Uudiskohteet ja uudet asunnot Tampere

Myynnissä Tampereen seudulla

Asunto Oy Tampereen Hervantajärven Sara

Hervantajärven Sara on moderni asunto-osakeyhtiö, joka lämpiää ekologisella maalämmöllä. Saraan rakennetaan huolella suunniteltuja omistuskoteja erikokoisiin tilatarpeisiin. Sara sijaitsee aivan Tampereen ratikan pysäkin vieressä. Hervannan monipuolisiin palveluihin kiitää kiskoja pitkin muutamassa minuutissa. Lähipalvelut alkavat vieläkin lähem...

Asunto Oy Haukan Helmi, Tampere

Asunto Oy Haukan Helmi on komea kuusikerroksinen uudisrakennus, joka antaa pientalovaltaisille Takahuhdin ja Pappilan alueille uutta ilmettä. Haukan Helmi nousee Peabin aiemmin toteuttamien Hanhen Kodon ja Kurjen Kruunun naapuriksi. Kun Helmen asukkaat pääsevät muuttamaan, koko kortteli on valmis. Monipuolisesta huoneistovalikoimasta löytyy palj...

Asunto Oy Tampereen Fenderi

Rakennamme Ranta-Tampellan Aaltokortteliin sen viimeisen yhtiön As Oy Tampereen Fenderin, joka käsittää 74 asuntoa kahdeksassa kerroksessa. Asuntojen koot vaihtelevat yksiöstä viiden huoneen huoneistoon, ja ovat neliömäärältään 25-118,5 m2.

Asunto Oy Tampereen Hervantajärven Kaisla

Vaaleapintainen Kaisla nousee aivan uuteen viihtyisään kortteliin, joka rakennetaan Tampereen ratikkareitin varrelle nopeasti kehittyvälle Hervantajärven alueelle. Kaislaan rakennetaan unelmakoteja ihmisille, joille asuinpaikan luonnonläheisyys ja ekologisesti kestävät asumisratkaisut ovat tärkeitä valintakriteereitä. Kaikki Kaislan kodit lämpiä...

Asunto Oy Hanhen Koto, Tampere

Hanhen Koto on komea kuusikerroksinen asunto-osakeyhtiö, joka nousee keskeiseksi osaksi Hanhenmäenkadulle Takahuhtiin rakennettavaa uutta korttelia. Uuden yhtiön paikka on aivan tammikuussa 2021 valmistuvan As Oy Kurjen Kruunun vieressä. Hanhen Kodon asunnot alkavat kompakteista yksiöistä ja ulottuvat yli 50 neliömetrin hyväpohjaisiin kaksioihi...

Asunto Oy Tampereen Spinnu

As Oy Tampereen Spinnu rakennetaan Ranta-Tampellan Aaltokorttelin paraatipaikalle, aivan Näsijärven rantaan. Suurimmasta osasta koteja on vaikuttava, jopa täysin esteetön näkymä kauniin järven ulapalle. Ajattele vaikkapa kesäisiä aamukahveja parvekkeella, voit kuulla aaltojen liplatuksen.

Muuttovalmiit asunnot Tampereen seudulla

Asunto Oy Pirkkalan Verde

Kahdesta vankasta ja ilmeikkäästä kerrostalosta muodostuva As Oy Pirkkalan Verde on rakennettu luonnonläheiselle tontille, maaston korkeimpaan kohtaan kauniin Pyhäjärven lähettyville. Verdestä on kävelymatka esimerkiksi lapsiperheen keskeisimpiin päivittäispalveluihin. Uusien kotien pohjaratkaisut on suunniteltu toiminnallisuutta ja asumisen mie...

Tulevat uudiskohteet Tampereen seudulla

Asunto Oy Allegro, Ylöjärvi

Tulossa ennakkomarkkinointiin uusi upea uudiskohde Asunto Oy Allegro, Ylöjärvi! Kohde tulee rakentumaan upealle sijainnille Keijärven uimarannan ja talviuintipaikan läheisyyteen. Ylöjärven keskustan palvelut ovat kävelymatkan päässä ja Tampereen keskustaan ajaa vartissa. Liity nyt ennakkorekisteriin alta ja pääset varaamaan uuden kotisi ensimmäi...

Asunto Oy Haltijanmäen Keiju

Tulossa ennakkomarkkinointiin alkuvuodesta 2022 uudelle Lamminrahkan alueella Kangasalaan Peabin uudiskohde Asunto Oy Haltijanmäen Keiju. Lue lisää ja liity ennakkorekisteriin.

Kauppakatu 4

Aivan Tampereen keskustassa vertaansa vailla oleva paikka!

Tampereella on kaikkea, mitä uudelta asuinkaupungilta voi toivoa: kauniita luonnonmaisemia, kukoistavat opiskelu- ja työmahdollisuudet, moderni kaupunkikeskusta ja historiallisesti arvokkaita ympäristöjä. Siksi Tampere onkin yksi Suomen kiinnostavimmista asuinkaupungeista, joka vetää puoleensa muun muassa opiskelijoita, lapsiperheitä ja nuoria aikuisia. Peab on mukana uudistamassa Tampereen asuntokantaa rakentamalla nykyaikaisia, energiatehokkaita koteja. Ehkä sinullekin löytyy uusi koti Peabin uudiskohteesta?

