Uudiskohteet ja uudet asunnot Vantaa

Uudiskohteet Vantaalla valmistuvat vilkkaasti palvelevien julkisten liikenneyhteyksien äärelle kysytyille paikoille. Vantaa tarjoaa myös itsessään kattavasti kaikki tärkeimmät palvelut ja harrastusmahdollisuudet. Tutustu kohteisiimme!

Myynnissä ja ennakkomarkkinoinnissa Vantaa

Asunto Oy Vantaan Floriini

Kahdeksankerroksinen Floriini nousee omalle tontille Tikkurilan keskustaan rakennettavaan uuteen kortteliin. Floriinin kodit ovat hyvin suunniteltuja kaksioita ja kolmioita. Kiinteistön talotekniikka on modernia, mistä hyvä esimerkki on älykäs kulunhallinta.

Asunto Oy Vantaan Stuiveri

As Oy Vantaan Stuiveri on tyylikäs 12-kerroksinen kiinteistö, joka rakennetaan Tikkurilan voimakkaasti uudistuvaan keskustaan – viihtyisän, tulevaisuudessa laajennettavan Kirjastopuiston naapuriin. Myöhemmin samaan kortteliin nousee useamman kerrostalon lisäksi uusi päiväkoti. Kortteliin on tulossa myös paljon liiketiloja, joten Stuiverissa asuv...

Tulossa olevat uudiskohteet Vantaalle

Asunto Oy Vantaan Penni

Liity nyt ennakkorekisteriin! As Oy Vantaan Penni tulee rakentumaan omalle tontille Tikkurilan keskustaan rakennettavaan uuteen kortteliin.

Vetovoimaiset uudiskohteet ja uudisasunnot Vantaalla

Uudet asunnot Vantaalla kiinnostavat yhä useampia asunnonostajia ennen kaikkea kaupungin erinomaisten kulkuyhteyksien ja kohtuullisen hintatason vuoksi. Vantaa kasvaa nopeasti, ja myös alueen työpaikkojen määrä on vahvasti nousujohteinen. Toisaalta myös moni Helsingissä työskentelevä valitsee asuinpaikakseen Vantaan. Kaupungin asuntokanta kasvaa ja uusiutuu, ja nimenomaan modernit uudisasunnot Vantaa ovat monen asunnonostajan valinta. Uudisrakentaminen Vantaa luo uusia ja upeita uudisasuntoja Vantaalla. 

Uudiskohteet Vantaalla ovat keskellä monipuolista asuinkaupunkia

Vantaa on kaupunkina laaja ja monipuolinen: sen rajojen sisältä löytyy sekä rauhallisia omakotitaloalueita että vilkkaita, kerrostalovoittoisia liikekeskuksia. Uudet asunnot Vantaalla ja kaupunki itsessään vetävät puoleensa niin työssäkäyviä nuoria aikuisia, lapsiperheitä kuin opiskelijoitakin. Kaupungissa houkuttelevat erityisesti monipuoliset työllistymismahdollisuudet, nopeat yhteydet pääkaupunkiseudulle ja opiskelutarjonta esimerkiksi Metropolian ja Laurean kampuksilla.

Uusi asunto Vantaalta? – Tutustu Vantaa uudisasunnot!

Vantaa uudistuu kovaa vauhtia. Olemme mukana uudistamassa Vantaata ja rakentamassa tulevaisuuden koteja. Ennakkomarkkinointi Vantaa uudiskohteet on käynnissä. Uudisrakentaminen Vantaa luo uusia upeita asuntoja Tikkurilaan. Asunnot Vantaa löytyy monipuolisia asuntoja kaikkien tarpeisiin. Kattava valikoima erikokoisia asuntoja, tutustu nyt asunnot Vantaa. Tutustu nyt myynnissä olevaan uudiskohteisiimme As Oy Vantaan Stuiveriin ja As Oy Vantaan Floriiniin.

