Myytävät asunnot ja uudiskohteet Helsingissä

Myynnissä ja ennakkomarkkinoinnissa Helsingissä

Asunto Oy Helsingin Goldfinger

Jätkäsaaren uusi maamerkki rakennetaan Bahamankatu 10:een. Valoheijastumat ylimpien kerrosten metallipinnoitteesta saavat As Oy Helsingin Goldfingerin erottumaan ympäristöstään kullanhohtoisena tornitalona. Oivaltavan arkkitehtuurin ansiosta Goldfingerin profiili hahmottuu päälähestymissuunnasta erilaisena, jopa hätkähdyttävän kapeana ja sirona....

Asunto Oy Helsingin GoldenEye

GoldenEye on erilainen. Ja se näkyy. Rakennamme kullanhohtoisilla julkisivulevyillä kruunatun kerrostalon Jätkäsaaren läntisimpään osaan Karibiankadun ja Karibianrannan kulmaukseen omalle tontille. Saukonkanavan varrelle suuntautuvat ylimmän kerroksen terassihuoneistot avautuvat merenlahden ja ilta-auringon suuntaan.

Asunto Oy Helsingin Silhuetti

Silhuetti on Helsingin Kruunuvuorenrantaan rakennettava vaikuttavasti muotoiltu kerrostalo. Arkkitehti on suunnitellut sen kodit piristävällä tavalla hieman valtavirrasta poikkeaviksi – pohjaratkaisujen toimivuudesta kuitenkaan tinkimättä. Silhuetin kruununa ylimmissä kerroksissa sijaitsevat kaksikerroksiset terassihuoneistot. Osasta niitä avaut...

Asunto Oy Helsingin Sumppari

Rakennamme merelliseen Sompasaareen upean uuden taloyhtiön omalle tontille, jonka arkkitehtuuri on saanut vaikutteita satama-alueen vanhoista tiilimakasiineista. Asunto Oy Helsingin Sumppari muodostuu kahdesta kuusikerroksisesta rakennuksesta, joista erottuu C-portaan 13-kerroksinen torni. Varsinkin sen ylimmistä kerroksista avautuu säväyttäviä...

Tulossa Helsinkiin

As Oy Helsingin Avalon

Kruunuvuorenrantaan, merelliseen ja luonnonläheiseeen ympäristöön rakennetaan uusia koteja, joiden ylimmistä kaksikerroksisista asunnoista avautuvat upeat merinäkymät. Kruunuvuorenrannan kodit rakennetaan omalle tontille.

Tutustu nyt uudiskohteisiimme Helsingin alueella. Peabin upea uudiskohde Goldfinger sijaitsee Helsingin Jätkäsaaressa. Jätkäsaaren uudiskohteet ovat viihtyisiä ja moderneja koteja. Läheltä löytyy hyvät peruspalvelut ja upeat merinäkymät, mutta myös Suomen suurimman kaupungin syke.

Helsingissä nautit Suomen suurimman kaupungin sykkeestä

Helsinki on Suomen pääkaupunki, historiaa ja nykyaikaa sujuvasti sommitteleva, kansainvälinen asutuskeskus ja tietenkin kaunis merenrantakaupunki. Helsinki on myös Suomen suurin työnantaja ja maan suurimman yliopiston kotikaupunki. Helsingissä järjestetään kiinnostavia tapahtumia ympäri vuoden aina suurista kulttuuri- ja urheilutapahtumista pienempiin, yksittäisten aktiivisten kaupunginosien järjestämiin kortteli- ja kyläjuhliin.

Helsingin Jätkäsaaressa asut merellisissä maisemissa ydinkeskustan vieressä

Jätkäsaaressa pääset asumaan kantakaupungissa, meren ja sykkivän keskustaelämän äärellä. Jätkäsaareen rakennetaan runsaasti asuntoja ja alueelle tulee myös jatkuvasti palveluja, viheralueita ja liikuntamahdollisuuksia. Ratikkayhteydet, metroaseman läheisyys ja hyvät pyöräilyreitit tekevät Jätkäsaaresta houkuttelevan alueen työmatkailijan kannalta. Alueen suunnittelussa on kiinnitetty paljon huomiota viheralueisiin: Suunnitelman mukaan tulevaisuudessa noin viidennes Jätkäsaaresta on puistoalueita.

Urbaani Jätkäsaari kehittyy tulevina vuosina useiden suurten rakennushankkeiden myötä entistä vetovoimaisemmaksi. Erityisen paljon huomiota ovat keränneet liikuntamahdollisuuksia merkittävästi lisäävät suurhankkeet: Liikuntapuistoon on tulossa esimerkiksi kaksi täysmittaista jalkapallokenttää, pienempiä pelikenttiä sekä vapaata palloilunurmea. Bunkkeri, entinen sataman varastotila, tulee jatkossa olemaan yli 13 000 neliömetrin liikuntatila. Bunkkeriin tulee esimerkiksi liikunta- ja palloiluhalli, kiipeilyseinä, kuntosali, tanssi- ja voimistelusaleja sekä juoksurata.

Tutustu Peabin Jätkäsaaren asuntoihin! Tutustu myös JätkäsaareenJätkäsaareen asuinalueena, Jätkäsaaren historiaan sekä Jätkäsaaren ravintolatarjontaan.

Tulossa uudiskohteita Kruunuvuorenrantaan

Tutustu myös tuleviin kohteisiimme As Oy Helsingin Silhuettiin, As Oy Helsingin Avaloniin ja Kruunuvuorenrannan alueeseen.

Tulossa uudiskohde Sompasaareen

Tutustu myös uuteen tulevaan kohteeseemme As Oy Helsingin Sumppariin, ja Sompaaren alueeseen sekä Sompasaareen asuinalueena.

Peabin uudiskohteet Helsingin lähialueilla

Tutustu myös Helsingin lähialueiden uusiin asuntoihin. Peab rakentaa uudiskohteita Espooseen ja Kauniaisiin.

Ota yhteyttä!

Asuntomyynti Helsinki

Pääkaupunkiseutu

Puhelin: +358 40 801 9900

Heidi Ekman

Pääkaupunkiseutu

Puhelin: +358 50 395 0648
Sähköposti: heidi.ekman@peab.fi

Ari Hanhike

Pääkaupunkiseutu

Puhelin: +358 40 154 9800
Sähköposti: ari.hanhike@peab.fi
Käytämme evästeitä. Jatkamalla sivustoon hyväksyt evästeiden käytön.