Asuntosijoittaminen uudiskohteisiin

Asuntosijoittamisen avulla luot tasaista tuottoa itsellesi. Peab Koti tarjoaa laadukkaita uudiskohteita, joihin sijoittaminen on sinulle vaivatonta ja kannattavaa. Löydät Peabin rakentamista uudiskohteista upean valikoiman monenlaisia asuntoja erilaisiin tarpeisiin.

Ennen asuntosijoittajaksi ryhtymistä tutustu huolella käytännön asioihin. Muista huolehtia rahoituksesi kuntoon. Tarkista myös, mitä pitää ottaa huomioon vuokralaisen valinnassa.

Valitsemalla sijoituskohteen Peab Kodin valikoimasta voit luottaa siihen, että asunnolla on hyvä sijainti ja sen kunto on moitteeton.

Voit lukea tarkemmin asuntosijoittamisesta yleisellä tasolla asuntosijoittamiseen keskittyvästä kirjoituksestamme. Tutustu myös vuokratuottoa koskevaan kirjoitukseemme.

Sijoituskohde Peabin valikoimasta

Asuntosijoittaminen Peab kohteisiin on asiakaslähtöistä ja helppoa. Sinulla on käytössäsi ammattitaitoinen henkilökuntamme, johon voit olla yhteydessä tarvittaessa.

Uuden sijoitusasunnon ostaminen luotettavalta rakentajalta on hyvä valinta. Asunto on rakennusmääräysten mukainen, eikä kalliita remontteja ole tiedossa. Uudiskohde on kaiken kaikkiaan sijoituksena suhteellisen huoleton.

Asuntosijoittajana sinun kannattaa miettiä, mitä vuokralainen haluaa asumiselta. Vuokralaisia kiinnostavat siistit ja huolettomat kohteet, joissa on huomioitu nykyaikaiset asuinratkaisut. Vuokralaiset arvostavat lisäksi asunnon hyvää sijaintia. Hyvän sijainnin ja asunnon kunnon avulla voit olla varma, että kohteesi on vuokralaisen mielestä houkutteleva.

Asuntosijoittaminen Oulu

Peab huolehtii myös rakentamisen kestävyydestä, ekologisuudesta ja eettisyydestä. Laadukas rakentaminen ja kohteiden hyvä sijainti takaavat, että asunnon arvo säilyy varmemmin. Turvallinen ja terveellinen asuinympäristö luo vuokra-asumisesta miellyttävää. Kun vuokralaisen asuinolot ovat kunnossa, myös asuntosijoittaminen on mukavaa ja huoletonta.

Edullinen kauppahinta ja yhtiölainaosuus

Haluamme, että asuntosijoittaminen on sinulle mahdollisimman helppoa ja vaivatonta. Olemme pyrkineet siihen, että tavallisen työssäkäyvän on kannattavaa ryhtyä asuntosijoittajaksi.

Pääset asunnon omistajaksi pienellä pääomalla. Tämä onnistuu, kun maksat asunnon kauppahinnan kohteen valmistumiseen mennessä hinnaston mukaisissa maksuerissä. Asunnon velaton kokonaishinta jakaantuu kauppahintaan ja yhtiölainasta muodostuvaan velkaosuuteen.

Kauppahinta on yleensä noin 30% asunnon kokonaishinnasta. Loppuosaan asunnon hinnasta on neuvoteltu valmiiksi yhtiölaina, johon ei tarvita erillisiä vakuuksia. Järjestelyn avulla asuntosijoittamisen aloittaminen on helpompaa, koska pääset pienelläkin pääomalla kiinni sijoittamiseen.

Tuottoisa lyhennysvapaa-aika

Peabin neuvottelemissa yhtiölainoissa ainakin ensimmäiset kaksi vuotta asunnon luovutuksen jälkeen ovat lyhennysvapaita. Lyhennysvapaan aikana rahoitusvastikkeesta maksetaan kuukausittain vain korko-osuutta. Lyhennysvapaan päättyessä lainasta tulee maksettavaksi korko-osan lisäksi kuukausittain lyhennysosuus.

