maalämmöllä. Saraan rakennetaan huolella suunniteltuja omistuskoteja erikokoisiin tilatarpeisiin. Sara sijaitsee aivan Tampereen ratikan pysäkin vieressä. Hervannan monipuolisiin palveluihin kiitää kiskoja pitkin muutamassa minuutissa. Lähipalvelut alkavat vieläkin lähem...

Asunto Oy Haukan Helmi, Tampere

Asunto Oy Haukan Helmi on komea kuusikerroksinen uudisrakennus, joka antaa pientalovaltaisille Takahuhdin ja Pappilan alueille uutta ilmettä. Haukan Helmi nousee Peabin aiemmin toteuttamien Hanhen Kodon ja Kurjen Kruunun naapuriksi. Kun Helmen asukkaat pääsevät muuttamaan, koko kortteli on valmis. Monipuolisesta huoneistovalikoimasta löytyy palj...

Muuttovalmiit asunnot Tampereen seudulla

Asunto Oy Hanhen Koto, Tampere

Muuttovalmis Asunto Oy Hanhen Koto on komea kuusikerroksinen asunto-osakeyhtiö, joka on rakennettu keskeiseksi osaksi Hanhenmäenkadulle Takahuhtiin rakennettavaa uutta korttelia. Hanhen Kodon asunnot alkavat kompakteista yksiöistä ja ulottuvat yli 50 neliömetrin hyväpohjaisiin kaksioihin. Korttelin yhteistilat ovat tavanomaista runsaammat.

Asunto Oy Pirkkalan Verde

Kahdesta vankasta ja ilmeikkäästä kerrostalosta muodostuva As Oy Pirkkalan Verde on rakennettu luonnonläheiselle tontille, maaston korkeimpaan kohtaan kauniin Pyhäjärven lähettyville. Verdestä on kävelymatka esimerkiksi lapsiperheen keskeisimpiin päivittäispalveluihin. Uusien kotien pohjaratkaisut on suunniteltu toiminnallisuutta ja asumisen mie...

Asunto Oy Tampereen Fenderi

Ranta-Tampellan Aaltokorttelissa sijaitseva As Oy Tampereen Fenderi käsittää 74 asuntoa kahdeksassa kerroksessa. Asuntojen koot vaihtelevat yksiöstä viiden huoneen huoneistoon, ja ovat neliömäärältään 25-118,5 m2.

Tulevat uudiskohteet Tampereen seudulla

Asunto Oy Pirkkalan Hermione

Pirkkalan keskustaan Suupan alueelle kahden järven läheisyyteen rakentuu upea 10-kerroksinen Pirkkalan Hermione -tornitalo yhtiön omalle tontille. Jyhkeät, paikalla muuratut julkisivut muodostavat veistoksellisen komeaa tiiliarkkitehtuuria

Asunto Oy Allegro, Ylöjärvi

Tulossa vuoden 2022 aikana ennakkomarkkinointiin uusi upea uudiskohde Asunto Oy Allegro, Ylöjärvi! Kohde tulee rakentumaan upealle sijainnille Keijärven uimarannan ja talviuintipaikan läheisyyteen. Ylöjärven keskustan palvelut ovat kävelymatkan päässä ja Tampereen keskustaan ajaa vartissa. Liity nyt ennakkorekisteriin alta ja pääset varaamaan uu...

Kauppakatu 4

Aivan Tampereen keskustassa vertaansa vailla oleva paikka!

Tampereella on kaikkea, mitä uudelta asuinkaupungilta voi toivoa: kauniita luonnonmaisemia, kukoistavat opiskelu- ja työmahdollisuudet, moderni kaupunkikeskusta ja historiallisesti arvokkaita ympäristöjä. Siksi Tampere onkin yksi Suomen kiinnostavimmista asuinkaupungeista, joka vetää puoleensa muun muassa opiskelijoita, lapsiperheitä ja nuoria aikuisia. Peab on mukana uudistamassa Tampereen asuntokantaa rakentamalla nykyaikaisia, energiatehokkaita koteja. Ehkä sinullekin löytyy uusi koti Peabin uudiskohteesta?

