Myytävät uudet asunnot ja uudiskohteet Espoo

Myynnissä ja ennakkomarkkinoinnissa Espoossa

Asunto Oy Espoon Edith

Asunto Oy Espoon Edith muodostuu kahdesta tähdenmuotoisesta asuintalosta. Talojen poikkeuksellinen muoto tekee kodeista hurmaavan erilaisia. Isojen ikkunoiden ja avarien tilaratkaisujen ansiosta luonnonvalo pääsee kulkemaan vapaasti. Edithissa nautitaan valosta myös tilavilla parvekkeilla. Täyskorkea parvekelasitus avaa kallioisen metsätontin ma...

Asunto Oy Espoon Amos

Upeita uusia asuntoja myynnissä Tapiolan Ahertajankulmassa aivan Näyttelykeskus WeeGee:n lähellä. Erinomaisen kulttuuritarjonnan lisäksi läheltä löytyvät monipuoliset liikunta- ja ostosmahdollisuudet. Ahertajankulmassa arki ja juhla järjestyvät vaivattomasti!

UUDET ASUNNOT ESPOO – MYYNNISSÄ JA ENNAKKOMARKKINOINNISSA OLEVAT UUDISKOHTEET

Uudiskohteet Espoossa tarjoavat sinulle ihanteelliset mahdollisuuden päästä nauttimaan merellisyydestä, kulttuurista ja tasokkaista palveluista! Monipuoliset liikuntamahdollisuudet ovat yleensä helppojen yhteyksien päässä. Katso uudet asunnot Espoon alueelta sivuiltamme.

Peabilla rakennamme asuntoja lähinnä vetovoimaisiin kaupunkeihin ja kasvukeskuksiin, joissa uusilla asunnoilla on hyvä kysyntä. Uudiskohteet Espoo sijoittuvat kaupungin suosituille ja kehittyville alueille. Myytävät kerrostaloasunnot Espoo, tutustu nyt asuntoihin!

UUDISASUNNOT ESPOO & UUDISRAKENTAMINEN ESPOO

Espoo on asuinkaupunkina monipuolinen ja houkutteleva. Se on Suomen toiseksi suurin kaupunki ja elinvoimainen liike-elämän keskus. Silti Espoosta löytyy myös hyvin rauhallisia ja merellisiä asuinalueita. Espoossa urbaani ja luonnonläheinen ympäristö elävät lähellä toisiaan. Kaupunkiin on keskittynyt monipuolinen kattaus kulttuuria ja liikuntamahdollisuuksia. Suunnitteilla olevat asunnot Espoo tarjoaa monipuolisesti vaihtoehtoja kaikille. Uudisasunnot Espoo on valmistumassa upeita moderneja uudiskohteita. Peabilla olemme mukana rakentamassa kehittyvän Espoon asuntoja – ehkä sinullekin löytyy uusi koti Peabin rakentamasta uudiskohteesta?

ESPOO ASUINKAUPUNKINA – UUDISRAKENTAMINEN ESPOO

Usean kasvu- ja suuryrityksen pääkonttori sijaitsee Espoossa, ja moni valitseekin asuinpaikakseen Espoon töiden vuoksi. Lisäksi Espoo on opiskelijoiden keskuudessa suosittu kaupunki – sijaitseehan Aalto-yliopiston kampus Espoon Otaniemessä. Kasvavalla kaupungilla on monimuotoinen asukaskunta, joka on levittäytynyt kymmenien erilaisten kaupunginosien alueelle: uudet asunnot Espoossa sijoittuvat niin raikkaan merellisiin maisemiin kuin sykkivän urbaaneille asuinalueille. Neljäkymmentä kilometriä pitkä Espoon merenrantaraitti mahdollistaa liikkumisen ja virkistäytymisen merellisessä ympäristössä. Uudisrakentaminen Espoo rakentaa upeita uudiskohteita upeisiin sijainteisiin Tapiolaan, tutustu asuntoihin!

ESPOON LIIKENNEYHTEYDET –JULKINEN LIIKENNE HELSINKIIN JA MUUALLE SUOMEEN

Länsimetro on tehnyt liikkumisesta Espoossa nopeampaa, ja matka Espoon Tapiolasta Helsingin keskustaan taittuu alle puolessa tunnissa. Lisäksi bussi- ja junaliikenne toimii osana pääkaupunkiseudun julkista liikennöintiä. Uudiskohteistamme Espoossa on mahdollista liikkua Helsingin keskustaan useilla eri tavoilla, ja Helsingistä avautuvat julkisen liikenteen yhteydet edelleen kaikkialle Suomeen.

