Kiinnostaako asuntosijoittaminen?

Peabilla on useita sijoitusasunnoksi sopivia kohteita Suomen kasvukeskuksissa.

Kun liityt  Peabin avainasiakkaaksi, saat tiedon sähköpostilla aina ensimmäisten joukossa kaikista Suomen kohteista! Saat varata asunnon ennen julkisen ennakkomarkkinoinnin alkamista.

Me viestimme vain uusista kohteista ja mielenkiintoisista ajankohtaisista aiheista liittyen asuntosijoittamiseen!

Kysy lisää asuntosijoittamisesta!

Simo Saarinen

Puhelin: +358 50 372 3000
Sähköposti: simo.saarinen@peab.fi

Asuntosijoittaminen on suosittu sijoitusmuoto

Vuokraamalla omistamasi sijoitusasunnon saat turvallista tuottoa tasaisesti. Opeteltuasi muutaman perusasian pääset hyvin alkuun asuntosijoittamisen kanssa ja luot siitä kannattavaa toimintaa. Lue lisää vinkkejä asuntosijoittamisesta!

Asuntosijoittaminen uudiskohteisiin

Asuntosijoittamisen avulla luot tasaista tuottoa itsellesi. Peab Koti tarjoaa laadukkaita uudiskohteita, joihin sijoittaminen on sinulle vaivatonta ja kannattavaa. Löydät Peabin rakentamista uudiskohteista upean valikoiman monenlaisia asuntoja erilaisiin tarpeisiin. Lue uudiskohteisiin sijoittamisen eduista!

Asuntosijoittamisella vakaata tuottoa

Asuntosijoittamisen vuokratuotto on yksi tärkeimpiä tekijöitä, joita tulee huomioida sijoittamista suunniteltaessa. Tasaisesti saatava vuokratulo on asuntosijoittamisen tuoton ydin, mutta on myös muita tekijöitä, jotka täytyy ottaa huomioon. Lue asuntosijoittamisen tuottoon vaikuttavista asioista!

Käytämme evästeitä. Jatkamalla sivustoon hyväksyt evästeiden käytön.