Myytävät asunnot ja uudiskohteet Vaasassa

Myynnissä ja ennakkomarkkinoinnissa Vaasassa

Asunto Oy Vaasan Verde

Rakennamme kauniin valkoisen kerrostalon Vaasan keskustaan arvokkaan Asemapuiston viereen omalle tontille. 8-kerroksiseen Vaasan Verdeen tulee 39 laadukasta uutta kaupunkikotia. Samaan kortteliin rakennamme myöhemmin vielä kaksi asuintaloa, Vaasan Violan ja Vaasan Celesten. Suunnitelmien mukaan lähistölle tullaan rakentamaan myös suuri kaupallin...

Muuttovalmit asunnot Vaasassa

Asunto Oy Vaasan Klemettilän puisto IV

Klemettilän puisto IV viimeistelee sympaattisen meijerikorttelin. Kasvava kaupunginosa Vaasan ydinkeskustan nurkilla tarjoaa asukkailleen rajattomasti ulkoilu- ja harrastusmahdollisuuksia sekä päivittäispalveluja alle kilometrin säteellä. Vesikiertoinen lattialämmitys tuo pientä arjen luksusta monipuolisiin ja tilatehokkaisiin kotivaihtoehtoihin...

Asunto Oy Vaasan Rantakatu 22

Yhdelle merellisen Vaasan arvostetuimmista paikoista on valmistunut jotain ainutlaatuista. Vaasan Rantakatu 22 on laadukkaasti rakennettu asunto-osakeyhtiö, johon on valmistunut omalle tontilleen 47 kaunista kotia – alkaen kompakteista kaupunkiasunnoista ja ulottuen yli 100 neliömetrin säväyttäviin huoneistoihin. Useimmista huoneistoista avautuu...

Asunto Oy Vaasan Silvia

Vaasan keskustaan Koulukadulle on valmistunut klassisen kaunis, vaaleaksi rapattu seitsenkerroksinen uusi asuintalo As Oy Vaasan Silvia, omalle tontille. Paikalla aiemmin sijainnut jugendhenkinen puutalo siirrettiin sisäpihalle. Silvian sijainti on mitä mainioin – sekä ydinkeskustan palvelut että rannan ulkoilureitit ja venelaiturit ovat aivan v...

Myytävät autopaikat Vaasassa

Myytävät autopaikat

Rakentamissamme taloyhtiöissä on muutamia autopaikkoja vapaana Seinäjoella ja Vaasassa. Tule ja tee tarjous, tai kysy lisää paikkakuntasi asuntomyyjältä!

Uusi koti merellisessä Vaasassa

Vaasa on tunnettu yliopistokaupunki, suomenruotsalaisen kulttuurin keskus ja erityisesti kesäisin sykähdyttävän kaunis rannikkokaupunki. Vireä opiskelijaelämä ja teollisuuden tarjoamat työpaikat vetävät Vaasaan uusia asukkaita. Myös historia on vahvasti läsnä jo 1600-luvulla perustetussa Vaasassa, jolla on ollut merkittävä rooli Suomen viennin ja kaupankäynnin kehityksessä. Peab on mukana uudistamassa Vaasan asuntokantaa – löytyykö myös sinulle uusi koti Peabin rakentamasta uudiskohteesta?

Vaasa asuinkaupunkina – Historiallinen miljöö elinvoimaisessa teollisuuskaupungissa

Vaasa on merkittävä teollisuuskaupunki, ja Vaasan asukkaista teollisuuden palveluksessa onkin enemmän kuin Suomen kaupungeissa keskimäärin. Suuret yritykset kuten Wärtsilä, Vacon ja ABB työllistävät tuhansia Vaasassa ja sen ympäryskunnissa asuvia ihmisiä. Monialainen ja liiketoimintapainotteinen Vaasan yliopisto puolestaan houkuttelee erityisesti kaupallisten alojen opiskelijoita. Yliopisto ja ammattikorkeakoulu kiinnostavat myös kansainvälisesti, ja Vaasassa onkin verrattain runsaasti ulkomaalaisia opiskelijoita, jotka tuovat kaupunkiin kansainvälisiä vaikutteita.

Vaasan liikenneyhteydet – Junalla, lentokoneella, matkustajalautalla…

Vaasasta voi matkustaa Suomen muihin kaupunkeihin kätevästi monilla eri liikennevälineillä. Helsinkiin pääsee Vaasasta vaihdottomalla junayhteydellä noin 4 tunnissa. Myös Ouluun matka taittuu junalla 4–5 tunnissa. Vaasan lentokentältä tehdään reittilentoja Helsinkiin ja Tukholmaan. Kaupungin paikallisliikennettä kehitetään erityisesti koululaisten ja opiskelijoiden aikatauluja painottaen, mutta myös työmatkaliikenteen tarpeet huomioidaan. Myös lauttaliikenne toimii: Vaasasta pääsee Ruotsin Uumajaan matkustajalautalla ympäri vuoden.

Vaasan palvelut ja harrastusmahdollisuudet – Kattavasti liikuntamahdollisuuksia ja kulttuuria

Vaasassa on panostettu voimakkaasti erityisesti asukkaiden kattaviin liikuntamahdollisuuksiin. Lapsille tarjotaan monipuolisesti vaihtoehtoja erilaisten lajien kokeiluun, ja myös aikuisten ja varttuneiden harrastajien tarpeet on huomioitu. Myös kulttuuritarjonta on Vaasassa monipuolista: kaupunginorkesteri, vuotuinen Jorma Panula -kapellimestarikilpailu ja Korsholman musiikkijuhlat ovat tuttuja monelle klassisen musiikin ystävälle. Myös kuvataidetta löytyy laaja kattaus esimerkiksi Tikanojan taidekodista ja Kuntsin modernin taiteen museosta.

Peab on mukana rakentamassa Vaasaan uusia, nykyaikaisia asuntoja. Uudiskohteemme sijaitsevat keskeisillä asuinalueilla Vaasan keskustan tuntumassa. Tutustu myytäviin asuntoihin – ehkä joukosta löytyy juuri sinulle ja perheellesi kunnon koti!

Tutustu kaupunginosiin, joissa kohteemme sijaitsevat!

Asiakaskokemuksia Vaasasta

Asiakaskokemus Vaasasta

Asiakkaat ovat arvostaneet Peabin rakentaman Vaasan Teatterikorttelin Suomen parhaaksi. Tutustu asiakaskokemukseen katsomalla video!

Vasa Teaterkvarteret - kundupplevelse

Ota yhteyttä!

Sofia Österåker

Vaasa, asuntomyynti

Puhelin: +358 40 048 7500
Sähköposti: sofia.osteraker@peab.fi
Käytämme evästeitä. Jatkamalla sivustoon hyväksyt evästeiden käytön.