Myytävät asunnot ja uudiskohteet Vantaalla

Tulossa tietoa tulevista Vantaan uudiskohteistamme alkuvuodesta 2020!

Vantaan vetovoima kasvaa

Vantaa kiinnostaa yhä useampia asunnonostajia ennen kaikkea erinomaisten kulkuyhteyksien ja kohtuullisen hintatason vuoksi. Kaupunki kasvaa nopeasti, ja myös alueen työpaikkojen määrä on vahvasti nousujohteinen. Toisaalta myös moni Helsingissä työskentelevä valitsee asuinpaikakseen Vantaan. Kaupungin asuntokanta kasvaa ja uusiutuu, ja Vantaalle rakennetaankin tulevina vuosina runsaasti asuntoja.

Vantaa on asuinkaupunkina monipuolinen

Vantaa on kaupunkina laaja ja monipuolinen: sen rajojen sisältä löytyy sekä rauhallisia omakotitaloalueita että vilkkaita, kerrostalovoittoisia liikekeskuksia. Vantaa vetää puoleensa niin työssäkäyviä nuoria aikuisia, lapsiperheitä kuin opiskelijoitakin. Kaupungissa houkuttelevat erityisesti monipuoliset työllistymismahdollisuudet, nopeat yhteydet pääkaupunkiseudulle ja opiskelutarjonta esimerkiksi Metropolian ja Laurean kampuksilla.

Uusi koti Vantaalta? – Tutustu asuntoihimme!

Vantaa uudistuu kovaa vauhtia. Olemme mukana uudistamassa Vantaata ja rakentamassa tulevaisuuden koteja – tulossa lisää tietoa tulevista kohteistamme alkuvuodesta 2020. Tutustu Tikkurilaan asuinalueena!

Tarjoamme viihtyisiä asuntoja myös muissa pääkaupunkiseudun kaupungeissa – katsothan siis myös uudet asunnot Espoosta ja uudiskohteet Helsingistä.

Ota yhteyttä!

Asuntomyynti Helsinki

Pääkaupunkiseutu

Puhelin: +358 40 801 9900

Heidi Ekman

Pääkaupunkiseutu, asuntomyynti

Puhelin: +358 50 395 0648
Sähköposti: heidi.ekman@peab.fi

Ari Hanhike

Pääkaupunkiseutu, asuntomyynti

Puhelin: +358 40 154 9800
Sähköposti: ari.hanhike@peab.fi

Jenni Fredriksson

Pääkaupunkiseutu, asuntomyynti

Puhelin: +358 40 835 7102
Käytämme evästeitä. Jatkamalla sivustoon hyväksyt evästeiden käytön.