Uudet asunnot Kivenlahden Marinrannassa – löydä oma unelmakotisi

Myynnissä merellisessä Espoossa

Asunto Oy Espoon Purjehtija

Rakennamme Kivenlahden Marinsataman välittömään läheisyyteen ajattoman tyylikkään kolmikerroksisen asuintalon omalle tontille. As Oy Espoon Purjehtijan kaikkien huoneistojen varustukseen kuuluu lasitettu parveke, jolta on mukava seurailla vuodenaikojen vaihtelua rannalla sekä aivan lähellä kimmeltävällä merenlahdella. Näköetäisyydellä kulkee myö...

Espoossa pääset nauttimaan merellisyydestä, kulttuurista ja tasokkaista palveluista! Monipuoliset liikuntamahdollisuudet ovat yleensä helppojen yhteyksien päässä.

Espoo asuinalueena

Espoo on Suomen toiseksi suurin kaupunki. Kaupunki on kuitenkin erittäin laaja ja alueelle mahtuu myös runsaasti maaseutumaisia alueita ja luontokohteita. Kaupungin tunnetuin ja suosituin luontokohde on Nuuksion kansallispuisto. Espoossa sijaitsee myös monen suuryrityksen pääkonttori. Suositut ostoskeskukset Iso Omena ja Suomen suurin kauppakeskus Sello keräävät shoppailijoita runsaasti myös muualta pääkaupunkiseudulta. Tutustu myös Espoon keskellä, idyllisessä Kauniaisten kaupungissa sijaitseviin uudiskohteisiin!

Espoon Marinrannassa pääset nauttimaan merestä ja rantaraitista

Peabin upea uudiskohde Espoon Purjehtija sijaitsee Espoon Kivenlahden vieressä Marinrannassa. Upea, merenrannassa sijaitseva uusi alue on täynnä ulkoilumahdollisuuksia. Uimaranta ja venesatama ovat vieressä, ja tulevaisuudessa lyhyt metrolle on kävelymatka. Autolla pääsee hetkessä Länsiväylälle. Espoon Marinrannassa asut meren äärellä ja pääset seuraamaan vuodenaikojen vaihtumista omalta parvekkeeltasi. Espoon rantaraitti, yli 40 kilometrin mittainen Espoon rantoja pitkin kulkeva reitti, kulkee Marinrannan vierestä. Reittiä seuraamalla pääset helposti moniin ihastuttaviin rantakahviloihin, uimarannoille sekä upeille näköalapaikoille.

Espoonlahden uudistuva kauppakeskus Lippulaiva sekä Espoonlahden uimahalli ja urheilupuisto ovat kätevän matkan päässä. Lähistöllä on useita suomen- ja ruotsinkielisiä kouluja. Alueella on hyvä valikoima kauppoja ja ravintoloita.

Peabin uudiskohteet Espoon lähialueilla

Tutustu myös Espoon lähialueiden uusiin asuntoihin. Peab rakentaa uudiskohteita Helsinkiin ja Kauniaisiin.  Tutustu myös Riihimäen uudiskohteisiimme

Ota yhteyttä!

Leena Sirkiä

Pääkaupunkiseutu

Puhelin: +358 400 685 461
Sähköposti: leena.sirkia@peab.fi

Heidi Ekman

Pääkaupunkiseutu

Puhelin: +358 50 395 0648
Sähköposti: heidi.ekman@peab.fi
Käytämme evästeitä. Jatkamalla sivustoon hyväksyt evästeiden käytön.