Uudiskohteet ja uudet asunnot Vantaa

Myynnissä ja ennakkomarkkinoinnissa Vantaalla

Asunto Oy Vantaan Stuiveri

As Oy Vantaan Stuiveri on tyylikäs 12-kerroksinen kiinteistö, joka rakennetaan Tikkurilan voimakkaasti uudistuvaan keskustaan – viihtyisän, tulevaisuudessa laajennettavan Kirjastopuiston naapuriin. Myöhemmin samaan kortteliin nousee useamman kerrostalon lisäksi uusi päiväkoti. Kortteliin on tulossa myös paljon liiketiloja, joten Stuiverissa asuv...

Tulossa Vantaalle

As Oy Vantaan Floriini

Rakennamme uuden asuinkerrostalon keskeiselle paikalle Tikkurilaan Kielotielle. Läheltä löytyvät monipuoliset palvelut niin arkeen kuin juhlaan. Tikkurilasta on myös erinomaiset yhteydet Helsinkiin, lentoasemalle ja muualle Suomeen.

Vantaan vetovoima kasvaa

Vantaa kiinnostaa yhä useampia asunnonostajia ennen kaikkea erinomaisten kulkuyhteyksien ja kohtuullisen hintatason vuoksi. Kaupunki kasvaa nopeasti, ja myös alueen työpaikkojen määrä on vahvasti nousujohteinen. Toisaalta myös moni Helsingissä työskentelevä valitsee asuinpaikakseen Vantaan. Kaupungin asuntokanta kasvaa ja uusiutuu, ja Vantaalle rakennetaankin tulevina vuosina runsaasti asuntoja.

Vantaa on asuinkaupunkina monipuolinen

Vantaa on kaupunkina laaja ja monipuolinen: sen rajojen sisältä löytyy sekä rauhallisia omakotitaloalueita että vilkkaita, kerrostalovoittoisia liikekeskuksia. Vantaa vetää puoleensa niin työssäkäyviä nuoria aikuisia, lapsiperheitä kuin opiskelijoitakin. Kaupungissa houkuttelevat erityisesti monipuoliset työllistymismahdollisuudet, nopeat yhteydet pääkaupunkiseudulle ja opiskelutarjonta esimerkiksi Metropolian ja Laurean kampuksilla.

Uusi koti Vantaalta? – Tutustu asuntoihimme!

Vantaa uudistuu kovaa vauhtia. Olemme mukana uudistamassa Vantaata ja rakentamassa tulevaisuuden koteja. Tutustu nyt myynnissä olevaan uudiskohteeseemme As Oy Vantaan Stuiveriin.

Tutustu kaupunginosaan, jossa kohteemme sijaitsee!

Tikkurilan asuinalue

Kehittyvä Tikkurila houkuttelee monipuolisilla palveluillaan ja erinomaisilla kulkuyhteyksillään »

Tutustu myös Vantaan lähialueiden uudiskohteisiimme

Ota yhteyttä!

Asuntomyynti Helsinki

Pääkaupunkiseutu

Puhelin: +358 40 801 9900

Heidi Ekman

Pääkaupunkiseutu, asuntomyynti

Puhelin: +358 50 395 0648
Sähköposti: heidi.ekman@peab.fi

Ari Hanhike

Pääkaupunkiseutu, asuntomyynti

Puhelin: +358 40 154 9800
Sähköposti: ari.hanhike@peab.fi

Jenni Fredriksson

Pääkaupunkiseutu, asuntomyynti

Puhelin: +358 40 835 7102

Huomioithan, että vallitsevan tilanteen vuoksi työskentelemme pääsääntöisesti etänä, joten emme aina ole toimistolla paikalla. Sovithan tapaamisen etukäteen.

 

Käytämme evästeitä. Jatkamalla sivustoon hyväksyt evästeiden käytön.