Asiakaskokemuksia

Tutustu erilaisten asunnon ostajien asiakaskokemuksiin Peabilla. Omista kokemuksistaan kertovat niin ensiasunnon ostaja, isompaan asuntoon muuttaja, eläkkelle siirtynyt pariskunta kuin asuntosijoittakin.

Asuntosijoittaja Iiro Panula innostui Peabin uusista kaupunkikodeista

Asuntosijoittaja Iiro Panula kilpailutti eri rakennusyhtiöitä etsiessään sopivia sijoitusasuntoja Seinäjoelta. Kaupat viidestä uudesta asunnosta syntyivät Peabin kanssa. ”Saimme asunnot vuokrattua ensimmäisellä ilmoituksella.”

Asuntoa etsimässä uudessa elämäntilanteessa

Asuntomyynnissä oli todella asiantuntevaa, ystävällistä ja avuliasta porukkaa. Olin ensimmäistä kertaa ostamassa tällaista isoa asuntoa yksin. Tuntui, että kyselin erinäisistä asioista monta kertaa päivässä. He jaksoivat aina vastata kysymyksiini, Maarit kiittelee. Klikkaa ja lue lisää!

Takaisin lapsuuden maisemiin

Terhi ja Ari Koskinen ovat parhaillaan palaamassa takaisin synnyinseuduilleen Messukylään Tampereelle. Ruovedellä asuva pariskunta osti itselleen kakkosasunnon Peabin rakentamasta uudesta kerrostaloyhtiöstä, Messukylän Lissusta. Klikkaa ja lue lisää!

Lapsiperheen koti Turun keskustan kupeesta

Peabin rakentama valoisa koti on juuri sitä, mitä Torsten ja Erna halusivat itselleen ja teini-ikäiselle tyttärelleen. Uusi koti löytyi keskeiseltä paikalta Turun keskustan kupeesta. ”Kyllä me olemme täällä tosi onnellisia”, Erna kertoo hymyillen. Katso video tai klikkaa ja lue lisää!

Anneli ja Risto saivat uuteen kotiinsa järvinäköalat

Annelilla ja Ristolla oli tarkka näkemys siitä, millaisen kodin he tahtovat. Peabin uudiskohteessa ei ollut tarvetta tehdä kompromisseja: kodista tuli juuri toiveiden mukainen. Parvekkeelta avautuu upea järvinäköala, ja palvelut ovat aivan lähellä.

Nuoripari sai perheenlisäystä – Uusi koti Jyväskylän Ristikiveen

Kun Sari ja Tero saivat lapsen, tuli lisäneliöille tarvetta. Uusi, tilavampi kolmiokoti löytyi Jyväskylän Ristikivestä hyvien harrastusmahdollisuuksien ja palveluiden läheltä. Katso, mitä Sari ja Tero ajattelevat uudesta kodistaan!

Uudessa kodissa voi asua ilman pelkoa isoista remonteista

Eläkepäiviä viettävän Leenan oli tarkoitus ostaa Turun Kakolanmäeltä vain sijoitusasunto, mutta lopulta samasta talosta löytyi myös oma koti. Tärkeää Leenalle uudessa kodissa on se, että isoja remontteja ei ole näköpiirissä.

Ensiasunnon ostaminen Kuopiosta

Jaakko päätti ostaa ensimmäisen oman asuntonsa Kuopiosta, läheltä Kallaveden rantaa. Uudessa asunnossa on suuri parveke upealla järvinäköalalla ja Jaakon itse valitsemat pintamateriaalit ja kalusteet. Katso Jaakon ajatukset ensikodin ostamisesta!

Asunto eläkepäiville Jyväskylästä

Satu ja Pekka viettävät aktiivisia eläkepäiviä. Paljon matkustelevalle pariskunnalle omakotitaloasuminen lumitöineen tuntui vaivalloiselta, joten edessä oli muutto kerrostaloon. Uuden kodin valinnassa tärkeää oli sijainti: rauhallinen paikka, mutta silti lähellä kaupunkia. Tutustu Satun ja Pekan kokemuksiin kodin ostamisesta!

Yksilöllinen asunto Turusta

”Aikaisemmissa asuntokaupoissa selvästi ollut ’firma’ ja ’asiakas’. Nyt minut otettiin huomioon ihmisenä”, kertoo Pirjo Tahkolahti. Eläkkeellä olevaa Pirjoa viehätti tulevan kotitalon erikoinen ulkonäkö ja asunnon poikkeava pohjapiirros. ”Lopputulos on ihan mahtava!” Katso lisää Pirjon ajatuksista asunnon ostosta!

Asuntosijoittaja Jyrki Heinonen Helsingistä

IT-alan yritystä pyörittävä Jyri Heinonen on alkanut liiketoiminnan sivussa harjoittaa asuntosijoitustoimintaa. Heinonen on sijoittanut yksiöihin, joiden kysyntä vuokramarkkinoilla on kova. Tarkoitus on saada jatkuvaa kassavirtaa vuokratuloista. Katso lisää Heinosen ajatuksia asuntosijoittamisesta!

Asuntosijoittaja Aki Keisu Oulusta

Aki Keisu osti Oulun Limingantullissa sijaitsevista Härkätorneista useamman sijoitusasunnon. Monien eri rakennusliikkeiden kanssa kauppaa tehnyt Keisu kokee asuntojen ostamisen Peabin turvallisena: ”Peabin dokumentaatio on aivan omaa luokkaansa!” Katso lisää Keisun kokemuksista!

Riikka ja Jarmo saivat kotiinsa juuri oikeat pintamateriaalit

Riikan ja Jarmon uusi koti on Seinäjoella Itikanmäen uudella asuinalueella. Ylimmässä kerroksessa sijaitsevan kodin helmi on yli 60 neliön upea terassi. ”Kaikki haluamamme toteutettiin, mitään ei jäänyt toteuttamatta”, kertoo Riikka. Katso lisää Riikan ja Jarmon kokemuksista!

Etsitkö uutta kotia?

Tutustu uudiskohteisiimme ympäri Suomen »

Kiinnostaako sijoittaminen?

Palvelemme myös asuntosijoittajia, ja meillä voit maksutta liittyä sijoittamisen avainasiakkaaksi. Tutustu asuntosijoittamiseen ja liity nyt avainasiakkaaksi »

Tietoa uuden asunnon ostajalle

Tutustu uuden asunnon ostamisen eri vaiheisiin, ensiasunnon ostajan oppaaseen ja muistilistaan kuinka voit huolehtia kosteudenhallinnasta omassa kodissasi »