Tampere asuinkaupunkina – Historiallisia ympäristöjä ja nykyaikaisia asuntoja

Tampere on rakennettu Näsijärven ja Pyhäjärven väliselle kannakselle. Keskustan halki virtaa Tammerkoski, jonka rannalle on muodostunut yksi Suomen vanhimmista teollisuusmiljöistä. Vaikka Tammerkosken rannoilla ei enää juuri teollisuutta ole, on suuri osa vanhoista teollisuusrakennuksista yhä muistuttamassa kaupungin historiasta.

Vaikka historia on Tampereen keskustassa vahvasti läsnä, on historiallisten rakennusten liepeille syntynyt nykyaikaisia asuinrakennusten ja palveluiden keskittymiä. Lopputuloksena on viihtyisiä, menneisyyttä kunnioittavia asuinalueita, joissa palvelut ovat lähellä.

Tampereen liikenneyhteydet – Lyhyiden välimatkojen kaupunki

Tampere on panostanut paljon kevyen liikenteen sujuvuuteen, ja kaupunki palkittiin vuonna 2013 Vuoden pyöräilykuntana. Pyöräily onkin Tampereella suosittua, sillä keskustan ja asuinalueiden väliset etäisyydet ovat yleensä juuri sopivan mittaisia pyöräiltäviksi. Myös julkinen liikenne toimii hyvin – Tampereen keskustasta pääsee paikallisbussilla eli tamperelaisittain ”nyssellä” nopeasti etäämpänä sijaitseville asuinalueille ja ympäryskuntiin. Helsinkiin Tampereelta suhauttaa junalla 1,5 tunnissa, ja nopean junayhteyden myötä yhä useampi Tampereella asuva käykin töissä Helsingissä.

Tampereen palvelut ja harrastusmahdollisuudet

Tampere on Suomen kolmanneksi suurin kaupunki ja sen palvelut sen mukaiset. Kaupungista löytyy vireää kulttuuritoimintaa, ja esimerkiksi Tampere-talolla ja Vapriikissa on kiinnostavaa koettavaa kaikenikäisille. Kaupungin monet keikkapaikat tarjoavat mahdollisuuksista livemusiikista nauttimiseen, ja Ratinanniemen festivaalipuistossa ovat esiintyneet monet kansainväliset tähdet.

Myös urheilun ystäville löytyy runsaasti vaihtoehtoja. Tampere on kahden joukkueen jääkiekkokaupunki, jossa lätkän SM-liigaa seurataan silmä kovana. Penkkiurheilun lisäksi Tampereella on helppo harrastaa liikuntaa erinomaisten lenkkeilymaastojen ja seuratoiminnan ansiosta.

Mikä parasta, Tampereen keskusta-alue kehittyy tulevina vuosina useiden suurten rakennushankkeiden myötä entistä vetovoimaisemmaksi. Se onkin siis kiinnostava ja palveluiltaan monipuolinen asuinkaupunki paitsi tänään, myös huomenna.

Peab on mukana rakentamassa Tampereelle uudiskohteita, joista löytyy tilatehokkaita, viihtyisiä koteja sekä yksinasuville että perheille. Löytyykö sinunkin uusi kotisi Tampereelta? Tutustu myynnissä ja ennakkomarkkinoinnissa oleviin asuntoihin!

Ota yhteyttä ja sovi yksityisesittely haluamaasi kohteeseen!
Peab Asuntomyynti p. 040 159 1700 tai s-posti: asuntomyynti.tampere@peab.fi

Tutustu myös Tampereen lähialueiden uudiskohteisiimme

Pirkkalan uudiskohteet

Tutustu nopeasti kasvavaan ja vetovoimaiseen Pirkkalaan »

Lamminrahkan uudiskohteet, Kangasala

Lamminrahka on uusi asuinalue aivan Tampereen rajalla Kangasalla. Lamminrahkassa asut upean luonnon läheisyydessä, mutta kuitenkin sujuvien yhteyksien varrella.Tutustu!

Ylöjärven uudiskohteet

Tampereelta luoteeseen Näsijärven rannalla sijaitseva Ylöjärvi on vetovoimainen ja kehittyvä kunta. Tutustu!

Ota yhteyttä!

Riitta Kraneis

Tampereen seutu, asuntomyynti

Puhelin: +358 40 159 1700
Sähköposti: riitta.kraneis@peab.fi

Katri Carstensen

Tampereen seutu, asuntomyynti

Puhelin: +358 40 025 4900
Sähköposti: katri.carstensen@peab.fi

Sari Potter

Tampereen seutu, muutostyöt

Puhelin: +358 40 517 1800
Sähköposti: sari.potter@peab.fi
Käytämme evästeitä. Jatkamalla sivustoon hyväksyt evästeiden käytön.