Myytävät asunnot ja uudiskohteet Turku, Kaarina ja Naantali

Turun seudulla myynnissä ja ennakkomarkkinoinnissa

Asunto Oy Turun Kurjenlinnan Portti

Ajattoman kauniisti muotoiltu Kurjenlinnan Portti nousee omalle tontille alueelle, jossa Kupittaa muuttuu Kurjenmäeksi. Skandinavisen vaaleaan Kurjenlinnan Porttiin rakennetaan 5 asuinkerrosta ja yhteensä 55 asuntoa. Porttiin tulee koteja tilatehokkaista yksiöstä tilavimpiin perheasuntoihin.

Asunto Oy Kaarinan Kartanonniitty

Rakennamme Kaarinaan kahden talon kokonaisuuden, joista ensimmäiseksi nousee kuusikerroksinen Kartanonniitty omalle tontille. Tuleva moderni asuintalo on sijainniltaan ihanteellinen – läheltä löytyy sekä kaunista merellistä luontoa että kaupungin keskustan monipuolisia palveluita. Alue on osa nopeasti kehittyvää Kaarinaa, joka tarjoaa juuri sopi...

Asunto Oy Naantalin Pressa

Vankka viisikerroksinen Asunto Oy Naantalin Pressa valmistuu pian loistosijainnille Suomen ykköskesäkaupunkiin Naantaliin omalle tontille. Kohde on ydinkeskustassa, josta on helppo lähteä kävelylle vilkkaan pikkukaupungin pienvenesatamaan, tunnelmalliseen vanhaankaupunkiin ja kesätapahtumiin. Asuminen on huoletonta ja viihtyisää. Kaikissa kodeis...

Uusi muuttovalmis koti

Asunto Oy Piikkiön Pappilanaho

Uusia avaria koteja Piikkiön keskustassa omalla tontilla. Pappilanahon 16:sta uudesta kodista on vielä muutama valoisa kaksio ja autopaikka vapaana. Pappilanahon kotien suunnitteluvaiheessa panostettiin erityisesti asumisen ergonomiaan, hyvinvointiin ja viihtyisyyteen.

Tulossa Turun alueelle

As Oy Turun Kurjenlinnan Piha

Tulossa uusi asuintalo alueelle, jossa Kupittaa muuttuu Kurjenmäeksi. Kurjenlinnan Pihaan tulee noin 50 kotia, ja talo rakennetaan omalle tontille.

As Oy Raunistulankaari Turku

Tulossa ilmeikäs pienkerrostalo huippupaikalle Turun Raunistulaan. Kaarevaan, kolmen asuinkerroksen uudisrakennukseen on suunniteltu 32 viehättävää pikkukotia.

As Oy Kaarinan Kartanonpiha

Tulossa uusi asuintalo ihanteelliselle paikalle Kaarinaan lähelle keskustan palveluja ja luontoa. Kartanonpihaan tulee 36 asuntoa, ja talo rakennetaan omalle tontille.

Turku asuinalueena

Turku on Suomen vanhin kaupunki ja tunnettu yliopistokaupunki. Perheet arvostavat Turun panostuksia lapsiperheisiin. Esimerkiksi kouluissa tarjotaan poikkeuksellisen paljon liikunnallisia harrastuskerhoja. Turun kaupunki onkin saanut Mannerheimin Lastensuojeluliitolta erityisen tunnustuksen perheitä tukevista toimenpiteistään. Tutustu nyt Turun myytäviin asuntoihin!

Turkua ajatellessa monelle tulee heti mieleen keskieurooppalainen tunnelma Aurajoen rantakahviloissa sekä meren läheisyys. Turun satama onkin merkittävä tavara- ja matkustajaliikenteen palvelusatama. Turussa on kesäisin myös mahtava suurten laivojen tapahtuma, The Tall Ships Race, joka on jo useana vuonna ollut kävijämäärältään Suomen suurin kesätapahtuma. Myös Turun Kirjamessut sekä Turun Ruoka- ja Viinimessut keräävät vuosittain suuret kävijämäärät.

Perheiden suosikkiaktiviteetteja Turussa ovat esimerkiksi ulkoilu monipuolisista ulkoleikkivälineistään tunnetussa Kupittaan seikkailupuistossa, kulttuurielämykset kesäteatteri Linnateatterissa sekä liikunnallinen ajanvietto Suomen suurimmassa seikkailupuistossa Flowparkissa.

Caruselli-Turku-Aurajoki_960x480.jpg

Upea Aurajokiranta on turkulaisten kohtaamispaikka

Tutustu Turun seudun asuinalueisiin

Peabin uudet asunnot Turun seudulla ovat viihtyisiä ja moderneja koteja muun muassa Kaarinan ja Naantalin kunnissa.

Ota yhteyttä!

Birgitta Suovanen

Turun seutu

Puhelin: +358 40 181 6520
Käytämme evästeitä. Jatkamalla sivustoon hyväksyt evästeiden käytön.