Tampere asuinkaupunkina – Historiallisia ympäristöjä ja nykyaikaisia asuntoja

Tampere on rakennettu Näsijärven ja Pyhäjärven väliselle kannakselle. Keskustan halki virtaa Tammerkoski, jonka rannalle on muodostunut yksi Suomen vanhimmista teollisuusmiljöistä. Vaikka Tammerkosken rannoilla ei enää juuri teollisuutta ole, on suuri osa vanhoista teollisuusrakennuksista yhä muistuttamassa kaupungin historiasta.

Vaikka historia on Tampereen keskustassa vahvasti läsnä, on historiallisten rakennusten liepeille syntynyt nykyaikaisia asuinrakennusten ja palveluiden keskittymiä. Lopputuloksena on viihtyisiä, menneisyyttä kunnioittavia asuinalueita, joissa palvelut ovat lähellä.

Tampereen liikenneyhteydet – Lyhyiden välimatkojen kaupunki

Tampere on panostanut paljon kevyen liikenteen sujuvuuteen, ja kaupunki palkittiin vuonna 2013 Vuoden pyöräilykuntana. Pyöräily onkin Tampereella suosittua, sillä keskustan ja asuinalueiden väliset etäisyydet ovat yleensä juuri sopivan mittaisia pyöräiltäviksi. Myös julkinen liikenne toimii hyvin – Tampereen keskustasta pääsee paikallisbussilla eli tamperelaisittain ”nyssellä” nopeasti etäämpänä sijaitseville asuinalueille ja ympäryskuntiin. Helsinkiin Tampereelta suhauttaa junalla 1,5 tunnissa, ja nopean junayhteyden myötä yhä useampi Tampereella asuva käykin töissä Helsingissä.

Tampereen palvelut ja harrastusmahdollisuudet

Tampere on Suomen kolmanneksi suurin kaupunki ja sen palvelut sen mukaiset. Kaupungista löytyy vireää kulttuuritoimintaa, ja esimerkiksi Tampere-talolla ja Vapriikissa on kiinnostavaa koettavaa kaikenikäisille. Kaupungin monet keikkapaikat tarjoavat mahdollisuuksista livemusiikista nauttimiseen, ja Ratinanniemen festivaalipuistossa ovat esiintyneet monet kansainväliset tähdet.

Myös urheilun ystäville löytyy runsaasti vaihtoehtoja. Tampere on kahden joukkueen jääkiekkokaupunki, jossa lätkän SM-liigaa seurataan silmä kovana. Penkkiurheilun lisäksi Tampereella on helppo harrastaa liikuntaa erinomaisten lenkkeilymaastojen ja seuratoiminnan ansiosta.

Mikä parasta, Tampereen keskusta-alue kehittyy tulevina vuosina useiden suurten rakennushankkeiden myötä entistä vetovoimaisemmaksi. Se onkin siis kiinnostava ja palveluiltaan monipuolinen asuinkaupunki paitsi tänään, myös huomenna.

Peab on mukana rakentamassa Tampereelle uudiskohteita, joista löytyy tilatehokkaita, viihtyisiä koteja sekä yksinasuville että perheille. Löytyykö sinunkin uusi kotisi Tampereelta? Tutustu myynnissä ja ennakkomarkkinoinnissa oleviin asuntoihin!

Ota yhteyttä ja sovi yksityisesittely haluamaasi kohteeseen!
Peab Asuntomyynti p. 040 159 1700 tai s-posti: asuntomyynti.tampere@peab.fi

Tutustu myös Tampereen lähialueiden uudiskohteisiimme

Pirkkalan uudiskohteet

Tutustu nopeasti kasvavaan ja vetovoimaiseen Pirkkalaan »

Lamminrahkan uudiskohteet, Kangasala

Lamminrahka on uusi asuinalue aivan Tampereen rajalla Kangasalla. Lamminrahkassa asut upean luonnon läheisyydessä, mutta kuitenkin sujuvien yhteyksien varrella.Tutustu!

Ylöjärven uudiskohteet

Tampereelta luoteeseen Näsijärven rannalla sijaitseva Ylöjärvi on vetovoimainen ja kehittyvä kunta. Tutustu!

Ota yhteyttä!

Riitta Kraneis

Tampereen seutu, asuntomyynti

Puhelin: +358 40 159 1700
Sähköposti: riitta.kraneis@peab.fi

Katri Carstensen

Tampereen seutu, asuntomyynti

Puhelin: +358 40 025 4900
Sähköposti: katri.carstensen@peab.fi