Tietoja kohteesta

Pirkkalan keskustaan Suupan alueelle kahden järven läheisyyteen rakentuu upea 10-kerroksinen Pirkkalan Hermione -tornitalo yhtiön omalle tontille. Jyhkeät, paikalla muuratut julkisivut muodostavat veistoksellisen komeaa tiiliarkkitehtuuria. Katutaso sekä toinen kerros muodostavat jalustan, jossa aukotus on tehty tiilelle ominaiseen tapaan hilamaisella pystyaukotuksella. Kokonaisuus on yksityiskohdiltaan rikas, luonteva ja tyylikäs.

Hermionesta löytyy 43 asuntoa 30-neliöisistä yksiöistä aina ylimmän kerroksen hulppeaan 160-neliöiseen viiden huoneen huoneistoon. Täältä löydät varmasti sopivan kokoisen asunnon!

Kerroksiin 2-10 sijoittuvien asuntojen toimivissa pohjaratkaisuissa on panostettu arjen sujumiseen. Useissa asuntotyypeissä on vaatehuoneita, ja kolmioissa ja sitä isommissa asunnoissa on toinen erillinen wc-tila. Keittiöratkaisuja löytyy myös moneen makuun.

Isot, osin pitsimuurauksen suojassa olevat lasitetut parvekkeet lisäävät asuntojen viihtyisyyttä ja tilojen monikäyttöisyyttä. Taloyhtiön kellaritiloista asukkaiden käyttöön löytyy saunaosasto, kuivaushuone ja sporttikellari.

Pysäköintipaikat sijaitsevat erillisessä pysäköintihallissa, josta on suojaisa käynti taloon kellarikerroksen kautta. Pysäköintipaikat sekä katutasoon tulevat liiketilat myydään omina osakkeinaan.

Liity alta ennakkorekisteriin "Kiinnostuitko?" -kohdasta!

Ennakkorekisteriin liittymällä saat tietoa projektin etenemisestä ja pääset varaamaan uuden kotisi ensimmäisten joukossa!

Asuntoja
43
Talotyyppi
Kerrostalo
Hissi
Kyllä
Taloyhtiössä sauna
Kyllä

Kaikki kuvat

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä!

Asuntomyynti Tampere

Åkerlundinkatu 11 A 2, 33100 Tampere

Puhelin: +358 40 1591 700

Riitta Kraneis

Tampereen seutu, asuntomyynti

Puhelin: +358 40 159 1700
Sähköposti: riitta.kraneis@peab.fi

Katri Carstensen

Tampereen seutu, asuntomyynti

Puhelin: +358 40 025 4900
Sähköposti: katri.carstensen@peab.fi

Muita kiinnostavia kohteita