Uudiskohteet ja uudet asunnot Helsinki

Myynnissä ja ennakkomarkkinoinnissa Helsingissä

Asunto Oy Helsingin Länsmanni

Keskeiselle paikalle pientalovaltaiseen Oulunkylän Veräjämäkeen rakennetaan uusia omistuskoteja. Asunto Oy Helsingin Länsmannin uudisrakennukset nousevat omalle tontille aivan pääradan ja Raide-Jokerin pysäkkien läheisyyteen.

Asunto Oy Helsingin Maaherra

Yhdelle Oulunkylän keskeisimmistä paikoista, juna-aseman naapuriin, nousee nyt omalle tontilleen kolmesta uudisrakennuksesta koostuva As Oy Helsingin Maaherra. Maaherran talojen julkisivuissa yhdistellään kauniisti sekä tiiltä että puuta.

Muuttovalmiit kohteet Kruunuvuorenrannassa

Asunto Oy Helsingin Silhuetti

Silhuetti on Helsingin Kruunuvuorenrantaan rakennettava vaikuttavasti muotoiltu kerrostalo. Arkkitehti on suunnitellut sen kodit piristävällä tavalla hieman valtavirrasta poikkeaviksi – pohjaratkaisujen toimivuudesta kuitenkaan tinkimättä. Ajattele kesäisiä auringonlaskuja stadin kirkontornien ja kattojen yli länteen.

Asunto Oy Helsingin Avalon

Muuttovalmis As Oy Helsingin Avalon on korkeatasoisesti varustettu ja nykyaikaisesti muotoiltu kerrostalo, joka rakennetaan yhtiön omalle tontille suositun sisartalonsa Silhuetin viereen Kruunuvuorenrantaan. Avalonin suurikokoisista ikkunoista, parvekkeilta ja asuntoterasseilta avautuu komeita näköaloja ympäristöön ja merelle. Osasta koteja näky...

Myytävät autopaikat Helsingissä

Autopaikat Jätkäsaaressa

Myytävänä vain muutama autopaikka / pysäköintioikeus.

Autopaikkoja Jätkäsaaressa

Myytävänä vain muutama autopaikka / pysäköintioikeus.

Tutustu nyt uudet asunnot Helsinki

Helsinki on Suomen suurin työllistävä kaupunki ja vilkas liike-elämän keskus. Hyvien työllisyysmahdollisuuksien ja kaupungin yleisen dynaamisuuden vuoksi asuntojen arvon kehitys jatkuu Helsingissä voimakkaana. Vaikka asuntojen hinnat ovat Helsingissä muuta Suomea korkeammat, tulee asuntojen arvon kehitys todennäköisesti jatkumaan hyvänä. Siksi uuden asunnon hankinta Helsingistä on viisas päätös. Uudiskohteet Helsinki, tutustu nyt!

Uudiskohteet Helsinki - keskeisillä sijainneilla

Asumiseen liittyviin päätöksiin vaikuttavat monet muutkin asiat kuin asunnon tuleva arvonkehitys. Kun ollaan ostamassa omaa kotia, on sijainti äärimmäisen tärkeä asia. Me Peabilla keskitymme rakentamaan uusia asuntoja ennen kaikkea kaupunginosiin, jotka ovat hyvien liikenneyhteyksien varrella. Uudiskohteemme sijoittuvat halutuille alueille: moderniin Jätkäsaareen, merelliseen Sompasaareen, idylliseen Oulunkylään ja luonnonläheiseen Kruunuvuorenrantaan. Uudiskohteet Helsinki sijaitsevat keskeisillä sijainneilla halutuilla paikoilla. Tutustu nyt myytävät kerrostaloasunnot asunnot Helsinki. 

Uudet asuntomme ovat arjessa toimivia 

Kodissa on mukava olla ja asua, kun sen ominaisuudet tukevat omaa hyvinvointia ja vaivatonta arkea. Meille on tärkeää, että rakentamamme asunnot ovat kaupunkilaisarjessa toimivia. Myytävät kerrostaloasunnot Helsinki tarjoaa moderneja ja tasokkaita koteja. Helsingin uudiskohteissamme on kaikkiin elämäntilanteisiin sopivan kokoisia asuntoja: kompakteja yksiöitä ja kaksioita yksinasuville ja tilavampia, useamman makuuhuoneen asuntoja perheille. Tavoitteena luoda monipuolisia ja viihtyisiä naapurustoja, joissa kaikkien on hyvä elää. Kiinnitämme erityistä huomiota laadukkaisiin pintamateriaaleihin ja neliöiden tehokäyttöön. Muistathan, että uuden asunnon ostajana pääset vaikuttamaan kotisi pintamateriaaleihin, kun varaat oman kotisi rakenteilla olevasta taloyhtiöstä hyvissä ajoin. Tutustu nyt uudet asunnot Helsinki ja uudiskohteet Helsinki.

Arjen ylellisyyttä uudiskohteessa

Pyrimme suunnittelemaan uudiskohteemme siten, että jokaisessa asuntokohteessamme on jotakin, mikä tekee kyseisestä rakennuksesta uniikin ja erilaisen. Esimerkiksi näyttävä tornimainen rakenne tai erottuvat ulkoseinien materiaalit saavat kohteemme erottumaan naapuritaloista. Lisäksi monet myytävät kerrostaloasunnot Helsinki tarjoavat arkeen ripauksen ylellisyyttä, kuten taloyhtiön yhteisen kuntosalin, lukittavat pyöräpaikat tai asukkaiden yhteinen etätyötila. Myytävät uudiskohteet Helsinki tarjoaa arjen luksusta, tutustu nyt!

Tutustu kaupunginosiin, joissa kohteemme sijaitsevat!

Tutustu myös Helsingin lähialueiden uudiskohteisiimme

Ota yhteyttä!

Asuntomyynti Helsinki

Pääkaupunkiseutu

Puhelin: +358 40 801 9900

Heidi Ekman

Pääkaupunkiseutu, asuntomyynti

Puhelin: +358 50 395 0648
Sähköposti: heidi.ekman@peab.fi

Ari Hanhike

Pääkaupunkiseutu, asuntomyynti

Puhelin: +358 40 154 9800
Sähköposti: ari.hanhike@peab.fi

Jenni Fredriksson

Pääkaupunkiseutu, asuntomyynti

Puhelin: +358 40 835 7102

Huomioithan, että vallitsevan tilanteen vuoksi työskentelemme pääsääntöisesti etänä, joten emme aina ole toimistolla paikalla. Sovithan tapaamisen etukäteen.