ESPOON PALVELUT JA HARRASTUSMAHDOLLISUUDET

Espoon suurempien asuinkeskittymien palvelut ovat huipputasoa. Suositut ostoskeskukset Iso Omena, Ainoa ja Sello houkuttelevat shoppailijoita runsaasti myös muualta pääkaupunkiseudulta. Shoppailun lisäksi Espoossa on helppo harrastaa myös liikuntaa ja ulkoilma-aktiviteetteja. Mainittava on erityisesti Espoon tunnetuin ja suosituin luontokohde eli Nuuksion kansallispuisto. Espoolla on rantaviivaa lähes 60 kilometriä, mikä tarkoittaa sitä, että merellisissä maisemissa ulkoilu onnistuu helposti.

Peabin uudet asunnot Espoossa tarjoavat uusia viihtyisiä kaupunkikoteja kaikenkokoisille perheille. Katso myynnissä ja ennakkomarkkinoinnissa olevat uudiskohteet Espoossa ja löydä oma suosikkisi!

UUDISKOHTEET ESPOO & MYYTÄVÄT KERROSTALOASUNNOT ESPOO

Millainen Espoo asuinalueena on?

Espoo on Suomen toiseksi suurin kaupunki ja elinvoimainen liike-elämän keskus. Liikenneyhteydet muualle pääkaupunkiseudun alueille, erityisesti Helsinkiin, ovat monipuoliset. Espoosta löytyy kaupunkielämän lisäksi rauhallisia ja merellisiä asuinalueita.

Mille alueille uudet asunnot Espoo sijoittuvat? 

Peabin uudiskohteet Espoossa sijoittuvat keskeisille paikoille lähelle liikenneyhteyksiä ja palveluita. Rakennamme kohteita useille eri alueille Espoossa ja muualla pääkaupunkiseudulla. Peabin uudisrakentaminen Espoo on tällä hetkellä keskittynyt Tapiolan alueeseen. 

Millaisia uudiskohteita Peabilta valmistuu Espoossa? Millaisia tulevat uudisasunnot Espoo ovat?

Rakennamme Espooseen uusia kerrostaloja, joissa on tarjolla asuntoja tyypillisesti tilavista yksiöistä aina koko perheen koteihin. Tarkemmat tiedot löydät kunkin kohteen esitteestä.

Millainen julkinen liikenne Espoossa on?

Espoo on suurkaupunki, jossa on monipuoliset julkisen liikenteen palvelut. Käytössä ovat mm. Länsimetro sekä bussi- ja junaliikenneyhteydet. Muualle pääkaupunkiseudulle ja etenkin Helsinkiin liikkuminen on sujuvaa.

Millaisia palveluita ja harrastusmahdollisuuksia Espoossa on?

Espoo tarjoaa runsaasti liikunta- ulkoilumahdollisuuksia sekä kulttuuria. Espoossa on useita urheilupuistoja, kolme jäähallia ja noin 100 urheilukenttää. Talvella kaupunki tarjoaa useita avantouintipaikkoja sekä noin 200 kilometriä hiihtolatuja.

Millainen ikäjakauma Espoossa on?

Espoossa väestönkasvu on ollut suurta viime vuosina. Kaupunki on etenkin opiskelijoiden, työikäisten ja perheellisten suosiossa. Samalla ikääntyneiden ja eläkeläisten osuus on kasvussa.

Miksi valita uudisasunto Espoo Peabilta?

Visiomme on olla yksi Suomen parhaista rakentajista. Panostamme etenkin kosteudenhallintaan sekä uudiskohteiden energiatehokkuuteen. Uuden Peab-asunnon ostaminen Espoosta on helppoa ja turvallista. Katso 10 vaihetta asunnon ostoon täältä. Peabin uudisrakentaminen Espoo rakentaa moderneja, upeita ja energiatehokkaita asuntoja. Tutustu tarkemmin kohteisiimme. Uudiskohteet Espoo ja uudisasunnot Espoo ovat laadukkaita ja hyvin varusteltuja kohteita. 

Tutustu kaupunginosaan, jossa kohteemme sijaitsevat

Tapiolan asuinalue

Vehreä ja kehittyvä Tapiola houkuttelee monipuolisuudellaan »

Tutustu myös Espoon lähialueiden uudiskohteisiimme

Ota yhteyttä!

Asuntomyynti Helsinki

Pääkaupunkiseutu

Puhelin: +358 40 801 9900

Heidi Ekman

Pääkaupunkiseutu, asuntomyynti

Puhelin: +358 50 395 0648
Sähköposti: heidi.ekman@peab.fi

Ari Hanhike

Pääkaupunkiseutu, asuntomyynti

Puhelin: +358 40 154 9800
Sähköposti: ari.hanhike@peab.fi

Jenni Fredriksson

Pääkaupunkiseutu, asuntomyynti

Puhelin: +358 40 835 7102

Huomioithan, että vallitsevan tilanteen vuoksi työskentelemme pääsääntöisesti etänä, joten emme aina ole toimistolla paikalla. Sovithan tapaamisen etukäteen.