Koskiset, Tampere

Terhi ja Ari Koskinen ovat parhaillaan palaamassa takaisin synnyinseuduilleen Messukylään Tampereelle. Ruovedellä asuva pariskunta osti itselleen kakkosasunnon Peabin rakentamasta uudesta kerrostaloyhtiöstä, Messukylän Lissusta. Kaupantekohetkellä Terhi ja Ari olivat Espanjassa – kaikki hoitui ongelmitta etänä. Materiaalien valintaa varten Peab järjesti Terhille ja Arille aikaa niin, että se pystyivät tekemään valinnat Suomeen palattuaan ja saivat siten omannäköisensä kodin. 

– Asuin ensimmäiset kahdeksan vuotta tuossa tien toisella puolella pappani rakentamassa talossa, Ari kertoo ja viittaa uuden asunnon parvekkeelta kohti oikeaa taloa.

– Meidät on vihitty 800 metrin päässä Messukylän kirkossa. Tähän alueeseen liittyy siis paljon rakkaita muistoja, Terhi jatkaa hymyillen.

Koko kaupantekoprosessi hoitui ongelmitta ulkomailta käsin

Terhi ja Ari ovat entisiä tamperelaisia yrittäjä. Yrityksen myynnin jälkeen he muuttivat Ruovedelle, jossa heillä on edelleen asunto. Yritystoiminnan päättymisen jälkeen päätti pariskunta hypätä asuntoautoon, jolla ajettiin ensin Leville. 

– Pojallamme on yritys Levillä ja ajattelimme, että käydään siellä asuntoautolla. Ostimme sitten sellaisen. Huomasimme pian, että jouduimme Levillä töihin, joten muutimme suuntaa ja lähdimme etelään, tarkemmin Espanjaan, Ari naurahtaa. 

– Olemme olleet viimeiset 7-8 talvea Espanjassa. Siellä ollessamme näimme netissä ilmoituksen siitä, että Peab aikoo rakentaa tähän Kovasen vanhojen tallien paikalle kerrostalot. Innostuimme ajatuksesta ja lopulta kaikki tapahtui kaupantekoa myöten etelästä käsin, Ari muistelee. 

"Joustoa löytyi"

Vaikka kaupantekoprosessi tapahtuikin Espanjasta käsin, sujui kaikki Peabin kanssa erittäin hyvin. Terhi vastasi yhteydenpidosta Peabin suuntaan ja koki, että palvelu oli kaikin puolin todella hyvää. Pariskunnan uusi koti on 55,5 neliön saunallinen ja parvekkeellinen kaksio.

– Materiaalien valintaa varten meille järjestettiin aikaa niin, että ehdimme tulla Suomeen. Asuntoa jätettiin sillä välin vähän laittamatta, jotta saisimme mieleisemme kodin. Joustoa löytyi, Terhi kiittelee.

– Palvelu ja työn jälki on ihan moitteetonta, Ari jatkaa. 

Fiksusti käytetyt neliöt

Uusi asunto ja sen pohjaratkaisu ovat tuntuneet Terhin ja Arin mielestä oikein sopivilta. Tilaa on riittävästi ja neliöiden käyttö on suunniteltu todella hyvin. Erityisesti iso lasitettu parveke on molempien mielestä viihtyisä. 

– Tästä on neljä kilometriä keskustaan, joten voi myös sanoa, että palvelut ovat lähellä, Ari toteaa. 

– Tämä alue on tosiaan niitä meidän lapsuutemme maisemia. Olemme palanneet juurillemme, Terhi hymyilee.

Tutustu tästä Peabin uudiskohteisiin.

Kuvia Koskisten asunnosta:

koskiset-kuva-2.jpg

koskiset-kuva-3.jpg

koskiset-kuva-4.jpg

Uudiskohteet

Peabilla on uudiskohteita ympäri Suomen. Tutustu uusiin asuntoihimme eri paikkakunnilla!

Asiakaskokemuksia

Katso tästä lisää asiakaskokemuksia asunnon ostosta Peabilta!