Myytävät asunnot ja uudiskohteet Espoossa

Myynnissä ja ennakkomarkkinoinnissa Espoossa

Asunto Oy Espoon Amos

Tulossa upeita uusia asuntoja Tapiolan Ahertajankulmaan aivan Näyttelykeskus WeeGee:n lähelle. Erinomaisen kulttuuritarjonnan lisäksi läheltä löytyvät monipuoliset liikunta- ja ostosmahdollisuudet. Ahertajankulmassa arki ja juhla järjestyvät vaivattomasti!

Asunto Oy Espoon Jousenpuro

Tapiolan Urheilupuiston metroaseman välittömään läheisyyteen, pienen puron kaunistamaan mäntyiseen metsäkaistaleeseen nousee nyt laadukkaita uusia koteja. Skandinaavisen vaalean Jousenpuron ylimpään kerrokseen rakennetaan ihastuttavia terassihuoneistoja. Kaikkein pienimpiinkin asuntoihin kuuluu oma lasitettu parveke. Pohjapiirroksissa on viehätt...

Asunto Oy Espoon Jousenportti

Rakennamme Tapiolan Urheilupuiston ja metroaseman läheisyyteen uuden vuosikymmenen koteja. Skandinaavisen vaalea As Oy Espoon Jousenportti on muotoiltu käytännöllisesti – esteettisiä arvoja unohtamatta. Yhdessä aiemmin valmistuvan sisartalonsa kanssa se muodostaa suojaisan sisäpihan, jossa perheen pienimpien on turvallista ottaa ensiaskeliaan.

Espoossa pääset nauttimaan merellisyydestä, kulttuurista ja tasokkaista palveluista! Monipuoliset liikuntamahdollisuudet ovat yleensä helppojen yhteyksien päässä.

Uudiskohteet ja myytävät uudet asunnot Espoossa

Espoo on asuinkaupunkina monipuolinen ja houkutteleva. Se on Suomen toiseksi suurin kaupunki ja elinvoimainen liike-elämän keskus. Silti Espoosta löytyy myös hyvin rauhallisia ja merellisiä asuinalueita. Espoossa urbaani ja luonnonläheinen ympäristö elävät lähellä toisiaan. Kaupunkiin on keskittynyt monipuolinen kattaus kulttuuria ja liikuntamahdollisuuksia. Peab on mukana rakentamassa kehittyvän Espoon asuntoja – ehkä sinullekin löytyy uusi koti Peabin rakentamasta uudiskohteesta?

Espoo asuinkaupunkina – Vireä liike-elämän ja opiskelijoiden keskus

Usean kasvu- ja suuryrityksen pääkonttori sijaitsee Espoossa, ja moni valitseekin asuinpaikakseen Espoon töiden vuoksi. Lisäksi Espoo on opiskelijoiden keskuudessa suosittu kaupunki – sijaitseehan Aalto-yliopiston kampus Espoon Otaniemessä. Kasvavalla kaupungilla on monimuotoinen asukaskunta, joka on levittäytynyt kymmenien erilaisten kaupunginosien alueelle: Espoosta löytyy niin raikkaan merellisiä kuin sykkivän urbaanejakin asuinalueita.

Espoon liikenneyhteydet – Nopea julkinen liikenne Helsinkiin ja muualle Suomeen

Espoo on suurkaupunki, jonka asukkaiden sujuvaan liikkumiseen on panostettu paljon. Länsimetro on tehnyt liikkumisesta Espoossa nopeampaa, ja matka Espoon Tapiolasta Helsingin keskustaan taittuu alle puolessa tunnissa. Lisäksi bussi- ja junaliikenne toimii sujuvasti osana pääkaupunkiseudun julkista liikennöintiä. Ympäri Espoota pääsee helposti suoraan Helsingin keskustaan, josta avautuvat julkisen liikenteen yhteydet kaikkialle Suomeen.

Espoon palvelut ja harrastusmahdollisuudet

Espoon suurempien asuinkeskittymien palvelut ovat huipputasoa. Suositut ostoskeskukset Entresse, Iso Omena, Ainoa ja Sello houkuttelevat shoppailijoita runsaasti myös muualta pääkaupunkiseudulta. Shoppailun lisäksi Espoossa on helppo harrastaa myös liikuntaa ja ulkoilma-aktiviteetteja. Mainittava on erityisesti Espoon tunnetuin ja suosituin luontokohde eli Nuuksion kansallispuisto. Espoolla on rantaviivaa lähes 60 kilometriä, mikä tarkoittaa sitä, että merellisissä maisemissa ulkoilu onnistuu helposti.

Peab on mukana rakentamassa Espooseen uusia, viihtyisiä kaupunkikoteja kaikenkokoisille perheille. Tutustu nyt myynnissä ja ennakkomarkkinoinnissa oleviin kohteisiimme!

Tutustu kaupunginosaan, jossa kohteemme sijaitsevat

Tapiolan asuinalue

Vehreä ja kehittyvä Tapiola houkuttelee monipuolisuudellaan »

Tutustu myös Espoon lähialueiden uudiskohteisiimme

Ota yhteyttä!

Asuntomyynti Helsinki

Pääkaupunkiseutu

Puhelin: +358 40 801 9900

Heidi Ekman

Pääkaupunkiseutu, asuntomyynti

Puhelin: +358 50 395 0648
Sähköposti: heidi.ekman@peab.fi

Ari Hanhike

Pääkaupunkiseutu, asuntomyynti

Puhelin: +358 40 154 9800
Sähköposti: ari.hanhike@peab.fi

Jenni Fredriksson

Pääkaupunkiseutu, asuntomyynti

Puhelin: +358 40 835 7102

Huomioithan, että vallitsevan tilanteen vuoksi työskentelemme pääsääntöisesti etänä, joten emme aina ole toimistolla paikalla. Sovithan tapaamisen etukäteen.

Käytämme evästeitä. Jatkamalla sivustoon hyväksyt evästeiden käytön.