Uudiskohteet ja uudet asunnot Vaasa

Myynnissä Vaasassa

Asunto Oy Vaasan Celeste

Vaasan Asemanpuiston kupeeseen rakennettava As Oy Vaasan Celeste tarjoaa helppoa ja modernia asumista historiallisessa kaupunkiympäristössä aivan keskustan liikenneyhteyksien ja ydinpalvelujen äärellä. Stationsparken med dess historiska omgivning kan nu erbjuda modernt cityboende alldeles i närheten av kärncentrum.

Asunto Oy Vaasan Laivuri Bostads Ab

As Oy Vaasan Laivuri tulossa omalle tontille loistavalle sijainnille yliopiston ja ammattikorkeakoulujen läheisyyteen. Laivurista löydät sinulle sopivan uuden kodin tai sijoitusasunnon!

Asunto Oy Vaasan Viola Bostads Ab

Rakennamme uudiskohteen Vaasan keskustaan! Asunto Oy Vaasan Violaan rakennamme 39 laadukasta kaupunkikotia. Asuntojen koot vaihtelevat kompakteista yksiöistä suuriin viiden huoneen koteihin. Vi bygger ett nytt hus i Vasa centrum! Asunto Oy Vasa Viola kommer att bestå av 39 kvalitativa bostäder. Bostädernas storlek varierar allt från kompakta et...

Autopaikkoja Vaasassa

Asunto Oy Vaasan Rantakatu 22

Vain autopaikkoja enää jäljellä! Asunto Oy Vaasan Rantakatu 22 kaikki asunnot on myyty, jäljellä on enää autopaikkoja maanalaisesta pysäköintihallista.

Uusi koti merellisessä Vaasassa

Vaasa on tunnettu yliopistokaupunki, suomenruotsalaisen kulttuurin keskus ja erityisesti kesäisin sykähdyttävän kaunis rannikkokaupunki. Vireä opiskelijaelämä ja teollisuuden tarjoamat työpaikat vetävät Vaasaan uusia asukkaita. Myös historia on vahvasti läsnä jo 1600-luvulla perustetussa Vaasassa, jolla on ollut merkittävä rooli Suomen viennin ja kaupankäynnin kehityksessä. Peab on mukana uudistamassa Vaasan asuntokantaa – löytyykö myös sinulle uusi koti Peabin rakentamasta uudiskohteesta?

Vaasa asuinkaupunkina – Historiallinen miljöö elinvoimaisessa teollisuuskaupungissa

Vaasa on merkittävä teollisuuskaupunki, ja Vaasan asukkaista teollisuuden palveluksessa onkin enemmän kuin Suomen kaupungeissa keskimäärin. Suuret yritykset kuten Wärtsilä, Vacon ja ABB työllistävät tuhansia Vaasassa ja sen ympäryskunnissa asuvia ihmisiä. Monialainen ja liiketoimintapainotteinen Vaasan yliopisto puolestaan houkuttelee erityisesti kaupallisten alojen opiskelijoita. Yliopisto ja ammattikorkeakoulu kiinnostavat myös kansainvälisesti, ja Vaasassa onkin verrattain runsaasti ulkomaalaisia opiskelijoita, jotka tuovat kaupunkiin kansainvälisiä vaikutteita.

Vaasan liikenneyhteydet – Junalla, lentokoneella, matkustajalautalla…

Vaasasta voi matkustaa Suomen muihin kaupunkeihin kätevästi monilla eri liikennevälineillä. Helsinkiin pääsee Vaasasta vaihdottomalla junayhteydellä noin 4 tunnissa. Myös Ouluun matka taittuu junalla 4–5 tunnissa. Vaasan lentokentältä tehdään reittilentoja Helsinkiin ja Tukholmaan. Kaupungin paikallisliikennettä kehitetään erityisesti koululaisten ja opiskelijoiden aikatauluja painottaen, mutta myös työmatkaliikenteen tarpeet huomioidaan. Myös lauttaliikenne toimii: Vaasasta pääsee Ruotsin Uumajaan matkustajalautalla ympäri vuoden.

Vaasan palvelut ja harrastusmahdollisuudet – Kattavasti liikuntamahdollisuuksia ja kulttuuria

Vaasassa on panostettu voimakkaasti erityisesti asukkaiden kattaviin liikuntamahdollisuuksiin. Lapsille tarjotaan monipuolisesti vaihtoehtoja erilaisten lajien kokeiluun, ja myös aikuisten ja varttuneiden harrastajien tarpeet on huomioitu. Myös kulttuuritarjonta on Vaasassa monipuolista: kaupunginorkesteri, vuotuinen Jorma Panula -kapellimestarikilpailu ja Korsholman musiikkijuhlat ovat tuttuja monelle klassisen musiikin ystävälle. Myös kuvataidetta löytyy laaja kattaus esimerkiksi Tikanojan taidekodista ja Kuntsin modernin taiteen museosta.

Peab on mukana rakentamassa Vaasaan uusia, nykyaikaisia asuntoja. Uudiskohteemme sijaitsevat keskeisillä asuinalueilla Vaasan keskustan tuntumassa. Tutustu myytäviin asuntoihin – ehkä joukosta löytyy juuri sinulle ja perheellesi kunnon koti!

Tutustu kaupunginosiin, joissa kohteemme sijaitsevat!

Asiakaskokemuksia Vaasasta

Asiakaskokemus Vaasasta

Asiakkaat ovat arvostaneet Peabin rakentaman Vaasan Teatterikorttelin Suomen parhaaksi. Tutustu asiakaskokemukseen katsomalla video!

Vasa Teaterkvarteret - kundupplevelse

Ota yhteyttä!

Sofia Österåker

Vaasa, asuntomyynti

Puhelin: +358 40 048 7500
Sähköposti: sofia.osteraker@peab.fi