Näin sijoittamisen aloittaminen on helppoa ja saat entistä paremmat vuokratuotot ensimmäisen kahden vuoden ajan.

Vuokratulosta saa vähentää kulut

Osakehuoneistosta saadusta vuokratulosta on vähennyskelpoista menoa vastike, joka on kirjattu asunto-osakeyhtiön tai kiinteistöosakeyhtiön kirjanpidossa tuloksi. Tuloutetut vastikkeet ovat yleensä hoitovastikkeita. Myös pääomavastike voidaan vähentää, jos se luetaan yhtiölle tuloksi.

Peabilla taloyhtiöidemme yhtiöjärjestykset ohjaavat aina rahoitusvastikkeen tuloutukseen.

Lue tarkemmin asunto-osakeyhtiön verotuksesta Vero.fi-sivustolta.

Tutustu kohteeseen jo ennen valmistumista

Jotta asuntosijoittaminen on sinulle kannattavaa, toivomme sinun löytävän vuokralaisen kohteeseesi mahdollisimman nopeasti valmistumisen jälkeen.

Halutessasi järjestämme kohteeseen työmaakäynnin kerran rakennusvaiheessa Peabin asuntomyyjän kanssa. Näin voit jo alkuvaiheessa tutustua rauhassa kohteeseen ja huomioida sen eri ominaisuudet.

Myös tuleville vuokralaisille on mahdollisuus järjestää asuntonäyttötilaisuus ennen kohteen valmistumista työmaan olosuhteiden salliessa. Näin tuleva vuokralainen pääsee tutustumaan ajoissa valmistuvaan kohteeseen. Asiakkaamme saavat käyttää asuntoesitteidemme materiaaleja asunnon vuokrailmoittelussa, joten vuokralaisen saaminen heti kohteen valmistuttua helpottuu.

Tulevaisuuden suunnittelu vaivattomampaa, kun molemmat osapuolet ehtivät varautua ajoissa vuokraussuhteen aloitukseen.

Vuokrauspalvelu välittäjäkumppanin kautta

Sopivan ja luotettavan vuokralaisen löytäminen on asuntosijoittamisen elinehto. Vuokralainen voi parhaimmillaan viihtyä omistamassasi asunnossa vuosia tai jopa vuosikymmeniä.

Vuokralaisen voi hyvin etsiä itse. Jos haluat kuitenkin lähteä vaivattomammin liikkeelle, suosittelemme käyttämään vuokranvälityspalvelua. Silloin sinun tarvitse miettiä vuokraukseen liittyvistä esittelyistä, vuokrasopimuksista tai muista vuokraukseen liittyvistä käytännön asioista.

Peab asuntosijoittamisen kumppanina

Peabin tarjoamat uudiskohteet ovat vaivattomia sijoitusvalintoja.

Saat asiakaspalvelua koko asiakassuhteesi ajan. Edullisen yhtiölainaosuuden avulla pääset kiinni asuntosijoittamiseen pienelläkin pääomalla. Rakennamme laadukkaat uudisasunnot hyville sijainneille ja varmistamme aina, että edellytykset terveelliselle ja turvalliselle asumiselle ovat kunnossa.

Haluatko ryhtyä asuntosijoittajaksi ja valita Peabin rakentaman asunnon?

Liity nyt avainasiakkaaksi, ilman sitoumusta! Avainasiakkaana saat tiedon uusista kohteistamme sähköpostitse aina ensimmäisten joukossa!

 

Liity nyt avainasiakkaaksi!

Kiinnostaako asuntosijoittaminen? Liittymällä avainasiakkaaksi saat tiedon uusista kohteistamme sähköpostitse aina ensimmäisten joukossa!

OVV Asuntopalvelut - Peabin asiakkaan edut

Peabin asiakkaalla on mahdollisuus tehdä toimeksiantosopimus omistamansa huoneiston vuokrauksesta OVV:n toimiston kanssa ja valita haluamansa palvelutaso. Asiakasedut saavat kaikki Peabin kerrostalokohteesta vuoden sisällä valmistumisesta ostaneet asiakkaat. Lue lisää esitteestä!

Käytämme evästeitä. Jatkamalla sivustoon hyväksyt evästeiden käytön.