Uusia asuntoja Suomen korkeimmalla asiakastyytyväisyydellä

Peab Kodilla palvelemme sinua asunnon ostamisessa aina sopivan kohteen löytämisestä avainten luovutukseen. Peab Kodit ovat sinulle, joka etsit uutta kerrostaloasuntoa suosituimmista kasvukeskuksista.

Lue sivuiltamme kaikki, mitä sinun tarvitsee tietää asunnon ostosta ja hyppää matkalle kohti uutta asuntoasi!

Asunnon ostaminen Peab Kodilta – sinun matkasi

Millaisessa kodissa sinä tai vuokralaisesi haluaa asua? Löydät varmasti sopivimmat vaihtoehdot laajasta valikoimastamme. Peab rakentaa asuntoja lähinnä vetovoimaisiin kaupunkeihin ja kasvukeskuksiin, koska siellä on kysyntää. Pääkaupunkiseudun lisäksi uusia kerrostaloja rakennetaan Tampereelle, Turkuun, Seinäjoelle, Vaasaan, Jyväskylään, Kuopioon ja Ouluun. Katso tästä asuntomme.

Asunnon ostaminen lähtee sinun unelmistasi ja tarpeistasi. Asunnon ostaminen on aina mieleenpainuva kokemus. Haluat varmasti tehdä juuri itsellesi oikean asuntovalinnan. Kokeneina rakennuttajina keskitymme kanssasi siihen, mikä on juuri sinulle tärkeintä asunnossa. Asiakkailtamme saadut kokemukset on meille ensiarvoisen tärkeää, sillä kehitämme sen pohjalta toimintaamme entistä paremmaksi. Peabilla on EPSI-Ratingin tutkimuksen mukaan toimialan tyytyväisimmät asiakkaat jo neljäntenä vuotena peräkkäin. Asiakkaista peräti 90 prosenttia oli tyytyväisiä tai erittäin tyytyväisiä Peabin toimintaan. 

Liittymällä ennakkorekisteriin pääset varaamaan tulossa olevia kohteita ensimmäisten joukossa. Ennakkorekisterissä olevat ja avainasiakkaat saavat viestin samanaikaisesti ja kaikilla rekisterissä olevilla on sama mahdollisuus varata asunto. Ennakkorekisteriin liittyminen ei sido sinua vielä mihinkään, mutta olet tietoinen, kun potentiaalinen asunto tulee markkinoille.

Ensiasunnon osto - lue ammattilaisen vinkit!

Ensimmäisen asunnon ostaminen on monelle elämän ikimuistoisin taloudellinen päätös. Helpottaaksesi matkaasi olemme koonneet tärkeimmät ohjeet ensiasunnon ostoon – lue alan ammattilaistemme vinkit ja ota ensimmäisen askel kohti vaivattomia asuntokauppoja!

Näin huolehdit asuntosi kosteudenhallinnasta

Meistä jokainen voi omalla toiminnallaan vaikuttaa siihen, että ostamamme asunnon kunto säilyy mahdollisimman hyvin sekä samalla saamme asua ja elää terveissä rakennuksissa. Tässä käyttöösi neljän kohdan muistilista, jonka avulla voit huolehtia asunnostasi.

Asiakaskokemuksia

Tutustu erilaisten asunnon ostajien asiakaskokemuksiin Peabilla. Omista kokemuksistaan kertovat niin ensiasunnon ostaja, isompaan asuntoon muuttaja, eläkkelle siirtynyt pariskunta kuin asuntosijoittakin.

Asuntokohteet

Tutustu tästä Peabin uudiskohteisiin & asuntoihin

Asuntosijoittaminen

Asuntosijoittaminen on suosittu sijoitusmuoto. Se on suhteellisen huoletonta ja helppoa. Vuokraamalla omistamasi sijoitusasunnon saat kuukausittaista tuottoa tasaisesti. Lue lisää asuntosijoittamisesta!

Ota yhteyttä – anna meidän auttaa sopivien kohteiden kartoittamisessa

Olemme tehneet asunnon ostamisesta sinulle miellyttävän matkan, jossa jokainen vaihe on selkeä, läpinäkyvä ja joustava. Käytännössä sinun ei tarvitse tietää vielä mitään asunnon ostamisesta. Autamme sinua kuitenkin tekemään tarvittavat varaukset, materiaalivalinnat ja katselmuksen paikan päällä juuri oikeaan aikaan.

Kaikki lähtee yhteyden avaamisesta, minkä vuoksi toivomme, että kerrot meille hieman omista päämääristäsi! Millainen asunto haaveissasi piirtyy?

Anna meidän etsiä sinulle vaihtoehtoja, joita pääset tarkastelemaan kaikessa rauhassa. Mitä aiemmin jätät meille viestin, sitä paremmin varmistat, että pääset valitsemaan parhaat päältä. Voit myös selata laajaa valikoimaamme itsenäisesti ja vetää meitä hihasta heti, kun jotain sopivaa osuu silmään!

Katso tästä yhteystiedot.

Käytämme evästeitä. Jatkamalla sivustoon hyväksyt evästeiden käytön.