Uudiskohteet ja uudet asunnot Helsinki

Myynnissä ja ennakkomarkkinoinnissa Helsingissä

Asunto Oy Helsingin Länsmanni

Keskeiselle paikalle pientalovaltaiseen Oulunkylän Veräjämäkeen rakennetaan uusia omistuskoteja. Asunto Oy Helsingin Länsmannin uudisrakennukset nousevat omalle tontille aivan pääradan ja Raide-Jokerin pysäkkien läheisyyteen.

Asunto Oy Helsingin Maaherra

Yhdelle Oulunkylän keskeisimmistä paikoista, juna-aseman naapuriin, nousee nyt omalle tontilleen kolmesta uudisrakennuksesta koostuva As Oy Helsingin Maaherra. Maaherran talojen julkisivuissa yhdistellään kauniisti sekä tiiltä että puuta.

Asunto Oy Helsingin Avalon

Muuttovalmis As Oy Helsingin Avalon on korkeatasoisesti varustettu ja nykyaikaisesti muotoiltu kerrostalo, joka rakennetaan yhtiön omalle tontille suositun sisartalonsa Silhuetin viereen Kruunuvuorenrantaan. Avalonin suurikokoisista ikkunoista, parvekkeilta ja asuntoterasseilta avautuu komeita näköaloja ympäristöön ja merelle. Osasta koteja näky...

Asunto Oy Helsingin Silhuetti

Silhuetti on Helsingin Kruunuvuorenrantaan rakennettava vaikuttavasti muotoiltu kerrostalo. Arkkitehti on suunnitellut sen kodit piristävällä tavalla hieman valtavirrasta poikkeaviksi – pohjaratkaisujen toimivuudesta kuitenkaan tinkimättä. Silhuetin kruununa ylimmissä kerroksissa sijaitsevat kaksikerroksiset terassihuoneistot. Osasta niitä avaut...

Myytävät autopaikat Helsingissä

Autopaikat Jätkäsaaressa

Myytävänä vain muutama autopaikka / pysäköintioikeus.

Autopaikkoja Jätkäsaaressa

Myytävänä vain muutama autopaikka / pysäköintioikeus.

Helsinki on asunnon ostajalle turvallinen kohde

Helsinki on Suomen suurin työllistävä kaupunki ja vilkas liike-elämän keskus. Hyvien työllisyysmahdollisuuksien ja kaupungin yleisen dynaamisuuden vuoksi asuntojen arvon kehitys jatkuu Helsingissä voimakkaana. Vaikka asuntojen hinnat ovat Helsingissä muuta Suomea korkeammat, tulee asuntojen arvon kehitys todennäköisesti jatkumaan hyvänä. Siksi uuden asunnon hankinta Helsingistä on viisas päätös.

Uudet kodit Helsingin halutuilta alueilta

Asumiseen liittyviin päätöksiin vaikuttavat monet muutkin asiat kuin asunnon tuleva arvonkehitys. Kun ollaan ostamassa omaa kotia, on sijainti äärimmäisen tärkeä asia. Me Peabilla keskitymme rakentamaan uusia asuntoja ennen kaikkea kaupunginosiin, jotka ovat hyvien liikenneyhteyksien varrella. Uudiskohteemme sijoittuvat halutuille alueille: moderniin Jätkäsaareen, merelliseen Sompasaareen, idylliseen Oulunkylään ja luonnonläheiseen Kruunuvuorenrantaan.

Uudet asuntomme ovat arjessa toimivia

Kodissa on mukava olla ja asua, kun sen ominaisuudet tukevat omaa hyvinvointia ja vaivatonta arkea. Meille on tärkeää, että rakentamamme asunnot ovat kaupunkilaisarjessa toimivia. Helsingin uudiskohteissamme on kaikkiin elämäntilanteisiin sopivan kokoisia asuntoja: kompakteja yksiöitä ja kaksioita yksinasuville ja tilavampia, useamman makuuhuoneen asuntoja perheille. Tavoitteena luoda monipuolisia ja viihtyisiä naapurustoja, joissa kaikkien on hyvä elää. Kiinnitämme erityistä huomiota laadukkaisiin pintamateriaaleihin ja neliöiden tehokäyttöön. Muistathan, että uuden asunnon ostajana pääset vaikuttamaan kotisi pintamateriaaleihin, kun varaat oman kotisi rakenteilla olevasta taloyhtiöstä hyvissä ajoin.

Arjen ylellisyyttä uudiskohteessa

Pyrimme suunnittelemaan uudiskohteemme siten, että jokaisessa asuntokohteessamme on jotakin, mikä tekee kyseisestä rakennuksesta uniikin ja erilaisen. Esimerkiksi näyttävä tornimainen rakenne tai erottuvat ulkoseinien materiaalit saavat kohteemme erottumaan naapuritaloista. Lisäksi monet Helsingin uudiskohteemme tarjoavat arkeen ripauksen ylellisyyttä, kuten taloyhtiön yhteisen kuntosalin, lukittavat pyöräpaikat tai asukkaiden yhteinen etätyötila.

Tutustu kaupunginosiin, joissa kohteemme sijaitsevat!

Tutustu myös Helsingin lähialueiden uudiskohteisiimme

Ota yhteyttä!

Asuntomyynti Helsinki

Pääkaupunkiseutu

Puhelin: +358 40 801 9900

Heidi Ekman

Pääkaupunkiseutu, asuntomyynti

Puhelin: +358 50 395 0648
Sähköposti: heidi.ekman@peab.fi

Ari Hanhike

Pääkaupunkiseutu, asuntomyynti

Puhelin: +358 40 154 9800
Sähköposti: ari.hanhike@peab.fi

Jenni Fredriksson

Pääkaupunkiseutu, asuntomyynti

Puhelin: +358 40 835 7102

Huomioithan, että vallitsevan tilanteen vuoksi työskentelemme pääsääntöisesti etänä, joten emme aina ole toimistolla paikalla. Sovithan tapaamisen etukäteen.

Käytämme evästeitä. Jatkamalla sivustoon hyväksyt evästeiden käytön.