Tikkurilan asuinalue & asunnot Vantaa

Minne uudiskohteet Vantaalla sijoittuvat?

Peabilla rakennamme uudet asunnot Vantaan keskeisille alueille, muun muassa Tikkurilaan ja voimakkaasti kehittyvälle keskusta-alueelle. Näin saat asunnonostajana erinomaisen sijainnin, mikä takaa samalla nopean liikkumisen kaupungin sisällä, muualle pääkaupunkiseudulle sekä esimerkiksi lentokentälle. 

Miksi Peabin uudisasunnot Vantaa ovat hyvä valinta?

Uusi Peab Koti on huoleton valinta asunnonostajalle. Peab Koti on aina kunnolla rakennettu ja siinä on panostettu energiatehokkuuteen sekä hyvään kosteudenhallintaan. Uudisasunnot Vantaa löytyy monipuolisesti erikokoisia asuntoja kaikkiin tarpeisiin. 

Millaisia uudet asunnot Vantaa ovat?

Rakennamme kerrostaloasuntoja, joissa on valittavissa eri kokoisia asuntoja yksiöistä koko perheen koteihin. Mitä aiemmin varaat ja ostat asunnon, sitä enemmän pääset myös vaikuttamaan mm. pintamateriaaleihin. Uudisasunnot Vantaa tarjoavat mahdollisuuksia juuri sinun näköiseen kotiin. 

Millainen Vantaa on asuinalueena?

Vantaa on voimakkaasti kasvava kaupunki, joka tarjoaa työpaikkojen lisäksi valtavasti vapaa-ajan mahdollisuuksia. Vantaalta löytyy sykkivän keskustan lisäksi paljon luontoa, kuten puistoja, metsiä ja viheralueita.

Mitä Vantaalla voi tehdä?

Vantaalla voit lähteä helposti patikoimaan tai viettämään päivän esimerkiksi vesipuistossa tai ilmailumuseossa. Vantaalta löytyy paljon historiallisia kohteita, nykytaidetta sekä monipuolinen kahvila- ja ravintolatarjonta. Kaupungissa järjestetään myös lukuisia tapahtumia, kuten Tikkurila Festivaali kesäisin.

Paljonko Vantaalla on asukkaita?

Vantaa on Suomen neljänneksi suurin kaupunki asukasluvussa mitattuna. Vuonna 2021 väkiluku on yli 238 000.

Miten Vantaalta pääsee Helsinkiin ja muualle pääkaupunkiseudulle?

Vantaalta voi liikkua Helsinkiin, Espooseen ja muualle pääkaupunkiseudulle lukuisin eri tavoin, kuten busseilla, omalla autolla tai lähijunilla. Vantaalle on tulossa myös uusi pikaraitiotie, joka tulee monipuolistamaan liikkumista entisestään.

Tutustu kaupunginosaan, jossa kohteemme sijaitsee!

Tikkurilan asuinalue

Kehittyvä Tikkurila houkuttelee monipuolisilla palveluillaan ja erinomaisilla kulkuyhteyksillään »

Tutustu myös Vantaan lähialueiden uudiskohteisiimme

Ota yhteyttä!

Asuntomyynti Helsinki

Pääkaupunkiseutu

Puhelin: +358 40 801 9900

Heidi Ekman

Pääkaupunkiseutu, asuntomyynti

Puhelin: +358 50 395 0648
Sähköposti: heidi.ekman@peab.fi

Ari Hanhike

Pääkaupunkiseutu, asuntomyynti

Puhelin: +358 40 154 9800
Sähköposti: ari.hanhike@peab.fi

Jenni Fredriksson

Pääkaupunkiseutu, asuntomyynti

Puhelin: +358 40 835 7102

Huomioithan, että vallitsevan tilanteen vuoksi työskentelemme pääsääntöisesti etänä, joten emme aina ole toimistolla paikalla. Sovithan tapaamisen etukäteen.