Uudiskohteet ja uudet asunnot Vaasa

Myynnissä ja ennakkomarkkinoinnissa Vaasassa

Asunto Oy Vaasan Viola Bostads Ab

Rakennamme uudiskohteen Vaasan keskustaan! Asunto Oy Vaasan Violaan rakennamme 39 laadukasta kaupunkikotia. Asuntojen koot vaihtelevat kompakteista yksiöistä suuriin viiden huoneen koteihin. Vi bygger ett nytt hus i Vasa centrum! Asunto Oy Vasa Viola kommer att bestå av 39 kvalitativa bostäder. Bostädernas storlek varierar allt från kompakta et...

Asunto Oy Vaasan Verde

Rakennamme kauniin valkoisen kerrostalon Vaasan keskustaan arvokkaan Asemapuiston viereen omalle tontille. 8-kerroksiseen Vaasan Verdeen tulee 39 laadukasta uutta kaupunkikotia. Samaan kortteliin rakennamme myöhemmin vielä kaksi asuintaloa, Vaasan Violan ja Vaasan Celesten. Suunnitelmien mukaan lähistölle tullaan rakentamaan myös suuri kaupallin...

Muuttovalmit asunnot Vaasassa

Asunto Oy Vaasan Rantakatu 22

Yhdelle merellisen Vaasan arvostetuimmista paikoista on valmistunut jotain ainutlaatuista. Vaasan Rantakatu 22 on laadukkaasti rakennettu asunto-osakeyhtiö, johon on valmistunut omalle tontilleen 47 kaunista kotia – alkaen kompakteista kaupunkiasunnoista ja ulottuen yli 100 neliömetrin säväyttäviin huoneistoihin. Useimmista huoneistoista avautuu...

Tulossa Vaasaan

As Oy Vaasan Laivuri

As Oy Vaasan Laivuri tulee rakentumaan omalle tontille loistavalle sijainnille yliopiston ja ammattikorkeakoulujen läheisyyteen. Laivurista löydät sinulle sopivan uuden kodin tai sijoitusasunnon.

Myytävät autopaikat Vaasassa

Myytävät autopaikat

Rakentamissamme taloyhtiöissä on muutamia autopaikkoja vapaana Seinäjoella ja Vaasassa. Tule ja tee tarjous, tai kysy lisää paikkakuntasi asuntomyyjältä!

Uusi koti merellisessä Vaasassa

Vaasa on tunnettu yliopistokaupunki, suomenruotsalaisen kulttuurin keskus ja erityisesti kesäisin sykähdyttävän kaunis rannikkokaupunki. Vireä opiskelijaelämä ja teollisuuden tarjoamat työpaikat vetävät Vaasaan uusia asukkaita. Myös historia on vahvasti läsnä jo 1600-luvulla perustetussa Vaasassa, jolla on ollut merkittävä rooli Suomen viennin ja kaupankäynnin kehityksessä. Peab on mukana uudistamassa Vaasan asuntokantaa – löytyykö myös sinulle uusi koti Peabin rakentamasta uudiskohteesta?

Vaasa asuinkaupunkina – Historiallinen miljöö elinvoimaisessa teollisuuskaupungissa

Vaasa on merkittävä teollisuuskaupunki, ja Vaasan asukkaista teollisuuden palveluksessa onkin enemmän kuin Suomen kaupungeissa keskimäärin. Suuret yritykset kuten Wärtsilä, Vacon ja ABB työllistävät tuhansia Vaasassa ja sen ympäryskunnissa asuvia ihmisiä. Monialainen ja liiketoimintapainotteinen Vaasan yliopisto puolestaan houkuttelee erityisesti kaupallisten alojen opiskelijoita. Yliopisto ja ammattikorkeakoulu kiinnostavat myös kansainvälisesti, ja Vaasassa onkin verrattain runsaasti ulkomaalaisia opiskelijoita, jotka tuovat kaupunkiin kansainvälisiä vaikutteita.

Vaasan liikenneyhteydet – Junalla, lentokoneella, matkustajalautalla…

Vaasasta voi matkustaa Suomen muihin kaupunkeihin kätevästi monilla eri liikennevälineillä. Helsinkiin pääsee Vaasasta vaihdottomalla junayhteydellä noin 4 tunnissa. Myös Ouluun matka taittuu junalla 4–5 tunnissa. Vaasan lentokentältä tehdään reittilentoja Helsinkiin ja Tukholmaan. Kaupungin paikallisliikennettä kehitetään erityisesti koululaisten ja opiskelijoiden aikatauluja painottaen, mutta myös työmatkaliikenteen tarpeet huomioidaan. Myös lauttaliikenne toimii: Vaasasta pääsee Ruotsin Uumajaan matkustajalautalla ympäri vuoden.

Vaasan palvelut ja harrastusmahdollisuudet – Kattavasti liikuntamahdollisuuksia ja kulttuuria

Vaasassa on panostettu voimakkaasti erityisesti asukkaiden kattaviin liikuntamahdollisuuksiin. Lapsille tarjotaan monipuolisesti vaihtoehtoja erilaisten lajien kokeiluun, ja myös aikuisten ja varttuneiden harrastajien tarpeet on huomioitu. Myös kulttuuritarjonta on Vaasassa monipuolista: kaupunginorkesteri, vuotuinen Jorma Panula -kapellimestarikilpailu ja Korsholman musiikkijuhlat ovat tuttuja monelle klassisen musiikin ystävälle. Myös kuvataidetta löytyy laaja kattaus esimerkiksi Tikanojan taidekodista ja Kuntsin modernin taiteen museosta.

Peab on mukana rakentamassa Vaasaan uusia, nykyaikaisia asuntoja. Uudiskohteemme sijaitsevat keskeisillä asuinalueilla Vaasan keskustan tuntumassa. Tutustu myytäviin asuntoihin – ehkä joukosta löytyy juuri sinulle ja perheellesi kunnon koti!

Tutustu kaupunginosiin, joissa kohteemme sijaitsevat!

Asiakaskokemuksia Vaasasta

Asiakaskokemus Vaasasta

Asiakkaat ovat arvostaneet Peabin rakentaman Vaasan Teatterikorttelin Suomen parhaaksi. Tutustu asiakaskokemukseen katsomalla video!

Vasa Teaterkvarteret - kundupplevelse

Ota yhteyttä!

Sofia Österåker

Vaasa, asuntomyynti

Puhelin: +358 40 048 7500
Sähköposti: sofia.osteraker@peab.fi
Käytämme evästeitä. Jatkamalla sivustoon hyväksyt evästeiden käytön.